בוקר טוב

גורבי

New member
בוקר טוב!

(טוב, בעצם כבר צהריים, אבל אחרי שהבילוי בקופ"ח "אכל" לי את כל הבוקר, אני עומדת על זכותי להגיד
בוקר טוב
עכשיו...) אז הייתי היום במעקב זקיקים, והיה "לא נעים, לא נורא": כרגיל, אחות אנטיפתית, שעות של המתנה, וחוויות אנתרופולוגיות מרתקות עם בנות ישראל שלא יודעות לחכות בתור. אבל הכי חשוב: זקיק של 18 מ"מ (צמח קצת מאז יום ה') ורירית של 8.2 (זה טוב או רע או לא נורא?). הרופאה (כן, שלחו אותי לעוד רופאה שאני לא מכירה, בסוף אני אסמן V על כל הרופאים במרכז) אמרה שאולי הוא עוד יגדל ואולי לא, ושאני אבוא בעוד יומיים להמשך המעקב (וכמובן, היא נזכרה ברגע האחרון - מה שהיה די מצחיק - שנמשיך להשתעשע ביומיים האלו). לקחנו לתשומת לבנו
. זהו - אני הולכת להתעדכן עכשיו בנעשה בפורום בסופ"ש: מי בייצה, מי עדיין מצפה, ומי ערקה לפורום השכן
. שלכן,

פּוֹנְג

New member
8.2 זה בכלל לא רע

הזקיק צריך עוד קצת להשמין
יאללה - לחם ושעשועים. ולצורך העידכון שלך אז אני עד לפני שעה כאבה לי הבטן כנראה בגלל הביוץ

Gill Gallad

New member
מיכלי, גורבי, דארמה, פונג, אפרסקה-

שכחתי מישהי? - לכולכן שלוחה תקוותי להצלחה כבירה - מי יתן שהבדיקות החודרניות יעברו בקלות, שהרופאים לא יעמיסו עול נפשי מיותר ויהיו קשובים לרגשותיכן, שכל זקיק יהיה ג'ובינגולו, שיהיו ביוצים כמו שכתוב בספרים, סקס משובח והעיקר: שיהיו שני פסים!!!! מחשבותי נתונות לכן, המון המון בהצלחה!!!

m i c h a l y

New member
תודה../images/Emo140.gif ועדכון....

אפרסקה, גורבי, אני מצטרפת.... לא, אני לא בוכה, ולא - אני גם לא סבלתי מרופא אנטיפט - אבל הזקיקים שלי עדיין קטנים (בערך 1 ס"מ).... אני חייבת לציין שאני מתמודדת עם זה כמו ילדה גדולה ולא מאבדת את העשתונות רק בזכות הרופא המקסים שלי שנתן לי לשאול את כל מליוני השאלות שלי, ענה בסבלנות מפליאה ואפילו עכשיו בטלפון פתח שוב את הכרטיס שלי וענה לי על עוד כמה שאלות.... אז כיפאק היי לרופא של מיכל, שכרגע עדיין לא ממררת בבכי למרות שביום ה13 ציפתה כבר למשהו יותר רציני... ודרך אגב, סיפרתי לו שאני דולה הרבה מידע מהאינטרנט (לא סיפרתי לו על הפורום כי זה כבר מוגזם...) בכל אופן הוא לגמרי שיתף פעולה ואפילו עזר לי עם מילות חיפוש.... פשוט מתוק! טוב. עכשיו רק נשאר לי להכנס להריון.....
אז עכשיו אני רצה לישיבה, תודה מראש על תגובותיכן. אשמח לקבל גם מידע אינפורמטיבי על מצבי...(ואני יודעת שזו כבר שאלה לפורום פוריות, אני מקווה שהעיניים של לילי וחברותיה לא משוטטות בשרשור זה..) אולי אכנס בלילה, צ'או. מיכל.

