בוקר טוב

מיטללל

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

אני רק רוצה להודיעכם כי במהלך היום (או אחרי שאני אישן בעצם) הג´וק (העקרבי) יורד מהחתימה. כמה עצוב. צביטה בלב. סיום עוד תקופה. יהיה זכרו ברוך ! אתם יותר ממוזמנים להציע לי כל מיני חתימות חדשות...

../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בא והולך לפני שישימו לב..
חתימה חדשה ? היו לי כמה רעיונות, אולי אחר כך.. (ועכשיו שאני חושב על זה,המשפט הזה הוא דווקא רעיון לא רע לחתימה..)

דן צ

New member
בוקר טוב לכולם

מיטללל, הנה חתימה חדשה בשבילך:
עוד שנה וחצי למנייאק

אני לא מאמין שאני ער בשעות כאלה...

הלכתי לישון אתמול בערך ב-15:00, קמתי ב-20:00 לאכול ארוחת ערב ולהתקלח וחזרתי לישון עד עכשיו. קצת מפחיד...

אני לא מאמין

שהגבת להודעה של דן צ , אחרי שאמרת שלא תעשה את זה יותר.. אני קמתי אתמול בערך ב- 16:00 (חזרתי לישון וקמתי ב 18:00) ונשארתי ער עד עכשיו..

לא הגבתי להודעה של דן

אלא לפתיל הבוקר טוב של מיטל. אני עומד מאחורי דברי. לא אגיב לתוכן דבריו של דן לעולם!

מיטללל

New member
חה חה חה

כשאתם רצים לדרככם שימו לב לנעלים שלכם לכל נעל סוד סוד נפלא מאוד נעלולי פלא פלא נעלולי פלא נעלולים כאלה איזה סוד ואיזה קסם טוב קסם טוב בכפות רגלנו במדרכי הרחוב חברים טובים אותנו מלווים נעלולי פלא. פלא נעלולי פלא נעלולים כאלה <לא קשור לכלום.. אבל..>

De-Panther

New member
היום זה הולך להיות יום עמוס...../images/Emo42.gif

ביותר יחסית לימי שבת... ואני הלכתי לישון אתמול ב20:00 והתאוררתי ב9:30 למרות שהתאוררתי גם ב3 בלילה כדי לקרוא SMS ששלחו לי שעה וחצי לפני זה... וחזרתי לישון
ואני עדיין עייף!! בעעע...

Dor K

New member
בוקר טוב

חטפתי נזיפה אתמול ממורה. היה לי דה ז´ה וו מטורף מימי ביצפר. אז ככה. הייתי אתמול בשיעור עם מורה ענתיקה, שמה זה מתלהבת מעצמה. לא הפסקנו לצחוק לה כל השיעור. בקיצור, היא רצתה להראות איזה שלט שהיא עיצבה. אז היא עשתה חושך בחדר, עלק להכניס אותנו לאווירה, והתחילה לספור לאחור. 10, 9, 8... קיצר, היא מגיעה ל-0, אני עושה לה: הלו יוסטון, וואי אר יו קאוטינג בריוורס? אנשים צחקו, היא הסתכלה עלי במבט זועם, הפנתה את האצבע לכיווני, ואמרה לי גש אלי בסוף השיעור. אחר כך הייתי צריך לקבל הרצאה שאני לא אעיז לעשות את זה יותר והרסתי לה את גורם ההפתעה, ודיברה אלי כמו אל ילד בן 5. לא ממש שיעשע אותה שכל השיחה לא הפסקתי לצחוק לה בפרצוף, אז כשהלכתי ממנה היא סיננה לי מאחורה, "אוויל!". לא יכולתי להפסיק לצחוק אתמול כל היום בגלל זה. אפי, את לא לבד.

nutmeg

New member
מדהים אותי כל פעם מחדש

כמה אנשים לוקחים את עצמם ברצינות תהומית. כולה שלט. בלי קשר לאוילות פשוט הפרעת למלכת הדרמה ברגעיה החשובים (אינם חשובים לאפאחד מלבדה). Beware of Drama Queens!

maayan15

New member
../images/Emo42.gifבוקר חמים ונעים...

קודם כל הרשו לי להגיד, דור-קרעת אותי!...אכן, דרמה קווין...
עכשיו, אתמול הבריזו לי ושמבריזים לי ביום שישי זה אומר שאין לי מה לעשות גם ביום שבת..ואתמול הייתה לי הזדמנות להיפגש עם מישהו מהאינטרנט אבל חששתי כי זה בכל זאת אמצע הלילה והוא בכל זאת בן 26...חשבתי שזה לא ממש בטיחותי מצידי...למרות שאני כן מתכוונת להיפגש איתו מתישהו... בקיצור, היום יום נעים, חמים ונכון לעכשיו, סביר. נקווה שזה יימשך... מעיין

leeloo

New member
תזכיר לי בת כמה את...

מישהו מהאינטרנט, בן 26 מוכן להיפגש עם ילדה בת 15 וזה לא נשמע לך מוזר? עם כל הכבוד, לבני 26 אין מה לחפש אצל בנות 15, וגם לא אצל בנות 20. תעשי לעצמך טובה ותמנעי מהפגישה. באמת. בדברים כאלה אני יכולה לראות רק תוצאות שליליות מאוד..

ופער הפוך אפשר?

קודם כל יש לך אולי טעות קטנה, בת 20 בהחלט יכולה להסתובב עם בן 26 , לא כל כך פער, אבל תקראי את הסיפור הבא ואז תגידי אם פער הפוך אפשר.

Idan91

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo187.gif

מסכימה איתך לחלוטין, לילו. *גם אני נקרעתי מדורק´ה..*

Dor K

New member
השתגעת?

למה לעזאזל את רוצה להיפגש איתו? מה לך ולו? בן 26 שרוצה להיפגש עם בת 15 רוצה רק דבר אחד, אז תשתדלי מאוד להימנע מזה, טוב?

maayan15

New member
חחח...נחמד לדעת שאתם כ"כ

דואגים לי
קודם כל, הוא יודע שאני בת 15 הוא יודע שאין לי שום ניסיון ושאין לי כוונה לרכוש כזה איתו.... בכל מקרה, אני פשוט אומרת שבעתיד ניפגש..אולי אני אביא איתי חברה לייתר ביטחון או משו..נראה...כרגע זה לא ממש משנה כי לא נפגשנו....

למעלה