בוקר טוב

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

mariana

New member
בוקר טוב לכםםםםם

חבר´ה גם אני מרגישה היום קצת רע אני לא מרגישה טוב. אפשר אולי לקבל תה עם לימון כמו שהכנתם למאו יין? איזה קטע חלמתי בלילה על החתונה שלי, פשוט זוועה. אני הייתי בסדר, אבל החתן בא עם חולצת בית ולא מגולח ולא מסופר, החתונה בכלל לא הייתה מתוכננת ממש התאכזבתי מהחתונה שלי בחלום. אז התעוררתי קצת מבואסת מהחלום. אז מה חדש אצלכם? סידי בפעם הבא שאתה נעלם פשוט תודיע לנו, חשבנו שקרה לך משהו חס וחלילה.

@@

New member
מרינוש

לפני הכל קבלי ממני יקירה שלי
תה חםםםםם עם נענע.... אני רואה שאת קצת מפנטזת על חתונה
מעניין למה..... אל תתרגשי מזה, כי חלום נשאר רק חלום
למרות ש... תרגישי טוב

mariana

New member
אני יודעת שחלום זה חלום

אבל תודי שלפעמים החלום גורם לנו להיתעורר במצב רוח קצת שונה. ודווקא לא דיברנו על חתונה בכלל. ותודה לך על התה ממש עוזר. איזה חמודה את. בגלל זה אני אוהבת אותך. תספרי מה חדש? שמעתי שאתמול ישנת 15 שעות. זה נכון?

@@

New member
15 שעות תמימות .....

הייתי אחרי יומיים בלי שינה, אז פינקתי ת´עצמי בשינה מתוקה, אם כי... גם לי היו קצת סיוטים אבל.... זה עבר. מה חדש? אני יודעת, הבחור שהכרתי, דווקא נחמד, אבל את כבר מכירה אותי, אני דואגת להעלים אותם די מהר, ככה שהרבה ציפיות אין לי, או יותר נכון אין לי בכלל

black ross

New member
ריקי ......./images/Emo10.gif

מה זאת אומרת שאין לך מסר ממני ? לא קיבלת אותו ? שלחתי כבר שלשום .... עידכונים לגבי מה שהיה ...... אוףףףףף אין לי כוח לרשום את זה שוב ......

@@

New member
כבר שלחתי לך ת´מסר ממזמן

אוףףףףףף, אם לא קיבלת אני אשלח שוב

מאו יין

New member
תה למרינוש...

כלה מתוקה... קבלי:
חם עם המון לימון טרי טרי!!
נשיקה אני לא אתן לך כי גם אני חולה......

mariana

New member
תודה לכם על התה הייתי צריכה את זה

את יודעת אני אוהבת את הלימון שלי לאכול ככה ולא בתוך התה. אך איך באלי אחד כזה עכשיו

למעלה