בוקר טוב

leeloo

New member
אני מכורה לשוקו!

הצבא מיכר אותי מחדש לשוקו! הייתי בעבר מכורה לשקיות שוקו, ואז עברתי גמילה קשה ע"י אמא, ושוקו לא היה נחוץ לי עוד.. אבל אז התגייסתי. שוקו היה המילוט היחידי מהקור, להעביר את הזמן, לרווין טעים, פתרון זול וטעים לשיעמום קטלני.. אז שום חזרתי להתמכרות.. לשוקו בכוס ממכונה, לשוקו בשקית, לשוקו שוקולית, לשוקו בית קפה.. מה אני עושה? ואין מצב להיגמל שוב.. זה הדבר היחידי מלבד באדי שאפשר לדפוק למטבח.. זה מה שמעביר את הזמן.. והגוף.. הגוף דורש קקאו.. אני מסתובבת בעיר ורואה סטארבקס - ישר נדלקות לי העיניים.. שוקו, רע לבריאות, טוב לצה"ל.

d u c k y

New member
אני לא מצאת בזה משהו רע

התמכרות מצויינת מצאת לך טעימה מאד

leeloo

New member
עפ"י יאיר להב, תזונאי מקצועי

מטעם ווינגייט, לשוקו אין שום ערך תנוזתי, כלומר הוא אינו פועל לטובה. אך יש בו הרבה רע - משמין, קקאו זה לא הדבר הכי בריא שיש, וכבר אמרתי שזה ממכר? ברור, זה טעים, אבל למה רק דברים רעים הם טובים?.. שימו לב, שימו לב, השאלה שנשאלה בשורה מעל הינה שאלה קיומית..

adidas^

New member
איש חכם פעם אמר

"כל הדברים הטובים הם או משמינים או לא חוקיים". יש בזה משהו. אגב, גם אני מכורה לשוקו יטבתה בשקית. יאמממממממ!

De-Panther

New member
היה מפגש של פורום הארי פוטר בתפוז!!

