../images/Emo179.gif../images/Emo122.gif../images/Emo3.gif
בסוף השנה הגיע "שוקו" בני היקר עם כלוב {תמים למראה} ב פ נ ו כ ו..... 2 עכברים לבנים מ'זזזזזזזה מתוקים מה ששוקו לא ידע ....זה שאבא שלו ..כן ההוא עם הסולם הגבוה ....הכי חכם ..הכי גדול {ראבק לא זוכרת את כל השיר
) מ פ ח ד {חחח מת מפחד} מעכברים..... הניח את הכלוב באמצע הסלון למען יבואו כל ילדי העולם , השכונה ושאר עוברי אורח....ויראו את העכברים...ממממ ויצא מה
פתאום פון ...החצי מתקשר בהיסטריה "קלה" חחחחחחחח בואי עכשיייייייו
אני שואלת {חחחח} אני כאן על הכסא .לא זז...לא נושם......אני מת..... אני לבד עם העכברים - אני נקרעת מצחוק.......החצי הוא איש ענק....יען כי רחב מימדים מ פ ח ד מהעכברים ......חחחחחחח רק דמיינו זאת .וישר תחייכו... כמה ימים אח"כ.....פון מהחדר האטום (השרותים).....העכברים ברחו מהכלוב..... הילדים אינם.....והחצי מסתגר בשרותים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בשעה טובה ובמזל טוב.....הלך לעולמו בשבוע שעבר העכבר הראשון, טקס קבורה חגיגי נערך בגינה .....החצי קם לתחיה.....והתפלל בכל לילה למותו של העכבר השני .....תפילותיו נענו.....וגם גרשון העכבר השני נפטר (מצער חחח) ואני...בכלל לא מבינה......הרי יכולנו לקחת רק כלוב ריק.....בלי עכברים.....ולקנות ב 1 בסטפטמבר זוג עכברים חדשים........ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח