בוקר טוב

מה מנהג?

לבקש ממנה שתביא את כל הזהב שיש לה ותגיד (תשקר) שחמותה לעתיד קנתה לה את הכל לכבוד החתונה????????????

jesenia

New member
למה לשקר?

היא קנתה את המתנות עבור כלתה לעתיד, לא עבור מישהי זרה. סבתא שלי קנתה טבעת עבור מי שיהיה בעלי עוד כשנולדתי. אז מה, היא שיקרה כשהיא העניקה לו אותה בטענה שזה עבורו?

זה מה שהיא מבקשת ממנה

אם תקראי, שוב, את מה שמרין כתבה, תראי שחמותה לא מסתפקת בשני התכשיטים שהיא קנתה לה אתמול (וכל הכבוד לה!!! על כך), היא רוצה שמרין תביא לשבת חתן עוד כמה תכשיטים שניתנו לה (ולא על ידי חמותה) בעבר ושתגיד שחמותה קנתה לה אותם לכבוד השבת חתן. אז זה נקרא לשקר או לא???

jesenia

New member
לפי מה שאני מבינה

החמות-לעתיד רוצה להשוויץ, ולא שמרין תשוויץ עבורה. אם היא תרצה להגזים בנדיבותה, היא תעשה את זה גם בלי שמרין תספק את הסחורה. אני רק לא מבינה למה לטרוח ולהתעצבן על זה, זו מנטליות לא רשעות/נבזות.

איך אפשר לא להתעצבן???

לא הבנתי מה המנטליות?? לשקר?? היא רוצה להשוויץ בתכשיטים? שתפתח את הארנק ותלך לקנות עוד כמה..

mariana

New member
אני מצדיקה את נויה

זה לא קשור למנטליות זה קשור לאגו שלה היא רוצה להראות שהיא קנתה לי עוד חוץ ממה שהיא קנתה באירוסין. באירוסין בביתי היא הראתה לכולם מה היא קנתה לי אז מה הקטע לבקש שוב ולהראות שוב את אותם התכשיטים? ורגע למה אני צריכה להביא לה את התכשיטים שבנה קנה לי שזה רק טבעת שהוא הציע לי איתו נישואין ושרשרת זהב שקיבלתי ליום הולדת. זה ממש מוגזם

זוג חדש

New member
אני זוכרת את זה....

אני אורחת בפורום וראיתי את השרשור הזה וזה הסכיר לי נשכחות מהחינה שעשו לי. גם שם אמא של בעלי שיחיה רצתה שאני אביא את "כל" התכישטים שהיא קנתה לי והאמת היא שהיא קנתה לי שרשרת לאירוסין וצמיד ושעון (מויזה) שנה לפני הארוסין בערך... ואני לא הסכמתי.אמרתי לה, שאני מביאה רק את השרשרת, זה מה שקניתי לי כבוד הארוע וכאן הסתיים הויכוח (הספציפי הזה). אני אומרת - תודה רבה על המתנות, אבל קנית לי אותן לא בשביל להשוויץ לחברות שלך אלא בשביל לשמח אותי, אז תעזבי אותי במנוחה עם האגו המנופח שלך.

mariana

New member
סוף סוף נמצאה מישהי

שמבינה אותי הרגת אותי מצחוק על השעון מויזה
אני גם אמרתי לה שאני מביאה את מה שהביאה לי לאירוסין ואת מה שבנה הביא לי זה נשאר אצלי באמת מאיפה האגו המנופח הזה?

jif

New member
ענית לה כמו שצריך

ואל תיכנעי לה, זו ממש חוצפה מצידה.

mariana

New member
היא באמת חוצפנית

אמרתי לאמא שלי אז אמא שלי אמרה לי שהיא רוצה להראות לכולם שהיא עשתה המון מתנות לכלתה, אמא שלי אם זה ככה גם אני אבקש את השעון היוקרתי שחבר שלך קיבל עין תחתן עין, אמרתי לאמא שלי אל תרדי לרמה שלה.

שש שבע

New member
מה הקטע?

היא לא התכוונה לקחת את זה לעצמה לא? אז מה הסיפור להציג את זה?

שש שבע

New member
מרין, את טועה

יש עדות שמקובל להציג את התכשיטים שהכלה קיבלה, אז מה אם זה ליום הולדת? לא, לא נכון, היא לא חוצפנית, גם אני הורדתי את כל התכשיטים, והנחנו אותם בקופסת תכשיטים פתוחה, כמו תיבת אוצרות להצגה. מה קורה מרין? החלטת לשרוף את חמותך עוד לפני החתונה?

jesenia

New member
../images/Emo45.gif צודקת בהחלט

לא מבינה מה הביג-דיל. מה יש מרין, קצת פרגון לחמות. אז לא קנתה לאירוסין, בכ"ז נתנה לך מתנה!

geni1

New member
מרין../images/Emo178.gif

אני חושבת שזה כמו ששש - שבע אמרה : מנהג ולא צריך לראות מעבר לזה. אצלי גם קנו לי שרשרת לפני החתונה ונתנו לי אותה באירוע - לפני כולם (היית צריכה לראות את גיסתי נעשית ירוקה מקנאה...). מאז בכל פעם שאנחנו באים לבקר חמותי שואלת אותי - איפה השרשרת ? הקטע הוא שהשרשרת יפה , אבל מבוגרת מדי בשבילי... אצלך חמותך התחשבה בטעמך ונתנה לך לבחור את המתנה (לא שזאת בעיה להחליף אחרי - אבל לא נעים). אני חושבת שאפשר להעביר את זה בקלות...
take it easy

שש שבע

New member
לא נורא דיתוש מנסיון הטעם גם מתבגר

עוד תאהבי את השרשרת מאוד, אני קיבלתי 2 טבעות יהלומים, עוד בתחילת הנישואין, אז נראו לי מוגזמות, היום נראות לי עדינות וצעירות מידי. רק שתיים באצבע אחת נראות לי סביר.

mariana

New member
דיתוש אתם לא הבנתם אותי

הבעיה פה לא המתנות שבחרתי אלה את מה שהיא מבקשת ממני להביא לה בחזרה את המתנות שבנה הביא לי וזה לפני המון זמן, אין לי בעיה להחזיר לה בחזרה את מה שקיבלתי לאירוסין ולהראות שזה מה שנתנה לי חוץ מהעגילים והטבעת. את יודעת שגם אמא שלי קנתה לחבר שלי שעון יוקרתי כשהראנו לו הוא לא אהב את זה הוא הלך והחליף למשהו יותר יקר שזה להוסיף עוד 400 ש"ח אמא שלי סתמה את הפה וקנתה לו.

geni1

New member
מרין - עכשיו הבנתי...

נשמע ממש מוזר. אין מה להגיד...

mariana

New member
ג'סניה את לא מבינה אותי כנראה

תראי למעלה מה שרשמתי לששי

mariana

New member
לא קשור ששי

מילא אני אחזיר לה את מה שקיבלתי לאירוסין שלי אין לי בעיה עם זה. אבל למה אני צריכה להביא לה את את הטבעת שהוא הציע לי ניאשואין לפני שנה ואת השרשרת שקיבלתי מתנה ליום הולדת שלי לפני שנתיים. מה זה קשור? מילא היא היית קונה לי אבל לא היא קנתה אלה בנה ליום הולדת זה כמו כל מתנה אחרת. אם קניתי לו דובי ליום הולדת אז אני צריכה לקחת בחזרה ולהראות לאנשים שזה מה שקיבלתי???

למעלה