בוקר טוב

נוי3

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

הבוקר יש לי המון עבודה בבית - להחזיר את כל חדרי הארונות למקום, מקווה שאסיים עם זה מהר ובלי הרבה מאמץ. שיהיה לכם יום מקסים

בוקר אור לכולם, קצת באיחור ../images/Emo8.gif

אבל הבוקר היה פרק אחרון בערוץ שלוש בכבלים של "לחיי האהבה" אז החלטתי טיפה לאחר. נויצו', לא להגזים ולהתפרע בכדי שאת לא תזרזי את הלידה. מה עם נקיון אחרי הצביעה?

ואיפה מגי כבר כמה ימים? מגי../images/Emo124.gif

השמיעי קול יקירתי אל תתני לנו לדאוג.

אורא

New member
בוקר אור לכולם ../images/Emo6.gif

הלחץ בעבודה לא יורד ואני משתגעת... החלטתי שאני מתנתקת ככל האשר ממשפחתו של בעלי הטרי - שהוא יתעסק עם השטויות שלהם לי ממש נמאס... היום נוסעים לירושלים להוריי בערב שיהיה יום טוב לכולנו אור

סוף סוף השכלת? יאללה שחררי מהם

וישלכו לחפש את חבריהם במקומות אחרים, תתחילי ללמד אותם שריגושים והרפתקאות לא אצלך.

בוקר מעולה../images/Emo15.gif

אחרי הנקה בשש בבוקר ה אפרוח נרדם לו ומשאיר אותי ערה ואני כשמפריעים לי בשנתי מתקשה להרדם שוב. הוא לומד לסובב אותי על אצבע קטנה כבר עכשיו. אבא שלו כבר מלופף על האצבע עוד לפני הלידה!!! עוד מעט סופשבוע. ישששששש!!!!! אפרופו, הזמנו את הוריו לארוחת ערב ביום שישי. נו, נראה מה יהיה!!

נוי3

New member
הם עוד לא סיימו, בתקווה שזה יקרה

היום. ואח"כ אני אנקה בצורה יסודית אחריהם.

שלא תעזי ../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

חפשי איזה מנקה ושתעשה את כל העבודה השחורה. למה את? ואת עוד רוצה להחזיק עד יום שלישי הבא? בקצב הזה , לא נראה לי.\!!!!!!!!!!!!!

נוי3

New member
מאיפה אני אמצא עכשיו מנקה???? הלווא

אני אסתפק בלהחזיק מעמד עד יום ראשון. אתמול הייתי אצל הרופא והוא אמר שהתינוק ממש ממש למטה - באמת אני מרגישה המון לחצים.

smagi

New member
אז הנה אני פה ../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif עם חיוך

מאוזן לאוזן מהסקירה של אתמול. הכל תקין והעוברון (בפקודת סיגל שאסרה עלי לגלות את המין) היה עקשן שחבל על הזמן, ולא נתן לרופא לצלם את הפרופיל וכל הזמן הפנה את הטוסיק. שיהיה לכולנו המשך יום מקסים. מגי

נוי3

New member
איזה יופי!!

אז סיגלי ואת ממש באותו שבוע?? מה יש לך בבית?? (מין הילדים) סיגלי - לא יפה!!!

כוונתי הייתה../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

ש.... היות ואנו במאה האחרונה די מתערבים בסדרי בריאה ואנו לא אמורים לדעת את מין העובר עד הלידה אז גם אם את יודעת את המין את ממשיכה לדבר רק בלשון עובר זכרי ולא נותנים שמות וכינווים שמצביעים על מין העובר!!!!!!!!!!! ו... כן, מסתבר שאני ומגי ואמא של מוריה פחות או יותר באותו שבוע. אז תתכוננו כי בדצמבר ב"ה יעלמו לתקופה של שלושה חודשים (לפחות) שלוש משתתפות בכדי ללדת ב"ה.

נוי3

New member
למה שתעלמו?

קנו מייד מחשב הביתה. איזה יופי - בדצמבר יש לי יומולדת. שיהיה לכולכן המשך הריון קל.

למעלה