בוקר טוב

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

שיהיה לכולם יום יפה.

sidi

New member
../images/Emo6.gif יפה ג´ס ../images/Emo13.gif

לא בעטו בי חחחח מה לעשות שיש עדיין כמה אנשים חרוצים במדינה שלנו? אנשים שעובדים קשה.

sidi

New member
חחחחח

מה זה מליונים? אולי מלונים לא מליונים.

אתה שוב מתכחש לעובדה

שאני המנהלת אמרתי מליונים (לא אמרתי של מה ...) אבל ספרתי...

ניקולי

New member
בוקר טוב לכם ../images/Emo42.gif

שיהיה לכולכם בוקר טוב נעים..וטעים.... ג´ס וסידי על מה אתם מדברים??? מה כואב למי כואב???. שוב בוקר טוב ניקול*

ניקולי

New member
ג´סוש.. ../images/Emo24.gif

אצלי בסדר, אני קצת עיפה..אתמול לא הלכתי לעבודה כי קצת לא הרגשתי טוב אבל היום בסדר חוץ מאשר קצת עייפות.. טוב נו.. מי לא עייף?? בכל מקרה אני חייבת לעוף לעבודה אז שיהיה לך בוקר נפלא ונשיקות לקטנה אוהבת המוןןןןןןןןןן ניקול*

בת ה י ם

New member
../images/Emo55.gif בוקר טוב../images/Emo55.gif

זהו......באתי לכאן לנוח.... איפה החטוב שמנופף בעלים לעשיית רוח ???????? זה בוקר זה ? חחחחח מבט אחד במראה מגלה שאני נראית כמו אחרי מסע השרדות...... אם שאלתם למה......הנה התשובה החלפנו מיזרון בחדר המיטות - מזרון ? החצי קנה טרמפולינה איזה ג ו ב ה.....אמאלה,כל הלילה (4 שעות שינה) חלמתי על טיפוס הרים חחחחח יששש....השעון מצלצל קומיייייייי , קמתי מה יכולתי לעשות? טיול של בוקר עם שני הכלבים......פ ת א ו ם מאיזה חצר4 קופץ כלב ענק (כלב ענק? דינוזאור) על כלבתי המיוחמת....ואני בשאגות קרב...נעלים מקלות אבנים ......וכלום הם בשלהם.....הגור בורח הכלבה מתנה אהבים ואני ....... רק רציתי לקנות לחם.........ולחזור הבייתה בשלום. פרק ב´- המשכו של בוקר מזעזע לחם לא נקנה.... השכמה.....ילדים בוקר טוב.......ילדים בוקר טוב......ילדים בוקר טוב.......ילדים בוקר טוב......ילדים בוקר טוב.......ילדים בוקר טוב......ילדים בוקר טוב.......ילדים בוקר טוב...... ככה 12 דקות.......ראבקקקקקק קוווווווווווווומו קמו לתומם עטופי שינה לא מבינים בכלל מה אני רוצה מהם..... אמא שוקו, אמא הופ, אמא לא ג´ינס, אמא אמרנו חולצת בטן, אמממממממא איפה התיק ציור שלי, למה חולצת ביה"ס אפורה..אמא.......אמא אמא מעולפת מזיעה......... מגיעה לגן על 4 - "בוקר טוב" הסייעת בקולה הצייצני.......את יכולה לצלם לנו את זה.אאהה וגם את זה..... "בטח" "בטח" יכולה....רק תנו לי להכנס לאוטו ולהגיע לעבודה לנוח!!! בוקר טוב ישראל

הרסת אותי ...

כמה טוב שאני לא עושה סיבוב כלבים הסיבוב היחיד שאני כן מועילה לעשות הוא מימין לשמאל בריאות אושר והרבה כושר !!!!!!!!!

מיקי 35

New member
בוקר טוב בת בת ולכווווללםםם ../images/Emo42.gif

חתיכת בוקר הא ??? רק שיתרת היום שלך ייראה יותר טוב... בוקר טוב לכל חבריי היקרים מאודדדד !!

אך בת בת איזה כשרון

את יודעת מתאים לך להזיע אז הכשרון נוטף ממך חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי שיהיה לך אחלה יום

בת ה י ם

New member
נופרי.........עוד יום כזה

ואני מתאשפזת מרצון !!! בגהה בוקר טוב מאוווווווווו (את הפטיש ישר לראש של בוסך היקר, להסביר לו שהתרגלת לחופש?)

למעלה