הבנתי
מ מירבי* New member 5/1/03 #16 בשבת הבאה אנחנו חוגגים את יום ההולדת של שי-לי, היא בת 7 המתוקה שלי..כך שצעידה לא באה בחשבון בשבת הזו, אשמח מאוד להצטרף ביום אחר..אני חייבת להתחיל לצעוד. נשיקות ושבוע נהדר
בשבת הבאה אנחנו חוגגים את יום ההולדת של שי-לי, היא בת 7 המתוקה שלי..כך שצעידה לא באה בחשבון בשבת הזו, אשמח מאוד להצטרף ביום אחר..אני חייבת להתחיל לצעוד. נשיקות ושבוע נהדר
ב בנדה1 New member 4/1/03 #8 הי לכולן, אני חושבת שישנתי השבת הזו מה שלא ישנתי כל השבוע ביחד... השעה עכשיו 1730 ואני עדיין עם פיג´מה... שיהיה שבוע טוב לכולן.
הי לכולן, אני חושבת שישנתי השבת הזו מה שלא ישנתי כל השבוע ביחד... השעה עכשיו 1730 ואני עדיין עם פיג´מה... שיהיה שבוע טוב לכולן.
S shosh6 New member 4/1/03 #10 אחר הצוהרים טובים../images/Emo65.gif אנחנו עשינו הליכה בסביון והיה פשוט נפלא. מזג האויר היה מקסים, הציפורים ציצו, הכלבים לא נבחו ולא היו אנשים ברחובות. מומלץ בחום. שבוע טוב לכולנו.
אחר הצוהרים טובים../images/Emo65.gif אנחנו עשינו הליכה בסביון והיה פשוט נפלא. מזג האויר היה מקסים, הציפורים ציצו, הכלבים לא נבחו ולא היו אנשים ברחובות. מומלץ בחום. שבוע טוב לכולנו.