בוקר טוב

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

ככה אתה בוגד באישתך?! אני רוצה גט
וה
נשאר אצלי וגם ה
!!! אה גם את הילדים שכחתי

עצרייייייייייייייייייייייי../images/Emo11.gif

גברתי החמודה את לא זזה לשום מקום!!! גם זיגזג גם סימבה ועכשיו את?

בבר

New member
תודה

הרעיון עם התאילנדי זה טוב אבל השאר לא קשורים למושב.

תפני לפורום "תפוז משוב"

בהנהלה של הנהלת הפורומים, את תמצאי אותו ברשימת הפורומים. השירים שלך מקסימים עינב

טופז בת

New member
תנו לנו סטיגמות על מושבניקים...

אנחנו כבר נמצא משהו שיעמוד מול זה גמלי יש קורס צילום.... נכון זה נורא כשאומרים לך מה לצלם ואת לא מצלמת מה שאתה אוהבת? :(

בבר

New member
אני דווקא כן

אני כן מצלמת מה שאני אוהבת אבל זה לימודים ויש דברים שמחייבים אותנו לעשות ואנו לומדים מזה. (גם וגם) אבל פרוייקט הסיום של כל הלימודים הוא חופשי לגמריי.

טופז בת

New member
../images/Emo4.gifאצלנו על הפרצוף....

כולם חשבו שהם אוהבים צילום עד שהם הגיעו לקורס הזה... מה את לומדת?

זאביקDR

New member
בחגיגות ה100 למושב שלי ...

היו כל מיני דברים כאלה ... רק הבעיה היא שזה היה בשנת 89 כך שאני לא ממש זוכר אותן ... היו את ההבדלים בין הנער של המאה הקודמת על החמור שמזמין את הנערה לצאת איתו לטיול מול הנער המודרני שמזמין את הבחורה על האופנוע הזזת העדר של הפרות ... בעבר עם הסוס והיום עים הטרקטורון את יכולה לצלם בתולה בת 16 (למרות שזה קשה למצא במושב
) כלבי הרועים שהיתחלפו בפינצ'רים הנער החקלאי הלבוש בביגדי עבודה מול הנער הלבוש בביגדי יציאה אופנתיים וכו' וכו' ...

old fairy

New member
זה הכל בגללי נכון?../images/Emo7.gif

אני פויה אני אלך אתה תישאר

dudusch

New member
אני מקווה שרק מהסיבות הטובות...

ואם המצב ישתנה אני מקווה שתחזור. היה טוב, יהיה טוב וכעת טוב... בהצלחה לך, ורק טוב!

בבר

New member
אף אחד לא הולך ברור../images/Emo88.gif

אתה לא זז ושלחתי לך גם מסר.

Numnum

New member
מוקדש ל-בבר

משהו שכתבתי מזמן ...ונזכרתי בו בעקבות בבר ------------------------------------------------------- כמה אתה אוהב אותי ? המון. זהו המון ?, בלי סימן קריאה בלי כלום ? ממש הרבה, מלאן ת'לאפים . בסדר ?! בלי מידה, פשוט אוהב הרבה ? עד השמים, בעצם עד הירח . טוב אוקי ...רק שתדע שאייל אוהב אותי עד לגלקסיות רחוקות אז למה את לא מנג'סת לו ?! כי הוא אוהב אותי מספיק . טוב נו...אז אני אוהב יותר משכל האנשים בעולם ביחד והחייזרים ביחד יכולים לאהוב . איך זה יכול להיות ? קורה . אוהב אותך עד סוף השחור הזה של החלל . אז תראה לי . תגידי לי מה קורה איתך אמא ? -------------------------------------------------------

למעלה