בוקר טוב

geni1

New member
בוקר טוב ../images/Emo96.gif

ושיהיה יום נהדר לכולם!

מנופ

New member
בוקר אור ויום נעים

כמה שחם כבר על הבוקר, ואמרו שתהיה ירידה קלה

jif

New member
בוקר טוב ממני

מה שלום "כולם"? נויוש, איך אור? הברית עברה בשלום? מנופ, מה קורה אצלך? איך הילדים? בריאים? יום טוב לכולם.

אצלנו

הכל בסדר, תודה! אור מתוקי!! נראה לי שהכל עבר בשלום. לאן נעלם עציון??? ומה שלומך את?

jif

New member
אני בסדר

ב"ה קצת יותר רגוע בעבודה ואני כבר חושבת על החופש באוגוסט ואיך אני אבלה אותו עם שחר
עציון? עסוק ביותר.

ואיך תבלו??

גם אני כבר מתחילה לתכנן את שלושת השבועות האחרונים של אוגוסט. אני רוצה לקחת את הילדים ללונה פארק, למיני ישראל, קבענו כבר סיור (חצי יום) במפעל של "רולדין", יום אחד ניסע ברכבת ל"עזריאלי", גיסתי תיקח אותם למימדיון ויש לנו גם חינה וחתונה של גיסי, קצת בריכה, ים, חברים...... מקווה שהחודש הזה יעבור מהר...

jif

New member
איך נבלה?

נשמע כיף הרעיונות שלך, חבל ששחר קטנה מדי בשביל כל המקומות האלו. אני מאמינה שנבלה בבריכה, אני אסע לאחותי להיות עם הילדים, גן חיות, פארק נחשונית והאמת שנסיעה ברכבת יכולה להיות חוויה כייפית בשבילה. וגם לי יש חתונה באוגוסט וחינה, אולי זה אותו זוג?? מה התאריך של החתונה?

jif

New member
צודקת

אצלי מדובר בשבוע אחד אחרי התאריכים שלך. חבל, כבר חשבתי שניפגש בחתונה...

ניפגש בפעם אחרת

פנינה אמרה שהיא מתכננת מפגש, לא? (איפה פנינה??) ברור היה לי שזו לא אותה חתונה.

אחה"צ כולם

היום אחותי השתחררה סופסוף מהצבא אז כל היום הייתי איתה, נויה תיכננתי מפגש אם זה מתאים לכולם מתי שהוא בחודש אוגוסט אבל אני לא יודעת מה רמת ההתעניינות בפורום צריך להתחיל לזרוק תאריכים ולסגור איזה שהוא יום ולהיפגש סוף סוף יאללה יום מוצלח לכולם

אני בעד

רצוי שנתחיל לתכנן מתי ואיפה, כי אוגוסט זה חודש עמוס אז אני רוצה לשריין לי את היום. מזל טוב לשחרור מהצבא!!

מנופ

New member
אצלינו כולם בריאים ב"ה

רק עייפים מאוד. תודה על ההתעניינות. שיהיה לך יום טוב

מנופ

New member
עייפים מאוד

הם הלכו לישון מאוד מאוחר במוצ"ש, אחד ב11 והשני ב1 אחרי עוד. אז אם אני עייפה אז מה הם?

mariana

New member
בוקר טוב לכם- סיפור להיום

לא תאמינו אתמול חמתי לעתיד לקחה אותי להיסתובב בעירנו ורצתה שאני אבחר תכשיטים למתנות בשבילנו אז היא קנתה לי עגילים וטבעת יפה. ובנוסף להכל אצלינו עושים שבת חתן ומחלקים מתנות לזוג במקום החינה. אז היא ביקשה ממני אתמול שכל התכשיטים שקיבלתי ממנה(סט של שרשרת עם צמיד לאירוסין שקיבלתי ממנה בביתי) וכל מה שבנה הביא לי לימי הולדת (התכשיטים) אני צריכה להביא לה כדי שתראה לכולם בשבת חתן שהיא עשתה לי מתנה. נכון חוצפנית? אז אמרתי לה מה שקיבלתי מתנה ביום הולדת אני לא מתכונת להראות לכולם שקנית לי את זה בתור מתנה לשבת חתן אני מקוה שהיא לא תשלח את בנה לבקש ממני, כי גם הוא יקבל תשובה כזאת.

mariana

New member
תודה

אני לא מתכונת להסכים שתיקח את השרשרת והצמיד שתראה אבל המתנות שהוא הביא לי זה היה מתנה לימי הולדת ולא לחתונות

למעלה