בוקר טוב

ניקולי

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

הנני..... שם
שיהיה לכם אחלה בוקר שבעולם ואם יהיה לי טיפת זמן אולי בערב אולי בצהריים אולי מחר יש לי משהו לספר לכם שאני פשוט המומה אבל זה לא לעכשיו כי אני ממש ממש עסוקה.... חוץ מה מה כ´פת לי ת´שארו במתחחחחחחחח

@@

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקרית טובית אנשושים מקסימים שלי
ואחרי שבוע שלא הייתי פה, ושוב איתכם , ושוב איתכם
הייתי די עסוקה בעבודה, לא היה לי זמן לכלום. אני אשמח להתעדכן מה קורה פה, מי נגד מי??? שיהיה לכם יום נפלא
יום קסום
ויום רגוע

ריקוש´...איפה היית????

מה שלומך נשמה? חסרת לנו מאוד אל תעשי זאת שוב פעם, הבנת????????? וחוץ מזה מה נש´? היום יש לשירנוש´ יום הולדת, וניקולי מצאה עבודה בשעה טובה. מה עוד חדש? לא יודעת מעבר לזה, אולי כן ושכחתי. שיהיה לך יום שטוף
ובאמת הגיע הזמן שיהיה לנו קצת
בירושלים.

@@

New member
ילדנות מתוקונת ../images/Emo25.gif

באמת סוף סוף יש לנו
בירושלים ... הייתי מאוד עסוקה בעבודה, ואוטוטו נראה לי שאני צוללת שוב לשם. מה שלומך יקירה שלי??? הכל בסיידר עם החבר???

angel151

New member
בוקר טוב לכם אנשים יפים על הבוקר

אבל אני מאוד מאוד חולה, הסתבכתי עם השפעת עוד אתמול הלכתי לרופא חשבתי שזה משהוא פקק באוזן, הוא אומר לי לא זה פשוט דלקת בדרכי הנשימה שעברה גם לאוזניים. היום אני על הקרשים, הבוסית שלי נבהלה.. מהקול שלי רק היה לי חשוב גם לשמוע שהכל בסדר עם כולם בגלל הפיגוע.

ריקוש´...

הכל טוב איתי, איך אצליך? אל תעבדי קשה מידי, אחרת את נעלמת ונבלעת בין הדפים לשבוע, ואנחנו לא רוצים זאת שוב, נכון?

Crossface

New member
בוקר טוב כולם

ניקולי, מחכה לשמוע ממה את כל כך המומה

angel151

New member
קטנטנות מתוקה לא שמעת בערב נקבל

הודעה.. עד אז היא משאירה אותנו במתח. מה אומר לך כשניקולי בשטח כולם במתח. היא אוהבת לעשות לנו את החיים קשים.

angel151

New member
ממה ההלם נו גם כן את זורקת כאן פצצה

ואח"כ משאירה אותנו במתח... מה כבר יכול להיות . המומה ממה ??

למעלה