בוקר טוב

black ross

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

נו התגעגעתם אלי
טוב לא צריך לקפוץ אני יודעת ..... גם אני התגעגעתי אליכם
אבל לפני שאני בכלל מתחילה יש לי משהו קטן להסדיר ......
סידייייייייייייייייי
מזל טוב ילד
אני מצטערת שזה בא באיחור אבל..... עדיף עכשיו מאשר לעולם לא .... סידי אני מאחלת לך הרבה אושר בכל דרך שתבחר בחייך .... הרבה הצלחה הן בתחום האישי רומנטי והן בתחום האישי הכללי ..... וחוץ מזה ...... יש לי משהו קטן לספר לך ...... אתה יושב
תתקרב קצת ..... ותבטיח לא לגלות לאף אחד ...... זוכר שנופרי רשמה לך שמישהי אמרה "שאתה שובר
בות לא קטן "
אז......... מי שאמרה את זה .......... זאת הייתה אני
לא לא אין צורך להסמיק פשוט אמרתי את מה שאני חושבת ... יאמר לזכותך שאתה בהחלט בחור למופת
אני מקווה שלפחות הצלחתי להעלות חיוך על שפתייך ..... ושוב אני מתנצלת על שזה בא באיחור מזל טוב
|בלון |

black ross

New member
את האמת .....

לי אין שילשול אבל....... הכלבה שלי חולה והיא משלשלת בטירוף ...... ואני ממש מודאגת .... היא הספיקה לטנף לי כבר את כל הבית .... כי היא פשוט לא שולטת בזה ... ממש כואב לי עלייה .... אבל גם כואב לי על עצמי כי היא ליכלכה לי את הספה ..... ולי יש היום מלא נקיונות .....

black ross

New member
ועכשיו מי רוצה ../images/Emo96.gif ../images/Emo35.gif

נופר בוקר טוב יקירתי
אחד בדרך אלייך עם ים של אהבה
סידי בוקר טוב יקירי
אחד בדרך אלייך עם ים של איחולים לבביים @@ שטרודלית יקירתי התגעגעתי אלייך
הנה
גם בשבילך מיקו´ש אני יודעת שהסיכויים שתראה את זה הם קצת קלושים אך בכל זאת
גם לך שיהיה לך אחלה של יום מלא באופטימיות כפרה על האצנית שלי ניקולי שאתמול עבר עליה יום טראומטי
בכדי שתתעוררי מהר ותוכלי לרוץ
ולידידנו שנמצא הרחק מעבר ים (שלא רצה לקחת אותי גם)
כדי שתהיה עירני והזמן יעבור לך לאט לאט ושתתגעגע
ג´סססססססס לך אני עושה
מיוחד במינו רק בשביל שתציצי לומר לי שלום כי אני ממש מתגעגעת לזיו פנייך
ושיהיה לך ים של רגעי אושר בביתך החדש אנג´ל גם לך
כדי שהבוקר יתחיל ברגל ימין
אוףףףףףףף אני יודעת שבטח שכחתי כמה שמות אבל לא לדאוג אני הולכת לסקור את הפורום ואז אני אזכר ואחזור לחלק

black ross

New member
אוי ואבוי לי ......

איך יכולתי לשכוח
כמובן
אחד מלא באהבה
למרין היפייפיה שלי
וכמובן שלקטנה וחמודה
ואפילו עוגיות (לא לקנא יש לי קצת והיא חברה שלי הרבה הרבה זמן ) קטנה וחמודה שיהיה לך יום טוב ו........... סליחה אם עצבנתי אותך קצת בחודש האחרון את יודעת שאני
אותך
אביחי מאמי בוקר טוב איך ישנת
אני חושבת שאתה עדיין ישן אז..... אני אשלח לך
אח"כ כדי שהוא לא יתקרר

mariana

New member
נשבעת לך איך שקראתי את ההודעה

הראשונה רציתי להרוג אותך ששכחת אותי אבל פתחתי את ההודעה השניה ולא שכחת אותי. תודה לך על הקפה מתוקה התגעגעתי אלייך מאוד

