בוקר טוב

Boreg

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

אני לא מכאן...
אבל יש לי שאלה ואולי תוכלו לעזור לי. אני מוזמנת לבריתה של חברים טובים שנולדה להם תינוקת מקסימה. חשבנו לקנות מתנה גדולה מכל החברים במקום שכל אחד יביא משהו קטן יותר לבד ורציתי לדעת מה אתן הייתן שמחות לקבל לברית/בריתה
המון המון תודה מראש

טאש

New member
יש לנו חברים שמאוד שמחו לקבל

20 חבילות טיטולים של האגיס....... השאלה מה התקציב שלכם. אוניברסיטה ומובייל של טייני לאב (ביחד כ-500 ש"ח) זה הרבה? זה מעט? בטוח שאלו 2 פריטים מאוד רצויים בכל בית עם תינוק

Boreg

New member
תודה טאש ../images/Emo140.gif

נראה לי שזה בערך התקציב... תודה
את חושבת שמובייל זה משהו שהורים טריים ישמחו לקבל או שכל הורה מצטייד בזה לפני שמגיע האפרוח

תפי

New member
אני תארתי לעצמי שאני

אקבל מוביל, אז לא קניתי ואכן קבלתי. וזה אחלה מתנה מזל טוב

אום בר

New member
מובייל זה פריט חובה לדעתי,

ושל טייני לאב הוא הטוב ביותר. אני בכל אופן הייתי מציעה לשאול אותם מה הם רוצים/ צריכים, כי תמיד מקבלים כ"כ הרבה דברים מחברים/משפחה ונוצרות כפילויות. בכפל אופן גם אם החלטתם לא לשאול, תיקנו בשילב, ואז הם יוכלו להחליף למה שירצו (אנחנו קיבלנו מלא דברים כפולים, ובסוף היה לנו זיכוי בשילב שקנינו בו כמעט את כל העגלה.

תווי שי של שילב - הכי כדאי ../images/Emo127.gif

ככה הם יכולים לקנות בדיוק מה שהם צריכים בלי לגשת לחנות ולהחליף פריטים שקיבלו פעמיים או כאלו שהם לא ישתמשו בהם.
.

kerenrot

New member
אפרופו המובייל של טייני לאב

הוא פשוט נתקע אצלנו. כלומר מנגן.. אבל המובייל לא זז. פשוט תקוע. מישהו נתקל בתופעה ? איך מתקנים אותו? מישהו????. רועי כל כך אוהב אותו... מצד שני.. לקנות חדש...קצת יקר...וקצת מאוחר..

shirka

New member
אם אלו לא הסוללות אז, פשוט לגשת

לאחד מחנויות שילב והם ישלחו לתיקון או יחליפו את החלק שהתקלקל (כמו שקרה אצלנו)

דש1דש

New member
רוב הסיכויים שהבעיה

היא מגעים - כשיש מוזיקה (עובד) תלחצי על החיבורים של המוט אחד לכיוון השני - בטח החיבור התחתון ואם לא - אז זה שבאמצע. זה יגרום למובייל לעבוד.

איריS

New member
בקשר למובייל

גם אצלינו הוא נתקע- הסיבה היתה אלמוג שהיה חייב לבדוק למה ואייך זה מסתובב. בכל אופן אם זה לא הסוללות, את יכולה לגשת לכל סניף של שילב והם שולחים לתיקון, ללא תשלום.

etilly

New member
תווי שי...סיפור עצוב ../images/Emo7.gif

אנחנו קיבלנו מהחברים תווי שי בשווי של 600 ש"ח והשארתי אותם בארנק במקרה שאצתרך אותם, או לחילופין לקניית טיולון בעתיד. (הם "נזכרו לתת לנו מתנה כשנעה כבר היתה בת 3 חודשים...) הארנק שלי נגנב ואיתו כל ה-700 ש"ח. נעה נשארה ללא טיולון (לא בגלל זה, פשוט אנחנו עדיין מסתדרות נפלא עם הפג אטלנטיקו) המצב רוח שלי ירד לתחתונים, והכי הכי חשוב: הם עד היום לא יודעים מכלום, כדי לא לבאס את החבר'ה. (מאז למדתי לקח, אבל אני לא צריכה לספר לכם ששוב גנבו לי את הארנק ובו בוכתה של כסף (יותר מתווי הקניה) ותווי מתנה לדיסקים)

למרות המקרה העצוב, גם אני הייתי

מעדיפה תווי שי עם תאריך תפוגה רחוק, כי בכל שלב צריך משהו אחר ודווקא להתחלה מקבלים הכי הרבה.

sael

New member
אנחנו קיבלנו תוויפ לשילב

בסכום של 600 ש"ח, הבעיה היחידה איתם זה שזה רק לחצי שנה וכל הזמן אני בלחץ שלא ננצל לפני שיעבור התוקף.

ayelet i

New member
תווים פגי תוקף...

גם אני קיבלתי תלושים של שילב - ונאמר לי בשילב שאני יכולה להגיע והם ינפיקו עבורי תלושים למועד מאוחר יותר במידה ולא אנצל את הנוכחיים, אם כי, לדבריהם - גם תלושים שפג תוקפם הם מכבדים. וסתם לידיעה - את יכולה לקנות אפילו זוג גרביים - ותקבלי תלושים על ההפרש - לחצי שנה מיום הקניה.

מתרגשת

New member
כסף בעיקר../images/Emo70.gif אני זוכרת שפחדנו שלא

נצליח לכסות את האירוע מבחינת כסף כי גם ככה המצב לא מי יודע מה וממש שמחנו לקבל כסף רק שיכסה את המנות ולא יותר... ממש לא בקטע של להרוויח כסף. בכל מקרה זה מאוד תלוי כמה אתם רוצים להשקיע במתנה. אני יכולה להגיד לך שתמיד יש מה לעשות עם תלושים של שילב (איכס שילב
) שהם היחידים שאפשר לקנות אצלם תלושים וחבל...

לימור לא נכון יש בטויס אר אס כמו כר

טיס אשראי שאת יכולה לרכוש באיזה סכום שרוצים ואז נותנים מתנה ואת יכולה לממש את הכרטיס לפי הסכום שקנו אותו , אני קיבלתי מחברה כרטיס כזה על סכום של 300 ש"ח והיה כיף לרכוש כל מיני משחקים ודברים דרכו

למעלה