בוקר טוב

בוקר טוב ונפלא לכולנו../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif

אתמול יצאתי שוב עם בעלי לפגישה עיוורת עם עוברנו הקסום. הסקירה המוקדמת היתה - מ ד ה י מ ה !!!!!!!!!!!! הפשושון לא הפסיק לרגע לזוז ולהרים ידיים ורגליים הרופא התפקע מצחוק ושאל מי ההיפר מבין שנינו (אני אלא מה) בשלב מסויים הרופא ממש התחנן "בחיאתק, שב כמה שניות בשקט ותן לי פרופיל טוב". העובר בתגובה הביא לא "חמסה" מול הפנים , שילב רגליים ויד שניה הכניס לאות מחאה לפה. אגיד לכם, זאת הייתה הצגה נפלאה, הרופא סימן גדול על כל הבדיקה ועל כל סעיפיה והדבר היותר מרגיע היה שאם אני עדיין חוששת ללכת למי שפיר הוא מבחינתו מאשר לי לוותר אחרי תוצאות החלבון העוברי. התמוגגנו למעלה מ 90 דקות כמעט רצופות (למעט הפסקות לפיפי קטלני) הדבר המציק והכואב הוא הלחיצות של הרופא בשביל להזיז ולשנות זויות הגעתי הביתה עם כאבים בירכיים (מההתנגדות שלי , אלא מה) אבל היה שווה כל שניה. לא, לפני כן עלינו אל חמותי , נשיקות חיבוקים והראתי לה את ה "בוק" שעשינו לדוגמן והזמנתי אותה לראות את הקלטת של ה כוכב שלנו. זה היה הלילה הראשון להריון שישנתי עם חיוך רחב על השפתיים.

הה ו... אור יסתומה , בדיקה כזאת

אורכת למעלה משעה !!!!!!!!!!!!! ולא מתקשרים כל 5 דקות בשביל לדעת מה קורה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת אותך נשמה שלי ובקרוב בשורות טובות מימך - אמן

mariana

New member
סיגלי ריגשת אותי../images/Emo7.gif

איזה כיף שיוולד הכי בריא בעולם תגיד איזה חודש את?

אורא

New member
התקשרתי פעם אחת וזכותי לדעת

אם את שומרת על הילד שלי טוב או שאני אחנוק אותך ..... אני מאושרת מאוד וגם אני אשן עם חיוך בגללו שההמשך יעבור בקלות ולידה עוד יותר קלה אוהבת המון אור

jif

New member
בוקר טוב גם ממני

סיגלי, זו החוויה היפה ביותר והמרגשת ביותר בחיים. אני מבינה את ההתרגשות שלך, אני גם הייתי מאוד מרוגשת בזמנו. אצלינו בסקירה, הרופא הראה את האוזן של שחר ובעלי התעקש שהוא לא רואה כלום, אז פתאום שחר שמה ידיים על האוזניים. הרופא היה המום ואני התגאתי
בילדה שממושמעת כבר מהבטן. שיהיו לך רק חוויות טובות, מההריון ובכלל.

היום זה עוד יותר מרגש

בסקירה מוקדמת (שאינה כלולה בסל הבריאות ואת משלמת באופן פרטי בלבד) שעולה לא מעט כסף , את מקבלת בנוסף לתמונות גם קלטת בה כל הבדיקה מוקלטת בליווי קולו של הרופא אשר מסביר מה רואים ואיפה. הקלטת אורכה כ 60 עד 90 דקות (תלוי ברופא) וזה מזכרת לכל החיים. חלק מהבדיקה היא בצבע וחלקה בשחור לבן. זה פשוט מדהים ומרגש עד דמעות. מה שכן., הנ"ל הולך לעבוד לפחות מגיל חצי שנה בכדי להחזיר את כל מה שהוצאנו עליו. אני התחלתי להכין לו קורות חיים.

שש שבע

New member
בצבע?

אני זוכרת שאצלי הרופאים תמיד התבדחו "הנה העינים הכחולות שלו...." והאחות אמרה מתפלאה "איך אתה רואה את הצבע?" והרופא..."לפי ההורים, לשניהם יש עינים כחולות..." או "הנה העיניים הכחולות שלו...כמו של הבן שלך שראינו היום...." אני רואה שעוד מעט וזו לא תהיה בדיחה.... יעשו בדיקת "שקיפות עינים" או משהו, ואז יתחילו לבקש ילד בהזמנה...

לא רק צבע, סופר צבע!

תגידי איפה את חיה ? לפני חמש שנים עוד היתה הבדיקה הזו והילדים שלך עדיין קטנים. מטרת הצבע היא להראות את המעברים של העורקים והזרימות בין חדרי הלב , חבל הטבור וכו'. הסקירה הזו מאוד מדוקדקת והוא מתמקד על הרבה מקומות שלכאורה לא אמורים לעניין אותנו, כמו סימטריות מסויימת במוח , השלמה של האונות, קוי הגולגולת לא עבים או נשברים, עצם האף (חשוב בטירוף ולא הבנתי למה עד אותו יום) חייבת להיות שלמה, השפתיים חייבות להיות מושלמות ומצויירות (גם חשוב בטירוף) והכי הכי מצחיק זה לתפוס את הידיים ולספור את הפרקים. את אומרת ילד בהזמנה? וודאי שיש לא שמעת על שיטת "בר טוב"? אז זה כמו סופר מרקט לילדים. וגולת הכותרת היא השיטה של בחירת מין העובר (להיך כזה בארץ מכינים משהו בסביבות 10 עד 20 אלף $) שיטה של "ברירת" הזרע הזכרי או הנקבי (המועדף על הקונה) וגרימת תוצרת לפי בחירה. הההההההההההההההההההההההההההההההההה?

