בוקר טוב שיהיה לכולכם בוקר נפלא.. שתו הרבה... יום טוב... ושבוע טוב... אוהבת ניקול*
נ ניקולי New member 11/5/03 #1 בוקר טוב ../images/Emo42.gif שיהיה לכולכם בוקר נפלא.. שתו הרבה... יום טוב... ושבוע טוב... אוהבת ניקול*
בוקר טוב ../images/Emo42.gif שיהיה לכולכם בוקר נפלא.. שתו הרבה... יום טוב... ושבוע טוב... אוהבת ניקול*
נ ניקולי New member 11/5/03 #3 איזה כיף סוף סוף אני לבד.. ואין אף אחד שמפריע לי לכתוב... אז עכשיו אני יכולה לרשום כל מה שאני רוצה מבלי שאף אחד יאמר מילה... חחחחחחחחחח
איזה כיף סוף סוף אני לבד.. ואין אף אחד שמפריע לי לכתוב... אז עכשיו אני יכולה לרשום כל מה שאני רוצה מבלי שאף אחד יאמר מילה... חחחחחחחחחח
J jessשל מיקה New member 11/5/03 #5 צהרים טובים לך רק עכשיו הגעתי למחשב כל היום בעבודה היתה לי עבודה כמה מפתיע לא הצלחתי לקום לרגע וכמעט אחרתי לגן אני מקווה שזה יזעזע קצת את הבוס ואולי יחזירו לי חלק מהמשכורת שלי מה קורה ? ממש רדום אההה עצוב לי לראות את הפורום ככה מה עושים?
צהרים טובים לך רק עכשיו הגעתי למחשב כל היום בעבודה היתה לי עבודה כמה מפתיע לא הצלחתי לקום לרגע וכמעט אחרתי לגן אני מקווה שזה יזעזע קצת את הבוס ואולי יחזירו לי חלק מהמשכורת שלי מה קורה ? ממש רדום אההה עצוב לי לראות את הפורום ככה מה עושים?
ב בת ה י ם New member 11/5/03 #6 אוספים כמה אנשנושים ברחוב.... ומאיימים עליהם שהם לא יכתבו כאן..... יהיה להם עסק עם ניקול
נ ניקולי New member 12/5/03 #9 חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח אהבתי
חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח אהבתי
א אורן ורומי New member 11/5/03 #8 שמים שעון מעורר.. ומעירים את כולם.. משנת הקיץ סתם סתם.. יהיה בסדר חביבתי... יש תקופות של קצת יובש.. ואז פתאום הכל מתעורר לחיים!! באתי להגיד שלום.. ושהתגעגעתי! |נשיקות| רומי
שמים שעון מעורר.. ומעירים את כולם.. משנת הקיץ סתם סתם.. יהיה בסדר חביבתי... יש תקופות של קצת יובש.. ואז פתאום הכל מתעורר לחיים!! באתי להגיד שלום.. ושהתגעגעתי! |נשיקות| רומי