בוקר טוב מה קורה איתכם? הכל טוב? יאללה סו"ש בפתח.
נ ניקולי New member 17/7/03 #2 בוקר טוב וואלה נכון הרחתי משהו באויר ולא ידעתי מה זה?? ועכשיו אני יודעת סו"ש בפתח שיהיה לכולכם בוקר טוב
בוקר טוב וואלה נכון הרחתי משהו באויר ולא ידעתי מה זה?? ועכשיו אני יודעת סו"ש בפתח שיהיה לכולכם בוקר טוב
ב בת ה י ם New member 17/7/03 #3 ../images/Emo176.gif ב בו בוקר טובבבבבבבבבב למישהו/י יש שמץ......למה השבת נגמרת כל כך מהר???????
נ ניקולי New member 17/7/03 #4 מה לא ידעת??? ../images/Emo12.gif כל דבר טוב נגמר מהר..... ותארי לך כל הזמן היתה שבת?? או שהשבת היתה נמשכת שעה יותר?? היה לך קשה לקום בבוקר לעבודה... חוץ מזה שאני הייתי נשארת באילת
מה לא ידעת??? ../images/Emo12.gif כל דבר טוב נגמר מהר..... ותארי לך כל הזמן היתה שבת?? או שהשבת היתה נמשכת שעה יותר?? היה לך קשה לקום בבוקר לעבודה... חוץ מזה שאני הייתי נשארת באילת
ב בת ה י ם New member 17/7/03 #5 דווקא באילת ?../images/Emo5.gif .....רק מהחשבה נהיה לי עייף...... אני בעד הצפון<<<< >>>>>
נ ניקולי New member 17/7/03 #7 סופ"ש?????? אם כבר סופ"ש ים המלח.... גם ככה מובטח לי סופ"ש בים המלח ביום הולדתי מי בא לים המלח??? ביום הולדתי?? לחגוג עימי
סופ"ש?????? אם כבר סופ"ש ים המלח.... גם ככה מובטח לי סופ"ש בים המלח ביום הולדתי מי בא לים המלח??? ביום הולדתי?? לחגוג עימי
נ ניקולי New member 17/7/03 #10 חחחחחחחח ../images/Emo6.gif סידיייייייייי חשבתי שלמי שיש יום הולדת מזמינים אותו!! נראה לך שאני יכולה להזמין 360 אנשים לבית מלון על חשבוני??? נראה לך הגיוני????? ועוד לשלם על ספא על כולם???? תתחיל לחסוך יקירי....
חחחחחחחח ../images/Emo6.gif סידיייייייייי חשבתי שלמי שיש יום הולדת מזמינים אותו!! נראה לך שאני יכולה להזמין 360 אנשים לבית מלון על חשבוני??? נראה לך הגיוני????? ועוד לשלם על ספא על כולם???? תתחיל לחסוך יקירי....