לא לא...למי יש בעיה?
@ @@ New member 7/8/02 #40 סידי ומאו אתם מוזמנים להצטרף אז אני מרימה למאו אני שותה לחייך ולחיי עופר שתכו לעוד הרבה שנים טובות ויפות לסידוששששש גם לך אני מרימה שגם אתה יקיר שלי תמצא את אה תך שתמצא את האחת והיחידה אז כולם מסודרים אז עכשיו כולם ביחד ל ח י י ם
סידי ומאו אתם מוזמנים להצטרף אז אני מרימה למאו אני שותה לחייך ולחיי עופר שתכו לעוד הרבה שנים טובות ויפות לסידוששששש גם לך אני מרימה שגם אתה יקיר שלי תמצא את אה תך שתמצא את האחת והיחידה אז כולם מסודרים אז עכשיו כולם ביחד ל ח י י ם
@ @@ New member 7/8/02 #49 מיקי ../images/Emo46.gif אני מזמינה רק את הנוכחים, או יותר נכון רק את מי שרוצה כי לא כל אחד יכול לשתות על הבוקר אז מיקמוקקקקקק שלי אני רוצה להרים איתך לחיים מאושרים יפים, שתדע להחליט את ההחלטות הנכונות בעבורך, שתמלד ותפיק לקחים מן העבר, ואני שותה גם לחיי זה שתלמד להניח את העבר שלך מאחור, בכדי שתוכל לתפוח לך דרך חדשה בעתיד. אוה ת
מיקי ../images/Emo46.gif אני מזמינה רק את הנוכחים, או יותר נכון רק את מי שרוצה כי לא כל אחד יכול לשתות על הבוקר אז מיקמוקקקקקק שלי אני רוצה להרים איתך לחיים מאושרים יפים, שתדע להחליט את ההחלטות הנכונות בעבורך, שתמלד ותפיק לקחים מן העבר, ואני שותה גם לחיי זה שתלמד להניח את העבר שלך מאחור, בכדי שתוכל לתפוח לך דרך חדשה בעתיד. אוה ת