בוקר טוב

drz400e

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

דודה,תראי מתי קמתי היום... אז השבוע מה היה לנו.בעיקר שינויים ותוספות טכניות.תפריט המועדפים עבר שיפור,ועכשיו ניתן לעריכה אישית.בעמוד הראשון,למטה,מעכשיו תראו את כל ההודעות האחרונות שבהן השתתפתם בשבועים האחרונים,עוד אופציה שנוספה כדי לתת להקל על מי שמעוניין לחפש תגובות רק לנושאים שבהם השתתף. וכמובן-דף השאלות הנפוצות,שאני מקווה שהכי יקל על חברים חדשים וצמאים למידע,ויעזור להם למקד את השאלות שלהם אם לא מצאו תגובות מספקות שם. עוד משהו,למי שממש לא יכול בלעדנו,הינה לינק לפורום למי שגולש דרך הטלפון הסלולרי
בקשר למחיקות הודעות למינהן,וכביסה מפורומים אחרים....הנה מה שאני חושב.דבר ראשון,כמנהלים,הרבה פעמים קשה לנו לשים את הקו הדק בין פירסומים להמלצות של חברים בפורום.טעויות נעשות.יש דרך פשוטה למזער את הפגיעה בכם,או בפורום - הודעה פשוטה למנהל לפני פרסום הודעה שעלולה להשתמע כפרסומת,והתיעצות איתו תקל מאוד ותמנע אי הבנות.ואם אתם חושבים שנעשה לכם עוו,שוב,דברו עם המנהלים לפני שמתחילים מלחמת עולם בפורום.כולם זוכרים שאנחנו הולכים על חבל דק ורגישים מאוד אחרי ההסטוריה של הפורום בYNET .מבחינתי הבלאגן הישן שם כבר התעמעם ושקע לתוך שיגרה חדשה, ואני לא ממש בעד הצתת אש מחודשת בגחלים הכבים האלו. זהו...סוף שבוע טוב לכולם , וחג אוהבים שמח ורומנטי
(ולא מסחרי...כמובן)

דודו, קמת כל כך מוקדם רק כדי לכתוב

או אולי כדי להכין א. בוקר רומנטית? ולקפל את הכביסה? בכל מקרה תבורך. נורא תענוג כאן ושווה לקום (תראה מתי,) ולראות את כל הדברים החדשים כל שבוע. יאללה סוף שבוע רגוע. ותחממו שם קצת.. כן.את הבחוץ .

למעלה