בוקר טוב

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

שיהיה לכולכם אחלה יום. אני היום מחפש את גלגל"צ ברדיו. (לפי השקט חחחחח ) אקו"ם העקומים האלה.

בת ה י ם

New member
../images/Emo188.gif גשם גשם משמים.....

יווווו אני א ו ה ב ת חורף אוהבת את הריח את האוירה ערמונים שהרגע יצאו מהתנור ילדים אדומי לחיים משנת לילה מכורבלת אבל הכי הכי אני אוהבת........... מילקי XXXXXL במיקרו (אההה, קחו מילקי אחד הוסיפו לו מעט חלב.....הופס למיקרו והנה לכם שוקולטה ייייאמי) בווווווקרר טוב עולם

@@

New member
בוקר ../images/Emo182.gif

קצת גשום
בחוץ וגם קריר
ברררר... ברדיו אין מה לשמוע, ומאוד עצוב לי, כי גלגלצ זאת התחנה שלי. וחוץ מזה, נוראאאאאאאא התגעגעתי אליכם
שולחת לכם
יםםםםםם על הימים (אולי שבועות
) שלא הייתי פה

ניקולי

New member
בוקר טוב ../images/Emo24.gif

עזבו אותכם מגשם עזבו אותכם מקור יש לי חום ב
וזה הכי חשוב.. שיהיה לכם בוקר נפלא בוקר של אור בוקר של תקווה בוקר של אופטימיות בוקר של אהבה, בוקר של חשיבה נכונה, בוקר של חופש מכל דאגה. שהבוקר הזה יאחד את המשפחה שלי את הפורום שלי
אוהבת ניקול*

בת ה י ם

New member
../images/Emo124.gifניקולי

מעבר לברכת בוקר הטוב אלייך (ולשאר העולם) הכי התנגן לי בראש כשקראתי אותך (יפור החברה) היה השיר "....דרך שתי נקודות עובר רק קו ישר אחד..." (סידי ימשיך חחחח) ב ה צ ל ח ה מתוקה.

ניקולי

New member
בת היםםםםםם ../images/Emo124.gif

כנראה שבעולם אכן קיים צירוף מקרים והנה צירוף מקרה לא קטן המחבר בין שתיי נקודות.... ת ו ד ה מתוקה. סידי ממשיך? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מיקי 35

New member
בוקר נפלא לכם אנשים ../images/Emo24.gif

מה קורה ? מה התחדש ? בוקר גשום משהו... אחרי לילה גשום... כיף להתכרבל בפוך... כל כך קשה לצאת ממנו... שיהיה לכולם יום נפלא...

בת ה י ם

New member
תבקש מג´ס פתק שיחרור מהעבודה

היא תכתוב ש....... וגם ש..... ולכן היא מאשרת לך להשאר כל היום בפוך. חחחחחחחחחחחחחחחח

מאו יין

New member
צהריים מלבלבים ! ../images/Emo140.gif

מה ´נינים אנשושים?? הצילו...אני נרדמת... מהבוקר כבר 3 כוסות קפה... עזרו כמו כוסות רוח ל.... עיצות להברחת העייפות יתקבלו בברכה!

מאו יין

New member
תודה שגם אתם מרדימים.....

תתעוררו!!!!!! הרי גם ככה עוד מעט תלכו הביתה....

בת ה י ם

New member
../images/Emo1.gif../images/Emo29.gif נומי נומי ילדתתתתתתתי

אמא בעבודה דה דה דה את בדיחותייך קראה אה אה אה מצחוק התפוצצה צה צה צה ותגובה לא יצאה אה אה אה עכשיו תספרי אם את נרדמת..... חחחחחח כי קולי ערב כקרקור עורב

למעלה