לא רק צבע, סופר צבע!

תגידי איפה את חיה ? לפני חמש שנים עוד היתה הבדיקה הזו והילדים שלך עדיין קטנים. מטרת הצבע היא להראות את המעברים של העורקים והזרימות בין חדרי הלב , חבל הטבור וכו'. הסקירה הזו מאוד מדוקדקת והוא מתמקד על הרבה מקומות שלכאורה לא אמורים לעניין אותנו, כמו סימטריות מסויימת במוח , השלמה של האונות, קוי הגולגולת לא עבים או נשברים, עצם האף (חשוב בטירוף ולא הבנתי למה עד אותו יום) חייבת להיות שלמה, השפתיים חייבות להיות מושלמות ומצויירות (גם חשוב בטירוף) והכי הכי מצחיק זה לתפוס את הידיים ולספור את הפרקים. את אומרת ילד בהזמנה? וודאי שיש לא שמעת על שיטת "בר טוב"? אז זה כמו סופר מרקט לילדים. וגולת הכותרת היא השיטה של בחירת מין העובר (להיך כזה בארץ מכינים משהו בסביבות 10 עד 20 אלף $) שיטה של "ברירת" הזרע הזכרי או הנקבי (המועדף על הקונה) וגרימת תוצרת לפי בחירה. הההההההההההההההההההההההההההההההההה?

לא רק צבע, סופר צבע!

שש שבע

New member
טוב, תקשיבי טוב

מוצצים את כנראה כבר לא צריכה לקנות, התנוק/ת שלך, מאוד יתכן י/מצוץ אצבע. ככה ראינו את הבת שלי, זו בת ה14 האחות אמרה "הנה היד בפה" ובאמת, היא מצצה אצבע . זה נהדר, לא נופל בלילה לא הולך לאיבוד, ויש עוד יתרונות, בחיים שלי, ועשיתי אלף אולטראסאונד, והייתי בהריונות סיכון גבוה, לא היתה לי בדיקה שארכה 90 דקות, מה עשו בבדיקה כל כך ארוכה?........

נשמה , ששית גם האמא עדיין

מוצצת...... אצבע!, כך שמא הפלא שהעוברון שלי גם ימצוץ? לא רע ומרגיע בהחלט. אמא שלי ניסתה הכל בכדי להוריד לי את ההרגל ולא הלך לה. כשהתחיל השירות הפסיכולוגי היא שלחה אותי גם כן, אחרי חודש של שיחות הזמינה אותה הפסיכולגית ואמרה לה : "הילדה שלך בסדר גמור ואין שום בעיה ריגשית בזה שהיא מוצצת אצבע". הדבר היחיד שלימדו אותי זה לא לשבת מול אורחים ובארוחת ערב ולמצוץ את האצבע בקולי קולות. ממוש., הבדיקות שאת עברת בזמנך אינן הבדיקות שיש היום. היום יש מלא בדיקות שמגבות אותך מכל הכיוונים האפשריים ו"סקירה מוקדמת" היא סקירה של 90 דקות וכל הבדיקה מונצחת בוידאו ונמסרת כמזכרת לך וזה כולל סט יפה של תמונות ברורות לחלוטין. (אלא מה? גם צ'למי 1000 ש"ח וגם בלי כלום?)

שש שבע

New member
טוב, אצלי

את כל הבדיקות האלה ועוד אחרות שעולות הון,(4 -5 פעמים מיש פיר בהריון, אולטראסאונד כל שבוע לפחות,גם סקירה מוקדמת, גם מורחבת ,גם רגילה. בדיקות דם כל שבוע, ביקורים במרפאת סיכון גבוה, או במחלקת יולדות, אישפוזים ל...השגחה, הפסקת לידה, הפעלת לידה...) עשתה הקופה על חשבונה, ועוד אמרה לי תודה שלא תבעתי אותם על רשלנות שגרמה לי לחלק מהצרות...אפילו נתנו לי לבחור את הרופא שינתח אותי בקיסרי. מה שלא עושים אצל מישהו אחר. אפילו אין לי ביטוח משלים.... וגם אני הייתי מוכנה שישלמו לי 1000 ש" עבור שעה וחצי של צילומים, ונותנת 2 קלטות לא אחת.

amitmom

New member
יום נפלא לכולם. אצלי הקטנה מקרצצת

ומסרבת לישון. הגדולה כבר מזמן נוחרת והבעל כרגיל בנסיעת עבודה והכי באסה שזה יום הנישואים שלנו
יאללה שרק השבלולה תלך לישון ואני ישר קורעת את המיטה בנחירות

jif

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif לאמא של עמית וליעם

בתור התחלה, אני מאחלת לך שהקטנה תירדם כדי שתוכלי לנוח. שיהיו לכם שנים נהדרות ביחד, אושר ושמחה. שולחת לך מארץ ה"קודש"

למעלה