בוקר טוב מה שלום כולם? שיהיה יום יפה ושקט.
S sidi New member 7/8/02 #4 לא כדאי לכם הוא לא ייצא טעים. אני חושב שלירי תעשה, היא עושה אותו טעים. לך יש פטור היום את כבר עשית לנו הרבה פעמים
לא כדאי לכם הוא לא ייצא טעים. אני חושב שלירי תעשה, היא עושה אותו טעים. לך יש פטור היום את כבר עשית לנו הרבה פעמים
נ נופר המקורית New member 7/8/02 #5 טעים לא טעים אני רוצה ממך מזה ההתחמקות הזו כשעושים עם אהבה אין דבר כזה שלא יוצא טעים אז יאלה לעבודה ולפי כמות האהבה שתכניס אני יגיד לך אם תעים תזדרז אני צריכה את הקפה לפני שאני נכנסת לכלא עד 12
טעים לא טעים אני רוצה ממך מזה ההתחמקות הזו כשעושים עם אהבה אין דבר כזה שלא יוצא טעים אז יאלה לעבודה ולפי כמות האהבה שתכניס אני יגיד לך אם תעים תזדרז אני צריכה את הקפה לפני שאני נכנסת לכלא עד 12
Q Queen Of Love New member 7/8/02 #9 מי אני../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif אני מזמינה את כולם ל- טובה... מישהו מזמין?
O orbotek New member 7/8/02 #43 בא לכם לנסות..... את הקפה שלייייייייייי????????? ממממממממממממממממ??????????
Q Queen Of Love New member 7/8/02 #7 בוקר ../images/Emo20.gifטוב../images/Emo20.gif שיהיה לך יום מקסים
מ מאו יין New member 7/8/02 #13 בוקר נפלא לכם יקירי../images/Emo39.gif למי שלא אוהב לפתוח את הבוקר עם הנה הכנתי: ...... הסוכר בצד כל אחד לפי טעמו.......לרוויה!!!!!! ויום טוב שיהיה לנו!!!!!!!!!
בוקר נפלא לכם יקירי../images/Emo39.gif למי שלא אוהב לפתוח את הבוקר עם הנה הכנתי: ...... הסוכר בצד כל אחד לפי טעמו.......לרוויה!!!!!! ויום טוב שיהיה לנו!!!!!!!!!
מ מיקי 35 New member 7/8/02 #41 סוף סוף ... החינוך מהבית משתלם ! כל הכבוד ילדתי... זה בדיוק מה שאני מצפה ממך... יישר כח !!
G golem New member 7/8/02 #11 בוקר טוב לכולם ../images/Emo13.gif ואני מסכים עם סידי-הקפה של לירי מצויין -