../images/Emo55.gif בוקר טוב../images/Emo55.gif
זהו......באתי לכאן לנוח.... איפה החטוב שמנופף בעלים לעשיית רוח ???????? זה בוקר זה ? חחחחח מבט אחד במראה מגלה שאני נראית כמו אחרי מסע השרדות...... אם שאלתם למה......הנה התשובה החלפנו מיזרון בחדר המיטות - מזרון ? החצי קנה טרמפולינה איזה ג ו ב ה.....אמאלה,כל הלילה (4 שעות שינה) חלמתי על טיפוס הרים חחחחח יששש....השעון מצלצל קומיייייייי , קמתי מה יכולתי לעשות? טיול של בוקר עם שני הכלבים......פ ת א ו ם מאיזה חצר4 קופץ כלב ענק (כלב ענק? דינוזאור) על כלבתי המיוחמת....ואני בשאגות קרב...נעלים מקלות אבנים ......וכלום הם בשלהם.....הגור בורח הכלבה מתנה אהבים ואני ....... רק רציתי לקנות לחם.........ולחזור הבייתה בשלום. פרק ב´- המשכו של בוקר מזעזע לחם לא נקנה.... השכמה.....ילדים בוקר טוב.......ילדים בוקר טוב......ילדים בוקר טוב.......ילדים בוקר טוב......ילדים בוקר טוב.......ילדים בוקר טוב......ילדים בוקר טוב.......ילדים בוקר טוב...... ככה 12 דקות.......ראבקקקקקק קוווווווווווווומו קמו לתומם עטופי שינה לא מבינים בכלל מה אני רוצה מהם..... אמא שוקו, אמא הופ, אמא לא ג´ינס, אמא אמרנו חולצת בטן, אמממממממא איפה התיק ציור שלי, למה חולצת ביה"ס אפורה..אמא.......אמא אמא מעולפת מזיעה......... מגיעה לגן על 4 - "בוקר טוב" הסייעת בקולה הצייצני.......את יכולה לצלם לנו את זה.אאהה וגם את זה..... "בטח" "בטח" יכולה....רק תנו לי להכנס לאוטו ולהגיע לעבודה לנוח!!! בוקר טוב ישראל