בוקר טוב!

Jelly Beans

New member
בוקר טוב! ../images/Emo42.gif

השמש מתחילה לבצבץ לה בחוץ (נכון לבצבץ זאת מילה יפה?!?!?!) ואני ערההההההההה
אני אצל חברה שלי.. היא ישנה, ויש לי פה עוד כמה חברות שלא מרשות לי ללכת לישון בגלל זה אני כותבת את ההודעה הזאתי. לפני שעה סיימנו לראות את מגרש השדים
סרט נחמד. כל מיש אוהב לראות מישהו מקיא/מסובב את הראש ל-160 מעלות/ מפיל אנשים מהקומה השניה.. מומלץ לו בהחלט! אני לפחות נהנתי
וול.. אם מישהו פה, בבקשה תכתבו כי משעמם לי נורא. למה בכלל שמישהו יהיה ער?
ארג.. אני מדברת לעצמי, אני ישתוק עכשיו

Jelly Beans

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo60.gif

השמש זורחת כל יום בחמש אני מתחחילה אז להתלבש משהו בתוכי מתרגש לגור איתוווווווווו יש לי חולצת טריקו ירוקה שעל הגוף היא טיפה הדוקה לה לה לה לה לה ואני מסמיקה לגור איתווווווווו עד שהופעת הייתי קצת עצובההההההה עד שהופעת חיפשתי עוד אהבהההההההה לא האמנתי שכך אוכל לאהוב ופתאום נדלקתי אוווו כמה זה טובבבבבבבב ארג.. לא יודעת אם אלה המילים.. לא נורא זה רק מראה כמה משעמם לי

Jelly Beans

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo42.gif

בוקררררררררר עולה שוב הבוקרררררררררר ואימי אומרת קום כבר נו כבר אמא, תתני לי עוד רגע לנמנם קצת על הכרררררררר אמא, את שוב מנדנדת תתני לי להחליטטטטטט למה את מתעקשת לתכנן לי ת´חיים תה דה דה תה נה נה..
ארג.. פה אני *בטוחה* שהמילים לא נוכות.. בקשב לא לתקן.. זה מצציק

Jelly Beans

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo60.gif

בבבבבבבבבבוקר יום א´ הזברה קמה פשטה את הפיג´מה הלכה ולבשה מכנסיים וחולצה אך מיד היא הבינה שאין היא מרוצה מיהרה ולבשששהההההההההה (נחשו
) פיג´מההההההה פיג´מהמה פיג´מהמה פיג´ה פיג´ה פיג´מהמהההה זה עוד ארוך.. אני יפרוש בשיא בלה

שששאאלוםםם..../images/Emo3.gif

בוקר טוב אנשים, להזיז ישבנים! (פייי.. מה נסגר איתי?
) לא שהלכתי לישון, כן כן אנשים - לא הלכתי לישון! (עברייניתתת..
) ומדוע? אז ככה, לא רק שהתרגלתי ל-א ללכת לישון (נו, עבריינית!), אם אני אלך לישון אני לא אקום..
ואנ´לא יוכל לישון נורמליייי! (ביצפר מצומצם!
) אז אני צריכה להיות מאאאאווווודדד עייפה, ובלה בלה בלה.. כדי ללכת לישון מוקדם ולקום לביצפר.. (המצומצם!
) ולמה אני מספרת לכם? ככה! DEAL WITH IT.
אל תסתכלו עלייי! זאת השעעעההה!
תשעשעו אוווותתתייי!!
(צ´ייי אני מתה על האייקון הזה..) שלכם בברכת בוקר טוב (WTF?!
),

בוקר טוב ובוקר אור../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

כאילו מישהו ער???
לא האמנתי שיש מישהו נורמאלי ער בשעה כזאתי..
משעמם לי...

אה ודרך אגב../images/Emo26.gif

ישנתי 3 שעות בלילה
מה אני מקשקש
שעתיים וחצי
ואני עייףףף
משעמם לי
מישהו כאן

Angel Girl1

New member
אני כאן=/

בעע=/ איזה לילה=/ לא ישנתי... דיברתי... והיתי כ"כ עצובה!=(

Angel Girl1

New member
מעין ממי... אני לא גרה בת"א...

אההההההה! לא התכוונת אלללללללי! אה יווווו! ששששש! לא לגלות! ששששש! טוף טוף... הבנתי הבנתי! סליחה! בעע=/ מעייייייין! עינאל רעבאק אני הורגת אותך ואת ליאור אם אני מסתבכת באוטובוס! וייייייו! שלא תגרמו לי לקנאות שניכם! היום אין חיבוקים של שניכם וכל זה! רק לנחם אותי! קאפיש?!

היום רק הולך ומתייפה לו ../images/Emo9.gif

עכשיו גם מור באה אליי
גם אהובי החתיך וגם מור... וואו...
ותשכחי מזה שאנחנו לא מתחבקים...אנחנו 90% מהזמן שאנחנו ביחד מתחבקים...
ויש לך גםאת הכתף של שתינו כמו שאמרתי לך קודם...כדי לבכות עליה

באמת ממש עוזר לי=/

בעע! אנשים תגידו להם! הם בחדר והם לא מפסיקים להתחבק... ו...וא... ואני... ואני מקנאה! הנה! זהו! אמרתי את זה! הם כל הזמן מתחבקים כזה ומתנשקים... ואני... לבד!=( בלי חבר ובלי כלום... זה לא פפפפפפפפר! איפה עופרי שצריכים אותו?! איפה איילוש שצריכים אותו?! איפה כל האנשים שאני צריכה אותם?! אוף! זה לא פר! אגב... זאת מור, אם עדין לא הבנתם=/

למעלה