בוקר טוב מה נשמע? אצלי הכל בסדר, היתה אחלה שבת שיהיה לכולם שבוע טוב.
S sidi New member 6/10/02 #1 בוקר טוב ../images/Emo42.gif מה נשמע? אצלי הכל בסדר, היתה אחלה שבת שיהיה לכולם שבוע טוב.
Q Queen Of Love New member 6/10/02 #2 בוקרית טובית ../images/Emo24.gif שבת אחלה... 3:1 איך לא יהיה אחלה שיהיה לכולנו בוקר טוב , ויום משגע
ב בת ה י ם New member 6/10/02 #3 שבוע טוב - שבתי../images/Emo140.gif למי שתהה שאל או אפילו סתם לא התעניין ביום חמישי תקפה אותי מיגרנה אז.......... והנה אני בחזרה קוויני.........אכן אחלה 3:1 (ללחיפה לא ?) יום מקסים לנו
שבוע טוב - שבתי../images/Emo140.gif למי שתהה שאל או אפילו סתם לא התעניין ביום חמישי תקפה אותי מיגרנה אז.......... והנה אני בחזרה קוויני.........אכן אחלה 3:1 (ללחיפה לא ?) יום מקסים לנו
Q Queen Of Love New member 6/10/02 #4 בת בת ../images/Emo70.gif אני שמחה שאת מרגישה יותר טוב ושחזרת אלינו היית חסרה מאוד 3:1, בטח שלמכבי חיפההההה (האלופה) אחלה של משחק היה! וכולם ביחד... הם גדולים הם גדולים, הם גדולים....הם גדולים הם גדולים, הם גדולים.. (אוף לקחו את הגביעע!! )
בת בת ../images/Emo70.gif אני שמחה שאת מרגישה יותר טוב ושחזרת אלינו היית חסרה מאוד 3:1, בטח שלמכבי חיפההההה (האלופה) אחלה של משחק היה! וכולם ביחד... הם גדולים הם גדולים, הם גדולים....הם גדולים הם גדולים, הם גדולים.. (אוף לקחו את הגביעע!! )
@ @@ New member 6/10/02 #6 בת...בת..../images/Emo140.gif ברוך שובך יקירה שלנו... היית מאוד חסרה לנו ...ולא ידענו מה קורה איתך.... שיהיה לך שבוע טוב וקסום
בת...בת..../images/Emo140.gif ברוך שובך יקירה שלנו... היית מאוד חסרה לנו ...ולא ידענו מה קורה איתך.... שיהיה לך שבוע טוב וקסום
מ מאו יין New member 6/10/02 #5 ../images/Emo42.gif בוקר מצויין!!!!../images/Emo20.gif בוקר בוקר ...מה שלומכם אנשושים??? בת בת תהינו ואפילו דאגנו... את יודעת אולי אנחנו אחיות תאומות ולא ידענו??? כי את יודעת אומרים שתאומים , אם לאחד כואב אז גם לשני כואב.. ולי ביום רביעי היתה מיגרנה מפחידה!!! .... שיהיה יום כתום!!
../images/Emo42.gif בוקר מצויין!!!!../images/Emo20.gif בוקר בוקר ...מה שלומכם אנשושים??? בת בת תהינו ואפילו דאגנו... את יודעת אולי אנחנו אחיות תאומות ולא ידענו??? כי את יודעת אומרים שתאומים , אם לאחד כואב אז גם לשני כואב.. ולי ביום רביעי היתה מיגרנה מפחידה!!! .... שיהיה יום כתום!!
@ @@ New member 6/10/02 #7 מאו, קווני וסידוש....בוקרית../images/Emo42.gif בוקר נפלא גם לכם .... מיותר לציין שאת הלילה העברתי ב ....אבל... פגשתי חמד של בחור, ומה אני אגיד לך עוד שניה הוא היה נאנס..... (על ידי כמובן ) שיהיה לכולנו שבוע נפלא
מאו, קווני וסידוש....בוקרית../images/Emo42.gif בוקר נפלא גם לכם .... מיותר לציין שאת הלילה העברתי ב ....אבל... פגשתי חמד של בחור, ומה אני אגיד לך עוד שניה הוא היה נאנס..... (על ידי כמובן ) שיהיה לכולנו שבוע נפלא
Q Queen Of Love New member 6/10/02 #8 אפשר להכיר אותו ../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif בוקר טוב ריקושששששש
מ מאו יין New member 6/10/02 #9 בוקר מצויין קוויני ריקוש וכולם אז ככה זה? אם נופר לא פה כולם מתחמקים בשקט בשקט מלהכין קפה??.... פויה לכן.... הנה לכולם ,סוכר ו תוסיפו כל אחד ע"פ טעמו..
בוקר מצויין קוויני ריקוש וכולם אז ככה זה? אם נופר לא פה כולם מתחמקים בשקט בשקט מלהכין קפה??.... פויה לכן.... הנה לכולם ,סוכר ו תוסיפו כל אחד ע"פ טעמו..
Q Queen Of Love New member 6/10/02 #10 ואני כבר ... רציתי להציע שנזרוק למי יכין הבוקר :- D ממממ....קפה מצויין מאו
מ מאו יין New member 6/10/02 #13 ../images/Emo92.gif../images/Emo92.gif../images/Emo24.gif תגעגעתי אילכם בשבת מוזר לא?? סתאאאאאאאאם
M mariana New member 6/10/02 #15 בוקר טוב סידי מה שלומך??? אתה בטח מאושר שהם ניצחו 3:1 , מה חדש אצלך חוץ מזה? איך עברה השישבת?