בוקר טוב

ירד המון שלג,

והייתי חייבת להיות הראשונה בחוץ היום כדי להשאיר טביעות רגליים בשלג. ככל הנראה לא עובדים היום.

קוקולה25

New member
נראה לי שהדבקת אותי!!

עכשיו אני חולה..... אוף,מתפוצץ לי הראש והבטן
מתי הולכים הביתה?!

אני אשם ??????../images/Emo4.gif

תרגישי טוב חמודה, ואם את צריכה תה או מרק אני יתן לך את הטלפון של ה TA סתם סתם סתם.... את יכולה לבקש

מחממים את החורף ../images/Emo185.gif תפוזLive

הלהקה הכי "קולית" בארץ מגיעים היום לתפוז אנשים לחמם לכם את החורף הסוער. חברי "הדג נחש" יתארחו Live בפורום הרכבים מוזיקליים היום ב-18:00. זמנם מוגבל ולכן כדאי להקדים ולהשאיר שאלותיכם כבר עכשיו!!
זה הזמן להזכיר שתחרות הצילומים המדהימים שלכם מחו"ל בפורום תרמילאים עומדת על סף סיום. ניתן להגיש את תמונותיכם עד יום רביעי בלילה. פרסים מתנת רשת "מסעות" מחכים לתמונות המעניינות ביותר!
ולסיום: אין כמו רכילות חמה כדי לחמם את החורף... פורום רכילות יוצא בפרוייקט "הרכילות הרכילותית ביותר" בו תוכלו לבחור את הרכילות הכי עסיסית מהתקופה האחרונה...

ליאן.

New member
../images/Emo41.gif חברי פורום יקרים!

בטח כבר שמתם לב שהשרתים של תפוז התחרפנו לגמרי.. התקלה בטיפול והישועה עוד תגיע. נקווה שבמהרה.. שילחו את ההודעה רק פעם אחת אפילו שהתקבלה הודעת שגיאה. אוקיי ? מחקתי כל ההודעות הכפולות, המשולשות והמרובעות שנשלחו עד כה והציפו את הפורום. אני חייבת לזוז ואחזור רק בערב אז תהיו טובים.. ומקווה שקוקי תוכל לבדוק שהכל תקין. השתדלו להיות נחמדים לשרתים של תפוז.. המשך יום נפלא..!

../images/Emo45.gif

וכמובן שיש להוסיף כי כל התקלות נגרמות עקב שידרוג המערכת...את חלק מהתוצאות אפשר כבר לראות- כמו למשל אופציית בחירת המועדפים. תודה ל-
!

voguemaster

New member
חחחח ../images/Emo13.gif

מה שהם צריכים לשדרג זה רוחב פס, לא אופציות נוספות

LMOL

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo32.gif

היי אני חדש פה וסתם רציתי להביא לכם כמה משפטי פתיחה מצחיקים מביפ 1. אני רוצה להיות אסטרונאוט - אבל אל תדאגי, זה לא יפגע ביחסים שלנו 2. את נורא דומה ליצורים בפרסומת של Escape 3. אני מקווה שתקום ממשלת ימין, אחרת אני לא רואה איך אנחנו מגדלים פה ילדים 4. רוצה לטייל איתי על חוף הים בתל אביב? יש שם אוויר נהדר עכשיו 5. אכפת לך לשלם? אני משלם שכר דירה ביורו והוא נורא עלה 6. בא לך סוף שבוע בבלגיה? הם נורא פרו-ישראלים עכשיו 7. רוצה לבוא אלי בערב לראות חדשות ערוץ 10? 8. רוצה לעלות אלי? עומד לי כמו טיל חץ 9. ענבל גבריאלי היא האקסית המיתולוגית שלי 10. קוראים לי חנן, כמו השקע שדני רופ דיבר עליו

למעלה