בוקר טוב

ניקולי

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

איזה כיף לי, בזכות מיקי 35 עכשיו אני כותבת לכם מהבית, ואתם יודעים למה?? כי אתמול בערב היו לי אורחים.. מיקי 35 ושירנוש, אומנם הם באו מאוחר מאוד וכבר יהודה ושי (גיסי) היו עיפים מאוד,אך מאוד שמחתי לראותם כי הרבה זמן הם לא היו אצלי ות´געגעתי אליהם מה ש..עוד מיקי 35 סידר לי את המחשב (בתקווה שהמחשב יהיה עכשיו בסדר לתמיד
) מיקי תודה ממעמקי
י
ושירן שניר ואת נראים 10 ביחד הוא מתוק כזה מקווה בשבילך שבאמת באמת תמשיכו יחד, אה ומזל שנתתי לו סוכריה ככה הוא התחיל לדבר כנראה הוא היה צריך אינרגיה
ולכם אנשים יקרים שיהיה בוקר טוב בוקר של
זורחת וחמימות ב

angel151

New member
../images/Emo141.gifגם לך ניקול שיהיה בוקר נפלא

קצת מוזר אבל נו טופ.. מקווה שהכל טוב והמחשב שוב יפעל ותוכלי להמשיך להנות ממנו מקווה שהיה בסדר עם אותה חברה שלך ההמשך מהורים זוכרת? שבת שלום לך אהבה בלב ,השמש היום זורחת כדאי באמת להתסכל על הכל יותר חיובי הים גדול יכול להכיל הרבה הרבה דגים .. מקווה שהבנת .. אבל לא חשוב..

בוקר טוב יפה שלי

וכל הכבוד למיקי שלנו שידע לעשות ת´דבר הנכון שהגולם בבית יעבוד אחרת ... איך איך היתה עוברת השבת בלעדיך? שתהיה שבת מתוקה מקסימה ומלאה באהבה נשיקות לילדים וחיבוק ליהודה...

קנגורית

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo185.gif בנות יפות!!!

בוקר טוב מה שלומכן הבוקר? אתמול היינו במסיבה נהדר אביחי אורית חי סנואי ואני והיה כייף מאוד!! סיימנו סימסטר בלימודי משחק והשתוללנו בבית של אחת מהקורס שהיא פשוט מה שנקרא פחזניה מתוקה היא כל כך מתוקה שבא לתת לה ביס כל פעם שרואים אותה חחחחחחחחחחח היה כייף והייתה לי האפשרות להנחות את הערב או יותר נכון חלק ממנו ומאוד התרגשתי עד שרעדו לי הידיים חחחחחחח אז מה אתן מספרות בנות?

ניקולי

New member
חזרתי עכשיו

בדיוק עכשיו חזרתי מהמספרה (פן צבע ותיספורת) או יותר נכון להגיד (צבע תיספורת ופן) ואני מה זה מרוצה חולה על צבע אדום בשיער זה מחמיא לי. מה איתכן? מה עבר מאותן דק´ שלא נכנסתי? יום יפה היום תנצלו אותו לטיולים מקווה שגם השבת תהיה כזאת יפה
לכל אחד ואחת מכם ניקול*

ניקולי

New member
קנגורית.. ../images/Emo24.gif

אני מה זה נהנת לקרוא את מה שאת כותבת נורא נחמד לשמוע שאת נהנת.. שתהיה לך שבת קסומה.. ניקול*

ניקולי

New member
ג´ס תאמיני לי..

את צודקת אני לא יכולה שלא להכנס לכאן זה מעצבן אותי כשאני לא נכנסת ומדברת עם חבריי... אצלי הכל בסדר גמור אמסור
לילדים ו
ליהודה... דרך אגב יקרתי מה דעתך לקפוץ בשבת עם מיקוש התגעגעתי ליפיופה הזאת... אונבת אותך ניקול*

GALI02

New member
בוקר טוב ניקולי!!! ושבת שלום לכולם

אז את ג´ינג´ית עכשיו???
גם אני,אגב,שוקלת לצבוע את השיער. אבל לא כל כך מתחשק לי להשתעבד לצבע אז אני לא סגורה על זה... נו? מה את אומרת על מה שהולך כאן? לא חבל? שתהיה לך שבת מקסימה!
גילי

ניקולי

New member
גילי חמודהההההההההה

מה שלומך מתוקה? לא אני לא ג´נג´ית צבעתי בצע אדום אינדיאני זה צבע אדום כהה עכשיו אני אינדיאנית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. דרך אגב התחלתי לצבוע יחסית בגיל מבוגר.. כל אלו שצובעות את שערן בגיל 15 16 ואף ראיתי גם ילדות מאוד צעירות אפילו בנות 11 (כמו ילדות מהכיתה של הבן שלי) שאף עושות גוונים אני לעומתן התחלתי לצבוע בגיל 32 ולאמר לך ת´אמת? כל הזמן חששתי ולא בגלל השיעבוד לצבע אלא בגלל הפחד שזה לא יהיה לי יפה.. אבל זה יפה אני מודה
. בקשר לפורום ולמה שהתרחש כאן בימים האחרונים את צודקת בהחלט אבל אני לא וצה לדבר על זה יותר ברשותך כי זה כמו מסטיק שנמתח ונמתח ולא לרמה שלי בכלל אני שונאת מריבות ואני שונאת שאנשים מתבטאים בצורה כזאת. שיהיה לך שבת מקסימה וטוב שאת כאן

GALI02

New member
בטח שאני כאן!

אני לא אעזוב את הפורום הזה כל כך מהר(למרות ששקלתי אבל אז זה נשמע לי אדיוטי לעזוב) ואת צודקת-עדיף לסגור את הנושא הזה ולא להזכיר אותו יותר. שיישכח קצת. אני צבעתי את השיער כמה פעמים ורק בחלקן זה התאים לי(כמובן שרק אחרי שחזרתי לצבע המקורי אנשים נזכרו להגיד לי שזה לא היה יפה..חחח כל הצבע הסתובבתי עם צבע ג´ינ´י בשיער ורק אחרי שהתשתחררתי חברה שלי פתאום אומרת לי שטוב שחזרתי לצבע שלי) אני שוקלת להבהיר קצת את השיער או לצבוע לאדום נחושת כמו אחותי(שלה זה מאוד מתאים). (ואלה היו עשר דקות על צביעת שיער...
) בכל אופן אני שמחה שאת מרוצה ושזה מתאים לך!

למעלה