קודם אני רוצה להתחיל בנימה אישית אני מת... אני מרגיש פתאום שמשהו חסר לי... אחרי המפגש הזה... אני מרגיש כאילו פיספסתי משהו בגדול... הבעיה היא שאני לא יודע מה...
מת
ועכשיו לסיפורינו!! התעוררתי(הפעם כותב עם ע... ואני גם כותב את זה בעוד פורום פשוט... התאוררתי
) וגיליתי שעוד כמה שעות המפגש ואין לי מתנה ואין לי כלום אז חשבתי על משהו לכתוב לשרה בכל זאת המפגש הזה אמור להיות הפתעה לכבוד היומולדת של שרה... אז כתבתי משהו שלחתי לידידה שלי שתבדוק אם זה יצא משהו שאפשר לתת אותו למישהו והתחלתי לחפש גם תמונה מתאימה שמסתבר לא הייתה אז בסוף אני הכנתי אותה
בקיצר אבא שלי הסיע אותי ונסענו לקחת את מאיה טרמפ לשם גם כן ובדרך היא הראתה לי תמונות ממפגשים קודמים... היא יותר צומית ממני!! כמעט בכל תמונה שם היא מופיעה... ולמרות שאלו תמונות שצולמו מהמצלמה שלה... הגענו לבית של סיגל וטל... וטל דיברה איתי כאילו עוד שניה שרה כבר שם וצריך להתכונן מהר... אז רצנו מהר לבית ואז היא אומרת... עוד שעה הם כאן צריך להכין הכל... אז עזרתי להכין את הדברים ובגלל שנגמרו הבלונים ניפחנו כפפות... אההה ושכחתי להזכיר את האנשים המוזרים שהיו בבית!! אז יש שם את אחיות של סיגל וטל... אחת היא הגדולה מסתבר שקראה עלי בעיתון ואז כולם נזכרו בזה והתחילו לקרוא לי הילד הרע של הנט
ואחת הייתה עם חבר שלה שלא סובל אותי והוא בהתחלה כל שניה הציץ למטה לרגל אחרי ואני לא שמתי לב לזה פעם אחת וכולם מסתכלים עליו ופתאום הם בשקט ואני לא מבין למה כולם בשקט ואחרי זה כולם התחילו לדבר שוב פעם אז שאלתי ידידה אחת למה מה קרה ואז היא אמרה שהחבר המוזר של אחות של סיגל וטל הסתכל עלי בצורה מפחידה אז הסברתי לה למה הוא לא סובל אותי
... בקיצר סידרנו שם ואחרי זה שרה המופתעת הגיעה ושיחקנו משחקים מוזרים בסגנון של מי השורה הזו ואני הייתי הרווקה הנחשקת בהתחלה ולא הצלחתי לנחש אף אחד מהרווקים מי הם... חוצמאחת(מיכל הקטנה) שהייתי קרוב אבל לא אמרתי בידיוק את המילה(אמא כועסת)... למרות שעוד אחת(שרה) הייתי קרוב אבל לא הבנתי מה היא(הספר החמישי) והיא הייתה עם שמיכה עליה והציפה של השמיכה יש לי אותה ציפה בידיוק בבית!!
... ואת סיגל בכלל היה קשה לנחש היא הייתה מבחן השפיות של דניאל!! ולא קלטתי את זה... דמיינתי אותה יותר בתור איזשהו ילד קטן שנוהג במכונית צעצוע ולא בתור תמונה של מכונית מרוץ כשברקע מישהו עושה קולות מוזרים... אחרי זה מאיה הייתה הרווק הנחשק ואני הייתי אחת מהרווקות המאוד מאוד נחשקות... כהרגלי... ואני ורוני(לא התבלבלתי
) היינו עמי ותמי... אני תמי והיא עמי... והיינו צריכים להתנהג כמו עמי ותמי מסוממי(מסוממים אבל בשביל החרוז...) בקיצר אני התנהגתי כהרגלי והיא רק אמרה כנ"ל על מה שאני עושה וניסתה להראות יותר שמחה
... וארז בהתחלה התנהג כמו קוף... אבל אחרי זה כבר הבינו שהוא בעצם פינקי מפינקי והמוח!! אווו והזכירו אותי ב2 משפטים במשחק האילטור הזה שמוציאים משפטים מהכובע... אני אורן ויצמן הילד הרע של הנט!! אני די די די אני די אמה ווטסון!! ואז אחרי שנגמרו המשחקים כולם דיברו וצחי הלך להמשיך את לגעת בשניצל ועליתי למעלה לראות מה הוא כותב שם ובינתיים לנסות ולעשות שטויות על המחשב של סיגל... אבל טל לקחה לי את המחשב של סיגל והתחילה לדבר שם עם אנשים ולאמר שזה אני... ואז נשפכו שם מים ולמרות שלא זזתי בכלל מהמקום שלי וכשאני התיישבתי הכל היה ריק ומסודר שם אמרו שאני עשיתי את זה!! רעים!! וסיגל התעצבנה כי זה החדר שלה!! אז היא התחילה לצרוח על כולם ואז היא אמרה שהבא שרוצה מים יבקש ממנה והיא תשפוך לו לתוך הפה... אז שרה ביקשה וסיגל אמרה לה שהיא דווקא לא תתן לה לשתות... אחרי כל הקטע הזה המשכנו לסדר... רוב המפגש סידרנו כי על השניה הראשונה ששרה הגיעה כולם בילגנו הכל... וזרקו מלא קונפטי שאנחנו הכנו... אז אחרי זה אנשים התחילו ללכת... ואז סיגל הראתה לי תמונות מהמפגש בחנוכה!! והיו שם את התמונות שלי מתנשק עם כלמיני אנשים