בוקר טוב

Queen Of Love

New member
../images/Emo13.gif

בוקר נפלא
ראית את המשחק אתמול
לכל מי שלא יודע נבחרת ישראל ניצחה 2:0 את מלטה אתמולללללל
הם גדולים, הם גדולים הם גדולים... הם גדולים, הם גדולים הם גדולים...

black ross

New member
בוקר טוב ../images/Emo25.gif

סידי לאן נעלמת בשבוע שעבר ? היית חסר כאן .... חוץ מבוקר טוב לא שמענו ממך כלל ..... מקווה שהכל בסדר אצלך ..... קוויני
מלכה שלי מה שלומך? איך עברה השבת ?

Queen Of Love

New member
כמעט שכחתי!../images/Emo9.gif

סידוש, בלאק ולכל האנשושים שיצטרפו אלינו
שיהיה לנו בוקר נפלא ויום משגע מלא

sidi

New member
נכון

באמת כמעט לא הייתי כאן, בתקופה האחרונה יש לי המון עבודה ופשוט אני לא מצליח להגיע לפורום. הכל בסדר אצלי. קראתי גם את האכזבה החדשה שלך
ואני מקווה שאת כבר מרגישה טוב יותר. נו מה המייל שלך?

Queen Of Love

New member
../images/Emo13.gif

הייתה אחלה שבת, הייתי ב"דום" בתל אביב היה מאוד כיף, כמובן שלמדתי ונחתי המון
מה איתך איך עברה השבת שלך

black ross

New member
השבת שלי ?

שלא תדעי מצרות
אני לא הייתי ב"דום" זה בטוח ..... בין ביס לביס של נלי ובין שטיפה לשטיפה שזה קורה כל פעם שנלי משתינה הצלחתי לסדר את הארון שלי לעשות כביסה (ביד) של שבועיים לתלות לקפל ... הצלחתי לבשל (בערך) הצלחתי לטייל עם נלי הצלחתי להאכיל אותה וכמעט בקושי הצלחתי בסופו של יום גם ....... להתקלח ולפול למיטה .....

sidi

New member
חחחחחח

בטח שראיתי
אבל היה משחק גרוע. אני רואה שאת אוהדת רצינית של כדורגל הא?

Queen Of Love

New member
../images/Emo98.gif

משחק גרוע לא משחק גרוע, מה זה משנה? ניצחנו וזה מה שהכי חשוב, לא להיות ישראלי מצוי , אני מבקשת
(ישראלי = בכל דבר, אפילו טוב!! מחפש משהו להתלונן עליו)

בוקר טוב

היום אני הולכת לעבודה לבדוק מה קורה שם כי עושים לי בלאגן .... מעבירים אותי תפקיד בלי להודיע לי כלום פשוט העבירו את השולחן שלי .... אני כועסת רותחת משתוללת והיום אני אהיה שם לבדוק מה פשר הטמטום ... חוץ מזה שמחר אני נוסעת לאילת ואז ..... יהיה לי קצת שקט והרבה מסג´ים כי כל הגוף שלי תפוס מעצבים

בת ה י ם

New member
אור לבוקר ../images/Emo24.gif

שביתה......לא שביתה......... יש גן.......אין גן יש גן !!!! בוקר טוב לכולכםםםםםםם (ג´ס ברגוע....קודם תבררי - אל תתעצבני בטרם עת - בהצלחה)

black ross

New member
בוקר טוב ג´סי.....

חשבתי שכבר דיברנו על זה לא ?! תעני לי תשובה כנה ..... אם היו שואלים אותך לפני זה היית מסכימה לעבור תפקיד ? אבל תשובה כנה מבלי להיות עצבנית לרגע ....

black ross

New member
מה זאת אומרת אולי ?

אולי היית מסכימה כי זו באמת הסדר יותר נוח מבחינתך ? כי אם כן אז אין על מה להתעצבן תלכי תאמרי להם מה את חושבת על זה שלא שאלו אותך קודם לכן אבל עמוק ב
תהיי מבסוטה מהשינוי ...... מבחינתם הם יבינו שהם צריכים לברר איתך קודם שהם עושים שינויים שקשורים אלייך ומבחינתך את תהיי רגועה ללא עצבים ותרוויחי משרה שהיא יותר טובה לך מבלי להתאמץ עבורה ... נראה לי שאת יוצאת נשכרת מכל העיניין אז תלכי "תתעצבני" עליהם בכאילו ותהני מהעבודה החדשה שלך

black ross

New member
זה לא יותר נוח ?

חמודה אם זה באמת לא יותר נוח וזה לא מעבר שפועל לטובתך אז....... צאי למלחמה...... |זבנג| עד כמה שאני יודעת עפ"י החוק מה שהם עשו זה לא חוקי בכלל אני מציעה לא להתעצבן קודם כל כי זה מזיק לבריאות אבל תפני להסתדרות ..... יש חוקים מאוד נוקשים לגבי מי שיוצאת לחופשת לידה ולגבי חזרתה לתפקיד ...

בת ה י ם

New member
לא מדוייק.....החוק אומר שיש

להחזיר את העובדת לתקופה של 45 יום מיום תום חופשת הלידה העברה מתפקיד לתפקיד מבלי לפגוע בשכר ו/או בשעות העבודה אינה מהווה עילה תביעה. ו.....החוק הזה מלא פירצות (לידיעתכן ניתן לפטר גם עובדת בהריון, באישור של שר העבודה, את האישור לא קשה לקבל) מה שכן ג´ס....את יכולה להתפטר בתואנה של טיפול בילדה ולקבל את הפיצויים. אם את זקוקה לעזרה ו/או מידע בנושא - אני כאן בהצלחה !

black ross

New member
כל הכבוד בתוש......

אני רואה שאת בקיאה בחומר ..... אבל אני לא מציעה לקפל את הכל ולפדות את הפיצויים היום קשה למצוא עבודה

למעלה