סידי תקציר אירועים שווה להכנס
אז ככה בוקר טוב קודם לכולם ושבוע טוב אז ככה סידוש אני ינסה לתת לך תקציר על מה שהיה כי בטח אין לך הרבה זמן להתחיל להעבור על הדפים אז קודם כל יש לנו בן בית חדש שקוראים לו HIP HOP חמד של בחור (עם אהבה נכזבת כמו למרביתנו) לניקולי שקיבלה מחשב חדש מיודקה היה ברז רציני ולכן היא לא שמה לב שאתה לא נמצא ובסוף השבוע הזה הם חוגגים שנה לנשואים. מיקי יעני במילואים משחק שש בש ומשקיף על הים
מרין נסעה לאילת בסוף השבוע הזה אבל לפני זה היא בדקה איך עובד התרוץ של כאבי ראש (ואני לתומי חשבתי שרק אחרי כמה שנים של נשואים מנסים את זה) לירי חשבה שעושים לה עין הרע (כי היא מחכה ומחכה ומי לא בא מיכאל) רונן עסוק מאוד בלימודים ועבודות אבל החליט לתת לנו תמונה של איזה ציצים וזה בגלל שהוא חשב שחסר לנו מאו יין החליטה לעשות הסבה מקצועית ולהיות סוכנת דוגמנות בת הים הפכה להיות דנידין (וזה בגלל שכל הבנים נעלמו לנו) וריקי ריקי חבל על הזמן הבחורה הזאת חייבת בגדול אז בתחילת השבוע היא רבה עם אמא שלה מזה סרט טורקי אחר כך הוא הפך להיות סרט הודי אבל בסוף היא נרגעה אחרי שהיא מצאה מחזר חדש מר
גוק והבוסססססססססססס שלה חבל על הזמן מרוב קינאה החליט לחנוק אותו ולהטביע אותו באסלה ומרוב צעקות הם הדביקו לקוחה אחת שהגיעה להביע את שלה ביום חמישי וכל היום צעקה וצעקה עד שנהיה להם כאבי ראש גולם, גולם עדין אוהב רק את הקפה של לירי ולא מתייחס לקפה שלי (סתם הוא עוד יחשוב שלא קיבלתי את ההתנצלות שלו) וליאור כרגיל חולה על צאט ועל הלילה (כי מה לעשות ביום עובדים ושם אין לו מחשב וג´ס החליטה ללכת לעבודה שלה לתת להם סיר בראש בזמן שהעוזרת מנקה את הבית כי הם שכחו לתת לה מתנה סירים לחג בגלל שהיא בחופשת לידה ואניייייייייי מה אני יגיד על עצמי לפני חגים ואחרי הריב של ריקי נכנסתי קצת לנוסטלגיה וכתבתי וכתבתי ולא כולם יתיחסו אז שוב אם אין אני לי מי לי התחלתי לשיר ולשפר את המצב רוח של עצמי אבל בסך הכל כולם אבל כולם התגעגעו ומסכנה לירי חשבנו שיש לה את הטלפון שלך עד שנמאס לה והיא יצאה ביום חמישי בהודעה חדשות מהשטח והכניסה לנו באיזה רמז קטן שאין לה את הטלפון שלך.