מהפורום!! ועם רחלי זה יצא הכי טוב ורואים שהיא קלטה את זה אז רואים אותה שם מנסה להזיז אותי וזה יצא כל כך אמיתי!! וגם התמונה עם אביגיל יצאה ממש חמוד... למרות שהיא נראתה שם סגולה... בקיצר נגמרו התמונות ירדתי למטה ראו שם בנות גילמור... ראיתי מזה כי לא ראיתי את זה מזמן... ואז היה דארמה וגרג אז גם ראיתי אבל מתישהו באמצע נמאס לזה מכולם אז הפסקתי לראות ודיברתי עם טל ואז עוד כמה אנשים הלכו ואחרי זה אני וסיגל הלכנו עם מאיה אל נטע שגם גרה בנס ציונה!! וחשבתי שסתם נלך לשים את מאיה שם ללוות אותה ואחרי זה נחזור אבל נטע ראתה שבאנו כבר אליה אז היא נתנה לנו להשאר קצת והיינו שם איזה חצי שעה ויש לה כלבה שולתת!! שנראה שהיא רוצה יותר צומי ממני... כל שניה קפצה על מישהו אחר למרות שנראה שהיא קפצה יותר מידיי עליי... ככה זה... אני עושה את זה לכלבות
... כלבות מכל הסוגים
... ואז סיגל נטע ומאיה התחילו לדבר על לשון... וכל כך נמאס לי מלשון!! אני שונא לשון!! לשון זה איכס!! אז מתישהו אמרתי להן... טוב דיי!! חאלאס!! נמאס מלשון!! דיי לדבר על לשון!! אז נטע אומרת כזה אוקיי... ואז גם מאיה וסיגל הפסיקו... ואז לא דיברנו לאיזה כמה שניות... ואז נטע אמרה נוו... אז יש לך רעיון למשהו אחר לדבר עליו?? ואני אמרתי טוב נוו... דברו על לשון... וסתמתי את האוזניים חזרה... ואז אני וסיגל היינו צריכים ללכת כי אבא שלי כבר היה צריך לבוא וכולם ניסו להרים את מאיה כמו שקסם מרימה אותה בתמונות ומאיה לא רצתה ואז סיגל חיבקה את מאיה כמינהגנו כשהולכים... אז נטע מחייכת כזה ומצביעה לי על מאיה ואני לא מבין מה היא רוצה... כניראה רצתה שאני אנסה להרים אותה... אז אחרי שאני וסיגל יצאנו מהבית של נטע אני מנסה לשלוח SMS לדותן ששלחה לי הרבה SMSים כדי שאני אכנס לאייסיקיו... למרות שלא יכולתי... ואז אבא שלי מתקשר בזמן שאני וסיגל במעלית ואומר שהוא עוד מעט מגיע אז אני אומר לו בסדר אני לא בבית של סיגל אני בא מבחוץ זה יקח כמה דקות... אז אני וסיגל חזרנו לדבר אחרי שסיימתי לשלוח לדותן את הSMS ואז פתאום הייתה בעיה עם כמה מכוניות בכביש שהן כמעט התנגשו בסיבוב... אז הן צפרו בלי סוף אחת על השניה ואני בהתחלה הייתי בטוח שאחת מהן זה אבא שלי אז כל שניה הסתובבתי לראות אבל לא זיהיתי אם המכונית שלו בין המכוניות האלה... אז אני וסיגל המשכנו ללכת ואז אבא שלי שוב פעם התקשר... ואז אחרי שאני וסיגל כבר עברנו את קניותר הקניון של נס ציונה פתאום אני רואה בדרך את המכונית של אבא שלי אז אני וסיגל נפרדנו ואני ניסיתי להכנס למכונית שמסתבר שנעלו אותי בה בחוץ!! אני מנסה לפתוח... מנסה!! מנסה!! דופק על השמשה שישימו לב שאני לא יכול להכנס כי הדלת נעולה... מנסה להכנס!! ממשיך לנסות!! והם אומרים לי להכנס להכנס להכנס... מתישהו נזכרו לפתוח את הדלת... ואז אני רואה בפנים את אבא שלי את האחות החורגת שלי(שנורא רצתה לבוא עוד בדרך של ההלוך לנס ציונה...) ואת אח שלי שיושב לייד אבא ואת חברה של אח שלי שיושבת מתחת לאחות החורגת שלי... חברה של אח שלי בזמן הנסיעה התנהגה בצורה נורא מוזרה... ובמשך הנסיעה פתאום התחלתי להרגיש נורא מוזר... נורא ריק... ממש כאילו פספסתי משהו... כאילו חסר לי משהו... ולא ידעתי מה... והרגשתי כזה מת... ריקנות פתאום... ומאז אני מרגיש ככה
... ואיי!! שמו לי שוקולד כאן... אהה אוופס
אפילו לא שמתי לב
אח שלי וחברה שלו היו כאן כדי לקרוא את הכתבה עלי בעיתון והביאו לי שוקולד... חחחחחח אכלתי ממנו ולא הרגשתי כמעט
... טוב... זה הסוף אנשים...

מיטללל

New member
לא יודעת מה להגיד

רק מאשרת שקראתי הכל. אם מחר תרגיש עדיין אותם דברים, ננסה להבין למה...

De-Panther

New member
ואם מחר אני ארגיש את אותם דברים אני

אוכל לכתוב את זה רק בערב כי מסתבר שכל היום שלי מחר יהיה עמוס מהרגיל בימי ראשון...

תסתכל על הצד החיובי

יש 20 ´ואז´ , לעומת 19 אתמול. (26 ´אז´) <דווקא למי שיש הכי הרבה מה לעשות, הוא מחפש איך להתחמק מזה>

למעלה