תזהרי מקטנה וחמודה

וממרין ומקוויני ומרונן ומקורספייס ולייפי וקנגורית וגילי וליאור 30 שהלוואי שלפחות הוא רואה את ההודעה הזו ומעזרה והאמת שאני לא יודעת אביחי זה קרוספייס או שיש גם אביחי ומסנואי והוווווו כמה שכחת אבל תני לי לעזור לך כי אנחנו אחיות לא אולי את האחות שאני מחפשת?

black ross

New member
מה זאת אומרת אולי ../images/Emo35.gif

בטח שאני האחות שאת מחפשת
את האמת חשבתי שכבר מצאת אותי מזמן ......
ולכל החברייה ששכחתי
אני באמת שלא התכוונתי .....
עם קצפת לכולכם
שיהיה לכולנו יום מלא באופטימיות

@@

New member
בוקר טוב לכן ../images/Emo182.gif

שירני תודה רבה על
(זה הכוס החמישית שלי קמת ב- 5 בבוקר) אפשר לדעת מה קורה איתך
כי אני נורא ת´געגעתי אלייך

איך הספקת ???

בוקר טוב שירן תודה רבה גם אני ערה משעה 5 אבל שתיתי רק 2
מה זה אצלכם שם במושב מחלקים ביציאה שקיות אינפוזיה מלאות
? או מה??

@@

New member
ג´סוסססס, את קורעת אותי ../images/Emo6.gif

אל תשכחי שאני רווקה ולא צריכה לטפל באף אחד, אז אחרי מרתון סרטים (2) עד 8 בבוקר איך אני לא אשתה 3
ועוד 2
בעבודה, מה אני אעשה ???? אני מכורה

לקח לי זמן לעשות חשבון

ואחרי שנפלתי וקמתי אני לא מאמינה ... אני גם בימים שהייתי מאוד מכורה (לפני ההריון) לא היה לי הספק כזה תדמייני לך אייקון של גביע |גביע| זכית אין מה להגיד ....

בת ה י ם

New member
../images/Emo96.gif למוזנחים....../images/Emo25.gifלאוהבים

בוקר מלא גשם......קפיצ קפוצ לשלוליות כן קוקיות לא לצמות......עם מעיל.....בלי מעיל........ איפההההה הכפפות חחחחחחחחחחח מי שטוב לו ושמח כף ימחא........(תצטרפו)

הרסת אותי עכשיו ....

אני מנסה להפטר מכל השירי גן שנתקעים לי על הבוקר כל מיני נירה רבינוביץ למיניהם והנה באת לך את אחרי שעברתי לשרית חדד "היום היום הזה ממש..." תפוטרי לאלתר

ניקולי

New member
שיר גדול

היום היום הזה ממש.. אני שמעתי אותו השבוע בשתיי גרסאות 1. שרית חדד 2. עופר לוי מענין איך יצא להם לשיר את זה בדוואט..

@@

New member
ומה עם "בואי"....

בואי תני לי יד ונלך אל תשאלי אותי, רק אל תשאלי אותי ..על אושר אולי גם הוא יבוא כשהוא יבוא ירד עלינו כמו גשם

black ross

New member
../images/Emo52.gif ../images/Emo140.gif

בתו´ש איך בכלל יכולתי לשכוח אותך יפתי ...... מצטערת מעומק ה
הכיצד אוכל לפצות אותך יקירתי

בת ה י ם

New member
תתפשטי ../images/Emo6.gif

זה בסדר......אני אחרי 6 כוסות קפה העיקר ששבת אלינו יוווו גם לכם נתקע (השיר) חחחחח היום .......היום הזה ממש...... (טוב מתפנה להכין לילד עבודה על הפלישתים)

למעלה