בוקר טוב שיהיה לכולם יום יפה.
נ נופר המקורית New member 16/6/03 #2 בוקר מצויין קפה כבר שתיתם עם חלב בלי חלב עם סוכר בלי סוכר בת בת אולי תמצאי כאן איזה ליצן שיבוא לעזור לך
בוקר מצויין קפה כבר שתיתם עם חלב בלי חלב עם סוכר בלי סוכר בת בת אולי תמצאי כאן איזה ליצן שיבוא לעזור לך
J jessשל מיקה New member 16/6/03 #3 בוקר טוב אני צרודה היום אחרי שהייתי אתמול בחתונה היה כיף השתוללתי ורקדתי והיה ממש אחלה אחלה הייתי צריכה את ההתפרקות הזו מה איתכם???? מהר מהר עוד
בוקר טוב אני צרודה היום אחרי שהייתי אתמול בחתונה היה כיף השתוללתי ורקדתי והיה ממש אחלה אחלה הייתי צריכה את ההתפרקות הזו מה איתכם???? מהר מהר עוד
M mariana New member 16/6/03 #4 היום יש לאריאל יום הולדת../images/Emo65.gif שיהיה לו המון המון זמל טוב אורלי איזה כיף שהתפרקת גם אחותו מתחתנת עוד שבועיים אז גם נתפרק חחחחחחחחח
היום יש לאריאל יום הולדת../images/Emo65.gif שיהיה לו המון המון זמל טוב אורלי איזה כיף שהתפרקת גם אחותו מתחתנת עוד שבועיים אז גם נתפרק חחחחחחחחח
ב בת ה י ם New member 16/6/03 #5 ../images/Emo77.gifקולולוווווו מז"ט לאריאל אני זקוקה למסאג' שיפרק אותי חחחחחח הגמד לא רוצה מפעיל , הוא החליט שיפעיל אותם לבדו....(אלוווהים) מחוייך לי היום... יום מקסים לכולנו.
../images/Emo77.gifקולולוווווו מז"ט לאריאל אני זקוקה למסאג' שיפרק אותי חחחחחח הגמד לא רוצה מפעיל , הוא החליט שיפעיל אותם לבדו....(אלוווהים) מחוייך לי היום... יום מקסים לכולנו.
נ נופר המקורית New member 16/6/03 #6 האא מרין יש לך עסק עם תאומים מסכנהההההההה סתם סתם המון המון מזל טוב אושר ועושר שיהיה לכם את כל הטוב שבעולם בת בת בשבוע הבא אני באילת ואני מאוד מקווה שאני אזכה לאיזה פירוק של מסאג
האא מרין יש לך עסק עם תאומים מסכנהההההההה סתם סתם המון המון מזל טוב אושר ועושר שיהיה לכם את כל הטוב שבעולם בת בת בשבוע הבא אני באילת ואני מאוד מקווה שאני אזכה לאיזה פירוק של מסאג
J jessשל מיקה New member 16/6/03 #8 מזל טוב לאריאל ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif שיהיה לו כל הטוב שבעולם
M mariana New member 17/6/03 #11 ואי חברה תודה לכם../images/Emo9.gif אני אמסור לו אתמול אמרתי לו שהפורום איחל לו מזל טוב אז מה הוא שואל אותי? "הפורום התאושש? חזר לחיות?" אמרתי לו שיהיה בסדר
ואי חברה תודה לכם../images/Emo9.gif אני אמסור לו אתמול אמרתי לו שהפורום איחל לו מזל טוב אז מה הוא שואל אותי? "הפורום התאושש? חזר לחיות?" אמרתי לו שיהיה בסדר