מעיןבר

New member
הי מיכלי! ../images/Emo24.gif

עדיין לא להיות בדיכאון, בחודשים הראשונים הכל עובד בדרך של ניסוי וטעיה, צריך למצוא את הטיפול שיתאים לך ואת המינונים שלך. בד"כ בפעם ראשונה מתחילים בתרופה הבסיסית ביותר (איקקלומין) ובמינון הנמוך יותר (כדור אחד = 50 מ"ג) ורוצים לראות איך זה משפיע. לכל אחת מאיתנו תגובה אחרת. אם התגובה של הגוף תהיה איטית מדי לטעמו של הרופא המטפל - הוא ישנה מינון או טיפול. בכל מקרה נראה לי שהתעניינות בפורום פוריות (שם יש בוגרות רבות של איקקלומין) לא תזיק. אני יודעת שקצת מפחיד לעבור ולשנות פתאום סטטוס אבל הן מקסימות ונועם@בת מדהימה בכח ובידע. מקווה שתישארי גם עימנו ובכל מקרה שתעברי במהרה ל"הריון ולידה".

פּוֹנְג

New member
נראה לי שהזקיקים הביריונים שלי

הופכים לציסטות במקום לבייץ
עכשיו תורי להיות מבואסת ובלחץ. אני אנסה מחר להדחף לרופאת נשים שלי לקבל כמה תשובות פנים אל פנים במקום שיחה לחוצה בטלפון... אוף.

m i c h a l y

New member
פונג, כמה שאלות:

קודם כל, איך אפשר לדעת מתי זקיק הופך לציסטה? בכל אופן עד כמה שאני יודעת זה די נפוץ, ואמור לעבור ללא התערבות.... חוצמיזה, שגם אם החודש זה לא יקרה אני עדיין הייתי שמחה במקומך - כי יש לגוף שלך יכולת לייצר זקיקים בריונים - וזה בדיוק מה שצריך... היכולת הזאת אינה מובנת מאליה! ואחרון חביב - את חושבת שכדאי שאני אפנה שאלות בנושאים כאלה בפורום פוריות? אני יודעת שע"פ ההגדרה אני כבר לא "סתם מנסה" ולכן רשמית יותר שייכת לשם, בכ"ז עדיין אין לי את האומץ לעבור....

פּוֹנְג

New member
מבינה לליבך

העניין הוא ש'שם' יש להן הרבה יותר תשובות. נכון הוא שכאילו השאלות שלנו הן 'בעיות של עשירים' אבל אין מה לעשות.
שאלות כמו ששאלת עכשיו אני חושבת שזה עדיין בגדר סביר לשאול גם פה, את כבר בטח תרגישי לבד מתי אין פה תשובות בשבילך. ובעצם אל תרגישי - תכנסי להריון זה הרבה יותר טוב.
לשאלתך. אני מניחה שזקיק הופך לציסטה כשהוא אינו מבייץ. רואים את זה ב US.

אי אפשר לדעת מתי זקיק הופך לציסטה

הלוואי והיו ממציאים משהו שינבא את זה מראש (אולי רעיון לסטארט-אפ חדש?) אפשר רק לשער. אם עושים מעקב צמוד (מתחילים ביום ה-2 למחזור) אפשר לשער שזקיק שביום כזה הוא גדול מ-10 מ"מ הוא בעצם ציסטה אבל כבר היו דברים מעולם... בפורום פוריות תמצאי המון מידע בנושא. אני יודעת כמה זה נראה מפחיד להגדיר את עצמך פתאום במי שיש לה בעיית פוריות, אבל יש כמה מבינינו שבאו, אמרו שלום וצ'יק צ'אק קיבלו את תופעת הלוואי הכי רצויה - הריון
. נכון שיש כאלה שלוקח להן יותר זמן ויש כאלה שעדיין חותרות, אבל מניסיון שלי - הביחד של הפורום עושה את הדרך פחות קשה.

למעלה