בוקר טוב

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר, אני מתעורר כרגיל מתארגן יורד לרכב מפעיל רדיו (חדשות) ומסתבר לי שבטעות התעוררתי שעה קודם. 5:45 במקום ב 6:45. אז עכשיו אני כבר כאן. שיהיה יום יפה לכולם.

ניקולי

New member
סידי ?!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סליחה הייתי חייבת... מה אתה אומר??? שיווווו איזה באסה זה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיהיה לך אחלה בוקר טוב

ניקולי

New member
אני

לא סיפרתי כלום אתה סיפרת אני צחקתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח

בוקר טוב

סידי פדיחה חבל על הזמן אבל אין דבר ככה תוכל ללכת הביתה מוקדם יותר (
) גם אני הגעתי מוקדם יותר כדי להספיק דברים שנשארו מאתמול וכדי לראות אתכם אני לא מספיקה פתאום יום אחד מבול של עבודה בלי להודיע לי בלי להכין אותי ישר מקלחת של אנשים והזמנות ואין לי רגע לעשות PP אפילו ממש אחלה והימים עוברים יותר מהר העיקר שיהיה לנו שקט אורלי

mariana

New member
סידי אתה מצחיק אותי../images/Emo6.gif

אתה הזכרת לי פשוט מקרה שלי. כלשמדתי בבית ספר היה לנו שעת אפס. יום אחד אנחנו אמורים להתחיל ב9 ומתי מרין מגיע? ב7 כי היא חשה שיש שעת אפס. עכשיו הבית ספר לא קרוב אליי בכלל, אחי היה מקפץ אותי. התבאסתי והתעצבנתי על אלה שכן היו מעודכנים להגיע יותר מאוחר חוץ ממני

למעלה