בוקר טוב

בבר

New member
../images/Emo101.gifדחוף

אתם מוכנים לעזור לי בהתלבטות? יש לי חוג ריקודי בטן וקר מאוד בחוץ והחוג הוא במרחק חצי שעה נסיעה. מה אתם אומרים לנסוע או לא? אם כן אני צריכה לזוז ב-7:15 אז תענו במידי בבקשה. בתודה, עינב.

dante26

New member
שלום לכולם, מצטער שנעלמתי, שבוע

קשה עובר על כוחותינו ואני אגיע מדי פעם לזמן קצר אז שיהיה רק טוב טל

dante26

New member
שמח שלא שכחו אותי בתקווה להיפגש שוב

עם כולם, אם וכאשר...

../images/Emo186.gifהיום בתפוז Live ../images/Emo113.gif

שרון גורמן מחברת "ארגמן" עיצוב ארועים תתארח בפורום חתונות היום ב-11:00, תתן טיפים ותענה על כל השאלות שרציתם לשאול בנושא עיצוב ארועים בכלל וחתונות בפרט!
היום ב-21:00 בפורום קומיקס נארח פאנל מאיירי קומיקס ישראליים, שחברו יחדיו להוצאת ספר הקומיקס "דימונה" וקצרו שבחים בחו"ל. יפעת כהן, מירב שאול ומיכל ברוך, בעזרתו האדיבה של אמיתי סנדי, יענו לשאלות הגולשים בנושא קומיקס והספר החדש.
מבצע איסוף הספרים לעל"ם ממשיך בפורום ספרות וספרים. על"ם פותחים ספרייה, והם זקוקים לתרומות של ספרים מכל הסוגים, המינים והשפות. אז לכל מי שיש בבית ספרים שכבר לא יקרא, ותכנן לזרוק או להעביר הלאה - הנה הזדמנות לעשות משהו טוב בשביל אחרים.

old fairy

New member
בוקר טוב אנשים!!!!../images/Emo140.gif

אני קצת
וקצת
כי הייתי בירושליים ואנחנו האשדודים לא רגילים לקור הזה!!! אבל אני שותה הרבה
(למעשה זה אמור להיות תה חם) "שיהיה לכולדו יוב דאיב"!!! (שיהיה לכולנו יום נעים)
כד אדי מצודדת דורא!!! (כן אני מצוננת נורא)

ליאן.

New member
בוקר מצויין! ../images/Emo42.gif

נמאס כבר מהחורף...
בא לי ים.. וארטיק שוקו בננה.. העלאתי כמה סרטונים משעשעים לשרת של הפורום.. הנה הסרטון האחרון שהעלאתי.. על הסיגריה והשפעותיה..
חובה חובה חובה!!!

DDNatWORK

New member
בוקר בוקר!

עדיין הגרון כואב, עדיין לא מצליח להתחבר לתפוז מהבית. מה יהיה הסוף? ועקב כך שמישהו פרץ לניק האדמין שלי שבוע שעבר, אני אפעיל אותו רק מהבית.

בוקר טוב../images/Emo42.gif

בפחות משבוע איבדתי שיזוף של חודש החורף הזה פשוט לא מציאותי אני קופאת בכל מצב ועכשיו עוד יורד ברד. שיהיה לכולם יום חמים ונעים

ערירי

New member
בוקר טוב לכולם ...בשבוע הבא אני טס

לחו"ל לשליחות עד אפריל רציתי להפרד מכולם כאן המשך יום טוב ומושלג

מירב 23

New member
בוקר טוב../images/Emo113.gif

אני קמתי רק עכשיו
שיהיה לכולם יום טוב!
ותלבשו סוודר

למעלה