בוקר טוב

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
חס ןכרפס

מי מנסה להרעיל? אני יצאתי מוקדם מהעבודה לשם שינוי ולכן נעלמתי

@@

New member
הגננת בת, בת ../images/Emo140.gif

הכנת לנו
שוקו חם
את מנסה להדרים אותנו

מאו יין

New member
סליחה..

שכחתי לאמר למה אי אי איה... כי אני מצודדת (=מצוננת.....) מאוווווד ולא מרגיש טוב. אפשר כוס תה חם עם לימון ???

@@

New member
מה זאת אומרת אפשר???

רצוי
יפיופה
שלי , הכנתי לך
תה חם עם לימונית ולואיזה... לשתות הכל ואם בא לך על עוד אחת , אז אני ירוץ להכין לך. למה מאו לא מרגישה טוף? אני חושבת שזה בגלל "ההתהוללות" שלך שלשלום

מאו יין

New member
ידעתי שיש פה על מי לסמוך!!

ריקי ,בלק-רוז ובת בת ,אתן נהדרות!!!! כל אחת הכינה תה למופת (שלחתי דוגמיות למוזיאון המדע...) כן ריקי זה קשור להתהוללות כי זה היה בגעש בחוץ היה קר,אני ´שתוללתי היה לי חם,נעמדתי מול מאוורר אימתני בגודלו ו´צתננתי לי....

@@

New member
עראק ../images/Emo35.gif

זה דבר חדש, תה עם עראק , טוב לא משנה העיקר שמאו שלנו תהיי בריאה. זה רק מעיד על זה שבלילות את תקועה לכורסא במקום לבלות קצת
...

מאו יין

New member
דבר חדש???

ממש לא!!!! תה עם עראק = תרופת סבתא ישנה וטובה להצטננויות.... ואגב על אותה הכורסא ממש מתחתי יושב לו עופר...
אז ממש לא אכפת לי להיות תקועה עליה..

@@

New member
מאו...

הייתי מחליפה את חיי הלילה שלי , באיזה כורסא טובה ונוחה ומלאה באהבה... את צודקת בהחלט, גם אני שהייתי במערכת יחסים, תקועה בבית, כי אין יותר כייף מזה

מאו יין

New member
ריקי´לה...ממ´לה

חוץ מלהסכים איתך לא נותר לי מה לאמר.... אה, כן הנסיך
שלך בדרך! קיבלתי מסר אישי מההוא שיושב במרומים (בשמיים) אבל הוא אמר לי שכרגע הוא תקוע בפקקים ובסוף הוא יגיע!!! בנתיים סיכמנו (אני וההוא מהמרומים) שמותר ואף רצוי שתתהוללי!!!....
מאו (לא להדביק את הנשיקה קרוב מידי-אני חולה!!שלא תדבקי לי)

@@

New member
אני אוהבת אותך

כי את מקסימה ומדהימה
(לא אכפת לי להדבק).... הנסיך שלי נתקע בפקק רציני ביותר, אבל באיזשהוא שלב, הוא יגיע, הכל עניין של זמן ואני יודעת את זה. ועד אז..... אני אחכה לו ואתהולל לי
ענקקקקקקקק
גדולההההההה

מאו יין

New member
כל פקק סופו שישתחרר...../images/Emo70.gif

הסמקתי קשות בגללך...!!
(אם כבר אז כבר... שתידבקי היטב!!!......... {חס וחלילה טפו טפו טפו
})

@@

New member
גם עכשיו אני ../images/Emo9.gif

אלף
ותתתתת לך אהובתי אלף
ו
אלף
ותתתתת לך יקירתי, המקסימה והמדהימה

black ross

New member
תרגישי טוב מתוקה

ריקי שקלת אולי לענות לי על המסר ששלחתי לך?!

למעלה