בוקר טוב

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

מה שלום כולם? אני מצטער שאני לא איתכן במשך היום בתקופה האחרונה. פשוט יש לי המון עבודה ואין לי זמן להיכנס. בכל אופ שיהיה יום יפה לכולנו.

ניקולי

New member
בוקר טוב סידוש ../images/Emo24.gif

נשמה אתה חייב כמוני כמוך להראות נוכחות מידי פעם.. אני מה זה משתדלת באמת, זה קשה אבל אני חייבת לזרוק הודעה פה ושם.. וגם לאמר בוקר טוב זה נחמד. אז שיהיה לך ולכולם בוקר טוב
ויום טוב... ניקול*

בוקר טוב סידוש

בוקר נפלא גם לך אני היום משחררת את הקניבל לאמא שלו שאלתי אותו הבוקר נו איך נהנת בטח אתה מתגעגע הביתה זה היה לך ארוך? ומה הוא ענה לי אני צריך רק יום אחד בבית להגיד שלום להורים להגיד שלום לחברים לגעת במחשב שלי והייתי רוצה לחזור לפה לעוד תקופה מה אתם אומרים על זה את האמת זה מאוד שימח אותייייייי ביי ואחלה יום ושמישהו אחר יכין קפה היום אולי ט לי שחזרה אחרי תקופה תעשה את זה

בת ה י ם

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo42.gif../images/Emo140.gif

אני קמה בבוקר שותה כוס קפההההההההההה קמתי מוקדם הספקתי הכל....... שמחה וצוהלת ירדתי לאוטו... מניעה......ופתאום טוווו טווווווו טווווווווו טוווווווווו ציפצופים, מנורת החום תיכף יוצאת מלוח השעונים.......חוזרת הבייתה, קוראת לחצי (עלאק מכונאי) יורד כבודו בארשת מלאת חשיבות (אווווך רק היו חסרות המכנסיים שמבליטות את החריץ חחח) פתח מכסה מנוע " מים מילאת ?" בטטטטטטח בדיוק לפני 2 דקות מילאתי (מיכל המים היה ריק לגמרי) "שמן יש?" מאיפה אני יודעת ? בכלל אין לי שמץ איפה המדיד, ושמן יש מלא בסופר חחחחחחחחחח בקיצור האוטו בבית מחכה לשגריר - ואני כאן איתכם שמחה וצוהלתתתתתתת נופרייייי השואב עף היום...מלא חוויות ועם טעם של עוד כל הכבוד לך ולבני ביתך על הארוח הלבבי והחם ועל שהראת לו ישראלים אחרים. בוקר מקסים לכם

מיקי 35

New member
בוקר טוב לכם יקיריי ../images/Emo24.gif

בת בת... איזה בוקר !!! מאמי... לפעמים רק בשביל לקרוא מה שאת כותבת שווה שיהיו לך הרפתקאות בוקר שכאלה... חחחחחח
את גדולה מהחיים !!

בת ה י ם

New member
../images/Emo41.gif עדכון מהשטח ../images/Emo41.gif

נזק הידועה גם בכינוייה פאטמה חייכה חייכה וכל כך שמחה עד שמרוב התרגשות הנעלולה הזאת כמעט קרעהההה
את הדף (הכנתי לה מעין תעודת זהות על הנחליאלי + התמונה שמאו שלחה יצא יפה) רצתה עוד באותו הרגע לחזור לגן חחחחחח ילדה מצ´וגעת בבוקר הבאנו את היצירה לגן והיא לאחר כבוד נתלתה על הלוח הנושאי פאטמה/נזק הייתה מ א ו ש ר ת. תודה לככככככככככככם
ואם מותר עוד "שוויץץ" קטן של אמא גאה.......... אז........ אתמול הודיעו ל"שוקו" - שהחל משבוע הבא הוא מקבל מאמן שוערים אישי יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש (הילד בעננים, ואני כל כך שמחה שחלומו התגשם )

mariana

New member
בת בת

אני כל אוהבת לקרוא את ההודעות שלך
אני שמחה שכל אחד מהילדים שלך מסופקים מהעבודה שלהם. אז תאחלי להם בהצלחה מימני

@@

New member
ילדים, אחחחחח איזה אושר....

ואת, אכן צריכה להיות אמא גאה לנזק/פאטמה ושוקו.... כי הם פשוט ילדודס מקסימים, אני מאושרת בשבילך שיש לך שני פרחים בבית...

mariana

New member
סידוש בוקר טוב../images/Emo140.gif

מה שלומך? אל תדאג אנחנו לא כועסים עלייך אלא אנחנו זועמים עליך
סתם בצחוקקקקקקק אנחנו מתגעגעים לצחוקים שלך אז תחזור מהר

GALI02

New member
צהריים נעימים סידי

ושלומי מצויין
ומה שלומך בימים אלו?!

למעלה