בוקר טוב

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

מה שלומכם? אני רואה שהיה לכם קצת אקשן בחג
העיקר שהכל הסתדר על מקומו בשלום.

בוקר טוב זר אחד...

נעלמת לגמרי אההה... מזל שלפעמים הבוסים אצלך עושים PP אז יש לך רגע להשאיר פה הודעה איך היה הפסח????

sidi

New member
../images/Emo13.gif

הייתי בחופש עד היום. פסח היה כבד (האוכל חחח) מאוד. אבל אחלה. והיום חזרנו
אבל לא נורא מחר שבת. איך אצלכם? איך היה הגפילטע? חחחחח

ניקולי

New member
בוקרררררררררררררררר

טוב!
מה שלומכם?? איך אתם מרגישים?? איך היה החג?? ולמי היה יום הולדת?? אם לא למרין נושקה.... אז קודם כל מרין יקרה שוב בפעם המאה (מבחינתי) מזל טוב
ואת כל הברכות כבר אמרתי.. שיהיה לך רק טוב, שכל שתבקשי לו יהי ובלה בלה.. אוהבת אותך המוןן
סידי גם לך בוקר טוב.. אכן היה כאן קצת אקשן
.. אבל עכשיוווווו
(הכללללללללל) בסדר!! ואני מקווה שכך ישאר.. לצערי היתה אי הבנה מצד אחד אבל עכשיו ב"ה אין תלונות. וג'ס יקרה שלי..כמו שאמרתי ואומר לך תמיד.. את משו משו....אוהבת אותך ולכל מי שמגיע אחרי או לפני ופספסתי אותו בוקר טוב.. אוהבת את כולכם
ניקול* נ.ב. דווקא חשבתי להזמין אותכם אליי היום.. למי יש אומץ לבוא??????????? נראה אותכם נו......?????

sidi

New member
קודם כל

אז מרין, המון המון מזל טוב
. היום אין סיכוי מבחינתי להגיע, אחרי שבוע חופש נראה מתי אני בכלל אצא מכאן היום

mariana

New member
בוקר טוב לכולם כאן

אחחחחח איזה חופש היה לי מזמן, מזמן לא היה לי חופש כזה. איך נהניתי ניקולי אני פשוט מתה עלייך וגם על ג'ס התקשרתם אליי ועשיתם לי את היום, באותו יום באו כל המשפחה של אריאל וחגגנו והיו מלא מלא מתנות. וכמובן מתנה ענקית מאריאל אני פשוט חולה עליו כל יום מחדש. ותודה לכל אחד שזכר את היום הולדת. ריקי עוד תקבל מכות ממני שיהיה לכם סוף שבוע מהנה אוהבת ונ.ב ניקולי אני שמחה שהדברים הסתדרו על הצד הטוב ביותר

למעלה