בוקר טוב

ניקולי

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

אני כאן יש כאן מישהו בכלל?? למי שלא היה כאן אתמול פיתחתי את התמונות של הבית שלי.. חדר שינה ואמבטיה למי שרוצה להציץ התמונות כבר ירדו מטה, למי שרוצה אני יעלה אותם שוב.. במיוחד את התמונה השניה (אני באמבטיה בבית ליד הים).. חוץ מזה מה שלומכם????? נופרררררררררררררררררררר
את כאן????? בבקשה תגידי שכן, ושלום אחותך בסדר גמור ושהכל עבר בבקשה תגידי כך.....אתמול חשבתי עלייך ובמיוחד על מה שאמרת לי בטלפון ומה שרשמת כאן..נשמה אני מחזיקה אצבעות וכולי תקווה שיהיה טוב...
ושוב רפואה שלמה לאחותך. ליאור 30 בטח אתה רואה הודעות שלי ואתה שותק.. מה שלומך חבר?? אני מקווה שמשתפר כי אני לא יכולה להגיע עד אלייך ולטפל בך.. (אין לי זמן
) ולכל השאר בוקר נפלא.. לא הכנתי
כי אני מחכה שנופר תכין לנו

בת ה י ם

New member
בוקר.......

שוב פיגוע שוב פצועים רק התאריך משתנה אאהה וגם המיקום ואם לא הייתי מתבאסת אפשר היה לעשות מזה פארודיה על השדרנים, על אומרם ועל הפיגועים....... בוקר מהורהר משהו.....

@@

New member
בוקר עצוב ../images/Emo7.gif

נורא עצוב לי , 10 דק´ הפרידו ביני לבין המוות. אמבלונסים, ניידות משטרה, הכל פקוק רעש ובלאגן, הרבה דם, איברים קטועים, ילדים בוכים, אנשים מבוהלים, צעקות. נקווה שהיום יהיה רגוע

מיקי 35

New member
בוקר חברים...

חיינו הפכו להפסקות בין פיגוע לפיגוע... נודה יחד לאלוהים שאהובתנו לא נפגעו גם הפעם... (מתפלל אני שאיש מאיתנו לא נפגע או מכיר נפגעים)... נדליק יחד
לזכר ההרוגים... נישבע לנו יחד שהם לא ינצחו... החיים נמשכים ואין ברירה... בסוף... איכשהו... יהיה טוב

למעלה