בוקר טוב שיהיה יום גשום ויפה שירן, אחלה.
Q Queen Of Love New member 21/10/02 #2 בוקרית טובית../images/Emo70.gif מה קורה אני קצת עייפה אבל לא נורא, אני שותה , אולי זה יעורר אותי שיהיה לנו יום מקסימושש
בוקרית טובית../images/Emo70.gif מה קורה אני קצת עייפה אבל לא נורא, אני שותה , אולי זה יעורר אותי שיהיה לנו יום מקסימושש
נ ניקולי New member 21/10/02 #3 בוקר טוב יום גשום בחוץ השמש מבצבצת לה מבין העננים... קר/חם קריר כזה..לבשתי ארוך היום גם ככה במשרד שלנו חם/קר המזגן דלוק.. שיהיה לכולכם בוקר טוב שמח, מלבב, מקסים והעיקר לא משנה איזה מזג אויר יש בחוץ..שליבכם יהיה תמיד חם כמו שאתם יודעים. שלכם ניקול*
בוקר טוב יום גשום בחוץ השמש מבצבצת לה מבין העננים... קר/חם קריר כזה..לבשתי ארוך היום גם ככה במשרד שלנו חם/קר המזגן דלוק.. שיהיה לכולכם בוקר טוב שמח, מלבב, מקסים והעיקר לא משנה איזה מזג אויר יש בחוץ..שליבכם יהיה תמיד חם כמו שאתם יודעים. שלכם ניקול*
ב בת ה י ם New member 21/10/02 #4 ../images/Emo6.gif בוקר מלא גשם לי ולכם ריח של אדמה ריח של נקי באתי לרגע אשוב אח"כ אוהבת
J jessשל מיקה New member 21/10/02 #5 איזה כיף גשם איך שאני אוהבת את הריח התחושה הנקיה החדשה הזו של גשם ואחריו הכל כל כך נוצץ נקי ומבטיח.... שיהיה יום מקסים
איזה כיף גשם איך שאני אוהבת את הריח התחושה הנקיה החדשה הזו של גשם ואחריו הכל כל כך נוצץ נקי ומבטיח.... שיהיה יום מקסים
@ @@ New member 21/10/02 #6 בוקר גשום וחמים ../images/Emo24.gif לא אוהבת ת´גשם , אין לי עם מי להתכרבל יום חמים ונעים