בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

איזה כיף אני ראשונה ... שיהיה לכולנו בוקר נפלא בוקר עם חיוך ואהבה בוקר של אושר ושמחה למרות שיש אכזבות למרות כאבים ונפילות יש תמיד להסתכל על חצי הכוס המלאה ולדעת שתמיד יש תקווה במיוחד בשבילך . שולחת לכם חיבוק ענק ומהקטנה שלי אבבידאדאדשללממטשגעהששש{ אין לי מושג מה היא אומרת ..} יאללה בדרך לעבודה , יום נפלא

בקר טוב לך שרון המתוקה,ולכולכם!

היה לי כיף לטייל ביער השחור בגרמניה ובטעות כמעט ונטרפתי על ידי דב גדול שהתעצבן עלי בגלל שהתחלתי לשחק עם הסנאים ביער..... רק בחושך ובחסות המשטרה,הסכמתי לרדת מהעץ עליו טיפסתי בטירוף....! אופ'לה,קראתי את שכתבת אתמול,ואני רואה בזת סימן שלא תצטרכי יותר טיפולים. הנפש שלך פנויה כעת,ובעוד תשעה חודשים,תזמיני את כולם לברית. לא יכול לטפל בכולם כאן,ולכן אתם מוזמנים למשרדי לקבלת טיפול אישי.... שרון,הכנסתי לתוכנה מיוחדת את המילים שבתך פלטה ואת לא הבנת,והסתבר לי מדבריה שאת נורא קמצנית,והיא מאוד כועסת עלייך בגלל שלא קנית לה חוטיני בדיוק כמו שלך.... שיהיה לכולכם בקר טוב. וכרגיל,כשאני פה,משום מה יודע ש... מטייל בחו"ל.

קונן!!!

תגיד לי מה עשו לך שם ביער השחור הא??? ככה שכחת את השמות שלנו: "שרון וכולכם" גררררר מה הכוונה כולכם?? אני מנסה להבין משעות הבוקר המוקדמות עוד א הצלחתי לפרש. ובלי שום קשר שמחה מאאאאאאאאאאאאאאאד שחזרת רק טוב!!!

גחלולה,תודה על קבלת הפנים,אבל...

באמת שלא שכחתי אף אחת מכאן,פשוט מאוד,קניתי מלאי גדול של חוטיני ורציתי להזמין כל אחת בתורה למדידה אישית במשרדי...ומה לעשות שהחזקתי את החוטינים על רגלי החשופות...ולכן השמות של כולן ברחו לי מהראש.

יודע ש...

New member
אהלן וסהלן אחי ברוך הבא

בחיי שהיית חסר כאן אתה יודע איך זה אני כל הזמן בנסיעות וחשבתי שאתה שומר על הבית בחייאת שמור עליו מבטיח להביא לך פקאטה של סיגריות טובות בפעם הבאה או איזה קוניאק טוב מה אתה אומר עשינו עסק?

יודעל'ה.............

אולי תספר לנו פעם על הנסיעות שלך,ובאיזה מחלקה אתה נוסע? אותי כבר מכירים כל צוותי המטוסים ולכן לוקחים אותי מיד לחדר פרטי עם דיילת צמודה שמלטפת אותי כל הזמן..... ובמקרה של כיסי אויר,מגיעה בריצה דיילת נוספת שעוזרת לדיילת הראשונה. ספר לנו כמה דיילות מלטפות אותך.....

יודע ש...

New member
שמע אחי הנסיעות שלי הן רק במחלקה

העיסקית ושעות על גבי שעות והחלפת מטוסים ושדות תעופה וישיבות תאמין לי לא רואה ממטר ושמעתי שגם אי אפשר להשיג שום דיילת הן כולן תפוסות על ידך...

ביחייאת יודע ש...מה דעתך

מה דעתך באחת מהנסיעות שלך לעשות מגבית ולהביא לי איזה לאף טוף? אני מאמינה שאחיך הקונן לא יכעס עליך על שלא תביא לו את הפקאטה, סומכת עליך שתדע להסביר לקונען שהחרימו לך את הפקאטה במכס

קונן אני מאוד מקווה שלא תציץ

לדברים שכתבתי לאחיך יודע ש... וחוץ מזה באמת הגיע הזמן שתרד מהעץ הגבוה אליו טיפסת,מה חשבת שלא נדע שהבחנת כבר מרחוק שלא מדובר בסתם סנאי אלא בסנאית? מתחושב שבגלל החום לכולם נשרף הפיוז של המוח?
וחוץ מזה באמת,נעשה לך טובה ואגיד ברוך בואך אחרת עוד אתה תלך להתלונן אצל הגיברת מינהלת. גחליליתוששש עשי עצמך שלא ראית את התלונה שיגיש לך קונן רק טוב שיהיה לכולםםםם

שרונינקההההההה

בוקר של אור ושל אושר שמחה לראותך כאן ובמיוחד בשבילך שולחת את מנשה שיינקה ויבשל וכשתחזרי הכל יהיה מוכן
רק טוב!!!

שרון,נשבעת לך שרציתי לבוא בבוקר

אבל התעקבתי בדרכים לא נחתי לרגע(ככה זה שמקבלים מפתח לדירה מבולגנת) ולמרות הכל הגעתי בערב. שאפתח שירשור נוסף למען הערב או הערב טוב שלי יסתדר לו היטב עם הבוקר טוב שלך?

ערב טוב ../images/Emo41.gif

אני אמשיך מכאן את השירשור הזה לכל הנמצאים ברכות ממני סתאאם כי באלי אצלי הכל בסדר , אין עבודה , לא משעמם בכלל , מטיילת לאן שבאלי בקיצור מנסה להנות בכל שניה . התקווה שלי
זה להגשים חלום חדש שנולד פרוט בהמשך לילה טוב חזרת קונן ???

רותינקההההההההההההה

תמיד שמחה לראותך כאן. מייד מוציאה בקבוק מיץ צוף מהמקרר בטעם אממ סודי בהחלט ומביאה את קערת עוגיות השוקולד עם פצפוצי הכוכבים. אז מה החלום החדש??? ספרי מבטיחה לא לגלות לאפ'חד רק טוב!!!

היי רותי מתוקה שכמוך..........

איזה כיף זה לראותך שוב כאן. המשיכי להנות לך בכל שניה ושניה. ואני אמשיך לחכות שתקדישי לי את השנייה השלישית....!

למעלה