בוקר טוב

שש שבע

New member
תמיד

תמיד כשלא הצלחתי להרגיע ילד בשום צורה הייתי עושהלו אמבטיה. אפילו 3-4 טבילות ביום, למים יש השפעה מרגיעה, גם על הגאזים שבבטן, והילדים ישנים טוב אחר כך. יאללה עשי לה אמבטיה, ולכי לישון.

amitmom

New member
ששית ..ונראה לך שלא עשיתי לה אמבטיה

הבעיה היא שברגע שמוציאים את השבלולה מהמים היא מתחילה לצעוק עלי ולא נרגעת עד שנרדמת. שבלולה עם דרישות יש לי

שש שבע

New member
אז לתת לה יותר זמן

באמבטיה, להחזיק בידים כשהיא על הבטן, שתקשקש ברגליים כמה שהיא יכולה, עד שתתעייף, תעשי לה עוד פעם, רק מים בלי סבון.

שש שבע

New member
לא, בלי סבון.

לא מיבש את העור, הייתי טובלת את הילדים באמבטיה כמה פעמים ביום, לא מיבש את העור, אבל הצריחות מיבשותת הגרון (שלה) ואת האוזניים (שלך). אבל כדאי שבכל זאת, תנסי למצוא סיבה לבכי, אם את שוכבת על הגב ושמה אותה על הבטן שלך, על הבטן והיא לא נרגעת, משהו מציק לה, אולי כאבי בטן או משהו אחר. אם היא סובלת מכאבי בטן, רק תגידי, אני אתן לך מרשם. תראי שהצרה תחלוף,

amitmom

New member
תודה ששית, היום כבר היה יותר טוב

אני חושבת שהמסכנה פשוט סובלת מהחום. הלחיים והצואר שלה עם נקודות אדומות (חררה) אז אני רוחצת אותה 3-4 פעמים ביום ואת הלחיים והצואר אחרי כל "ארוחה" ומייבשת היטב. חברה אמרה לי לשים לה טאלק אבל אני קצת חוששת. מה את אומרת? לשים או לא?

מנופ

New member
הטלק מעולה לחררה, אני שמה לילדים

זה נעים ומיבש את הפצעונים, חוץ מזה שזה מריח טוב אז מה רע?

jif

New member
חשבתי שכבר לא משתמשים בטלק היום?

הכי טוב זה לייבש טוב את העור אחרי שטיפה ולא להלביש אותה חם מדי, למרות שהיא פיצית (בגיל בגיל
).

בוקר נפלא לכולם../images/Emo42.gif

אתמול סוף סוף נרדמתי לפני שהשמש יצאה ככה בערך בשלוש וקמתי כמו פנתרה לעוד יום עמוס פעילות אני שמחה להודיע לכם: עוד קצת אני מתביישת פאדיחות עוד טיפה אני מ א ו ה ב ת

jif

New member
והפעם לא 1 באפריל../images/Emo8.gif

אז שיהיה בשעה טובה

amitmom

New member
בוקר נפלא לכוללללללללם. ../images/Emo24.gif

פנינה, את רצינית?
סיגל, 90 דקות אולטראסאונד..איזה כייף!
אור, אני בשוק, אני בהלם, אני ה מ ו מ ה...הייתי בועטת במדוזה הזו ישר. שתהיי לי בריאה ועוד עמדת לרחוץ לה כביסה עדינה
יאללה, אני עפה לישון. נשיקות לכולם.

mariana

New member
בוקר טוב, נוי

תגידי עדיין לא ילדת? מתי התאריך שלך?

נוי3

New member
עדיין לא

התאריך שלי הוא ה-3/7, אבל נראה לי שזה יהיה קודם. בכל אופן, אין לי זמן ללדת השבוע, כי צובעים אצלי קצת ואח"כ צריך לנקות ולסדר, ובשבת אני לא רוצה ללדת (כדי שהברית לא תיפול בשבת) ובשבוע הבא יש מסיבת סיום בגן של הבן שלי, בקיצור - אין אף זמן מתאים. בכל אופן, תודה על הדאגה. יום נעים

mariana

New member
אז מה תעשי?

תשאירי אותו בפנים?
הוא חייב לצאת מתישהו

יפה לך, לידה בהזמנה../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

ואם ירצה לפני תעשי הצלבה עם הרגליים? מ ו פ ר ע ת !!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה