בוקר טוב

יש לי מחשב בבית אבל לא מחובר לאינטר

נט, הבעל שלי אנטי. עד אז אני בטח אהיה מחוברת (איך אפשר שלא? אני אשתגע בלעדכם!!)

צהריים טובים

גם אני ילדתי בדצמבר, אבל בסוף החודש ככה שהגדולה שלי נולדה ביום הראשון של מזל גדי (לשמחתי) נראה לי שבקרוב נשנה את שם הפורום ל"הריון עם החמות" או משהו בסגנון
אגב, אתמול אחרי הרבה זמן שלא ישנתי טוב, נרדמתי בשעה שבע!!!! וקמתי בשש וחצי בבוקר ששית, האהבה גרמה לי לישון, לא הפריעה, הפרעות השינה היו לפני שנפגשנו בכלל

נוי3

New member
לתת לך את הטלפון של הבוס שלהם?

הוא בטח יסכים מייד וישחרר אותם מוקדם מהעבודה כדי שינקו לי את הבית. אבל ברצינות, נראה לך שאני אסמוך על חבורת גברים בענייני נקיונות? בטוח-בטוח-בטוח אני אצטרך לעבור אחריהם. בינתיים בכל הלידות שלי, איך שחזרתי מבית החולים, התחלתי בעבודות הבית.

אורא

New member
אני רואה שהפורום שלנו מקבל

מקום כבוד בפורום ההריוניות כל הכבוד לכם נוי שתהיה לידה קלה - קצת לכלוך ובלאגן עוד לא הרג אף אחד אז תנוחי סיגל - שתמרי על הבונבון שלי טוב טוב טוב מגי - אני בשוק אני בהלם אני המומה לא ידעתי שגם את מצטרפת לחבורה שיעבור בקלות יש עוד מישהו שרוצה לצאת מהארון זו ההזדמנות אור

amitmom

New member
ממש לא. רק לפני חודשיים ילדתי ובכלל

לא מתאים לי להיות שוב בהריון
אולי ג'יפ תסכים להיות בהריון..איי...איי...ג'יפית מכניסה לי מכות. תזהרי גברת ג'יפ לפני שאני משסה בך את מר עציון

jif

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

עד שהצלחתי להשיל מעלי שליש מהקילוגרמים שהתווספו בהריון, נראה לך שאני כבר רצה להעלות אותם שוב
. איך חמותי אומרת: לנגסם, לנגסם (יענו, לאט לאט). אני עוד צעירה
, לא? חוץ מזה שאני לא מרביצה לנשים לאחר לידה...

שש שבע

New member
זה מה שנקרא

לעשות חיים, עכשיו התחתנת אור? עכשיו הזמן לעשות חיים, שתתבשרי הקרוב , אמן.

jif

New member
../images/Emo4.gifבוקר טוב

הבוקר שלי התחיל בשלוש וחצי כששחר התעוררה צווחת ובוערת מחום. היא ישנה אצלינו לאחר ששמנו לה נר והתעוררנו בשמונה. עכשיו יש לה חום נמוך, לכן שמתי אותה אצל המטפלת לכמה שעות. אז הגעתי לא מזמן לעבודה ונכנסתי אליה במרץ. יש ברירה??

למעלה