בוקר טוב

ניקולי

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

יהיה לכולכם בוקר נפלא.. בוקר טוב..בוקר של אור...בוקר של שמחה..ואהבה שירן רציתי לאמר לך נשמה שאתמול הבוסית שלי היתה אצלי היא שתתה אצלי
ואכלה מהעוגה שלך חתיכה.. בהתחלה היא חתכה חתיכה מה זה קטנה (בכדי לא להשמין) אבל אחר כך היא אכלה את כל מה שנשאר (עוד שתיים שלוש חתיכות) היא ליקקה את האצבעות ואמרה לי למסור לך שהעוגה אחלה עוגה..
שירנוש תודה נשמה על הכל את בחורה מקסימה ואני אוהבת אותך
ולכל השאר שוב בוקר מקסים

@@

New member
מצטרפת לברכת בוקר ../images/Emo42.gif

בוקרית טובית לחבריי המקסימים
שולחת לכולכם
גדול שיהיה לכולנו יום רגוע וקסום

בוקר טוב לכם

אכן יום נפלא היום, והשמש מאירה בשמיים... ריקי מה עם ההריון ? זה עבר לך או זה עדיין שם ? ולכולם... יום נפלא שיהיה

mariana

New member
את עם חולצה קצרה???

אני יושבת עם מעיל. איזה כייף זה לעבוד על כל העולם על הבוקר. עד שמישהו יחזיר לי בגדול. עבדתי על אריאל עבדתי על אמא שלי ועל אחי וגם על הבוסים שלי אמרתי להם שאני מתפטרת חחחחחחחח שלא יפטרו אותי באמת. היום אחד באפריל

יום מגניב

ריקוש' תרימי טלפון גם אני מסיימת לעבוד היום ב15:00 אולי ננצל את היום היפה הזה ונלך לשתות קפה ב"אנשים" מתאים לך? מיקי, יש לך ד"ש ממשה, הוא כזה חמוד
. ניקולי, מה קורה לך היום? איפה היומן שלי? ג'סוס, מתי רואים לך, אה סליחה, אותך? מרינוש', מה קורה לך? זרקי את המעיל לארון, תראי איזה שמש פצצות.

תמסרי לו בחזרה...

מישהי פה
?????? מה שלא יהיה... תזכרי מה אמרתי לך, תבדקי בציציות... כל פרט ופרט... והכל יהיה בסדר

מאו יין

New member
צהריים טובים לכם יקירי

מה 'נינים?? תסלחו לי שאני לא ממלאה אתכם באייקונים חמדמדים אלא ש"אין לי זמן"...... קודם של ולפני הכל תודה תודה תודה!!!!! על "התשומי" (תשומת הלב) שקיבלתי ממכם אתמול, זה בדיוק מה שהייתי צריכה....(כמו הילדים הקטנים שמאיימים לברוח מהבית בשביל לקבל קצת צומי שחסר להם...) תודה מיוחדת לניקולי על מה שכתבת, זה היה מקסים!!! (זה עדיין מקסים!!!) והנה אני (שוב) מנסה לדחוף פה קישור למשהו משעשע.... http://www.next-in.com/kickers.html

מאו יין

New member
בקישור שצירפתי...

.... אתם צריכים ללחוץ על הבלון עם החיצים ואז ללחוץ על האנשים ולראות מה קורה...... ב ה צ ל ח ה . . . . .

מאוווווווווו ../images/Emo24.gif

מה שלומך? חמוד הקישור הזה אני כבר 5 דק' משחקת עם זה. מגניב.

black ross

New member
צהריים טובים ../images/Emo13.gif

איזה יום יפה היום...... ה
זורחת ואני תקועה לי כאן במשרד איזו באסה ..... שטרודלית וקטנה וחמודה אני רואה שאתן עושות חיים הא .... טוב אולי מישהו מעונייין להזמין גם אותי לאיזה דרינק
תראו מה זה אני מביאה לכאן אנשים ובסוף הם זונחים אותי .... מה שנאמר "בנים גידלתי ורוממתי ולא ראיתי מהם חיר "
שיהיה לכולם יום נפלא

../images/Emo24.gifשירני

קודם כל אומרים "בנים גידלתי ורוממתי ובסוף התרוממתי"
שנית את יודעת שאת תמיד תשארי חברה מס' 1 בשבילי אז תזהרי ממני

למעלה