בוקר טוב

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

מה נשמע? שיהיה יום יפה לכולנו.

בוקר טוב סידוש התעורר הילד מוקדם

היום ואין מצב לקפה מתי אני יזכה פעם אחת לקבל ממך איזה כוס קפה בכל אופן אני מכינה לך ולכולם
ושיהיה לכם אחלה יום ולמרין וללירי המקסימות בשבילכן אני מבקשת היום שאולי נחרוג ממינהגנו ולא תעבור מהר לסקס כי יש לי הרגשה שבאמת איפה שהוא אתן מרגישות קצת בחוץ או אוליייייייייייייי אניייייייייייייי טועהההההההההה ואתן רק עושות את עצמכן תקנו אותי אם אני טועה

sidi

New member
אני

תמיד מתעורר מוקדם. אתמול גם אבל פשוט לא הספקתי להיכנס לכאן. לגבי מרין ולירי יש לי הרגשה שאת טועה. הן פשוט משחקות אותה תמימות וחסודות. חחחחחחחח תודה רבה על הקפה

האמת שאני כבר לא כל כך בטוחה שהן

משחקות אותה אתה יודע יש כאלה שמה שכתבנו כאן יכול לגרום להם לחייך יכול לגרום להם להתחרמן ויש כאלה שזה יכול לגרום להם גואל מי יודע הרי אם זה לא היה גורם בכל אחד מאיתנו משהו אחר העולם היה משעמם

+

ומה שדוחה בזמן מסויים לא דוחה בזמן אחר עם אדם אחר ומה שמגרה בזמן מסויים יכול לדחות בזמן אחר עם אדם אחר

Queen Of Love

New member
המממ...

איזה טעים ה-
תודה נופרוששששש אין כמוך! ! !
סידוש, איפה העוגיות
באמת, איזה מן קבלת פנים זו?...לא יפה
חחחחחחח.....סתםםםם שיהיה לכולנו בוקר מקסים

בת ה י ם

New member
נמנמנמנממממממ

בוקר טוב לכוווווווולם מכינה
לעצמי (למה נופרי.....?) ו......אם מישהו/י נעלב באמת מהתמונות.... אדאג לתמונות אחרות ..... ובנתיים יום מקסים ל כ ו ל נ ו.

mariana

New member
פה את צודקת ב100 אחוז

מה שדוחה אותי בזמן מסויים לא דוחה אותי עם אריאל.

Queen Of Love

New member
../images/Emo124.gifסידוש!!!!

שאני לא אשלח את הדבורה מאיה וחברותיה לעקוץ אותך!!.. פשיייההההווווהההההההיייייי (
שריקה)

mariana

New member
מתוקההההה

דבר ראשון תודה על הקפה. ודבר שני בקשר לתמונות של סקס זה גורם לי לחייך אבל לא מעבר,

למעלה