בוקר טוב סוף כל סוף סו"ש שיהיה לכולם אחלה סו"ש.
נ נופר המקורית New member 10/10/02 #2 בוקר טוב סידוש כן כן סוף סוף סו"ש ושיהיה לנו מחוייך שקט שמח וטוב וכמובן מצואיסט שכמוך לא תכין לנו קפה אזזזזזזזזזזז קפה מיוחד מיוחד לשירן ולכל השאר רגע רגע קפה מיוחד למאו שנוסעת היום ולמיקי שחוזר בסו"ש הזה לא? ולכל השאר
בוקר טוב סידוש כן כן סוף סוף סו"ש ושיהיה לנו מחוייך שקט שמח וטוב וכמובן מצואיסט שכמוך לא תכין לנו קפה אזזזזזזזזזזז קפה מיוחד מיוחד לשירן ולכל השאר רגע רגע קפה מיוחד למאו שנוסעת היום ולמיקי שחוזר בסו"ש הזה לא? ולכל השאר
ב בת ה י ם New member 10/10/02 #3 ../images/Emo79.gif../images/Emo42.gif ה ש כ מ ה.......ה ש כ מ ה קומו אנשנושים לעבודה. ריח של סופ"ש באויר יום סגול לנו
../images/Emo79.gif../images/Emo42.gif ה ש כ מ ה.......ה ש כ מ ה קומו אנשנושים לעבודה. ריח של סופ"ש באויר יום סגול לנו
Q Queen Of Love New member 10/10/02 #4 בוקר טוב עולם../images/Emo70.gif מה שלומך סיד סיד הכל טוב? שיהיה לכולנו יום מקסים
מ מיקי 35 New member 10/10/02 #5 בוקר טוב לחבריי הטובים ביותר../images/Emo24.gif מה שלומכם אנשושים ?? מוזר אבל המרחק כאילו עושה את שלו, ואני ממש ממש מתגעגע אליכם !! מזג אויר נפלא באתונה היום, ומתכונן לעוד יום של טיולים... אבל מה... או טו טו גם זה נגמר... יום שני בלילה חוזרים אבל אז... שוב נהיה קרובים...
בוקר טוב לחבריי הטובים ביותר../images/Emo24.gif מה שלומכם אנשושים ?? מוזר אבל המרחק כאילו עושה את שלו, ואני ממש ממש מתגעגע אליכם !! מזג אויר נפלא באתונה היום, ומתכונן לעוד יום של טיולים... אבל מה... או טו טו גם זה נגמר... יום שני בלילה חוזרים אבל אז... שוב נהיה קרובים...
@ @@ New member 10/10/02 #6 בוקר של אור ../images/Emo42.gif בוקרית טובית חבריי המקסימים והמדהימים סתם מצב רוח מרומם, בוקר של שיר יש לי הרגשה טובה ב .....סתם בלי סיבה...... אז.... שיהיה לכולכם, בוקר נפלא
בוקר של אור ../images/Emo42.gif בוקרית טובית חבריי המקסימים והמדהימים סתם מצב רוח מרומם, בוקר של שיר יש לי הרגשה טובה ב .....סתם בלי סיבה...... אז.... שיהיה לכולכם, בוקר נפלא
M mariana New member 10/10/02 #8 סידייייייי מה זה? כל בוקר אתה נכנס רושם בוקר טוב ונעלם לכל היום. אני רוצה לראות פה פעילו מלאה.