בוקר טוב

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

ניקולי

New member
אויייש לא ראיתי../images/Emo12.gif

לירושששששששששששש נשמתי לא ראיתי שאת כאןןןןןןןןןןן אז הנה במיוחד בשבילך בוקר טוב

ניקולי

New member
נופרוש..את מדברת??

על הסידרה הלב??? זוכרת את הסרט סיפורו של האלוף?? זה נו.. עם האבא שהוא גידל את הילד לבד והיה מתאבק..שבסוף האבא מת והילד בכה, והממאמן של האבא חיבק את הילד בסוף..נו...את לא זוכרת?? שכולם בכו..וזה....... בקיצור בתקופה ההיא הייתי מדריכה בצופים (היו לי חניכים בנים) לקחתי אותם לסרט הזה...והיחידה שבכתה זו אני
וכל החניכים שלי מה זה צחקו עליי
זה בכלל לא מצחיק מה לעשות שיש לי לב
??. ת´אמת?? נראה לי גם היום אני אראה את הסרט הזה אני אבכה!!

sidi

New member
רק אל תבכו...

כמו הים, כמו לב הים ליבו של מרקו - סוער בו הוא יורד לחוף, יורד לחוף מביט למרחק כי אימו שלו שם במרחקים והלב - הוא רוצה אל אמא. גם בלב, כמו בים סערות יש, וגם סודות מי יגיד לו, מי ידע הסוד שבלב... הלאה, אל המרחק אמא, שם במרחק עוד מצפה לו דרך ארוכה אל המקום בו אמא מחכה. מעבר הר וים הלב מושך לשם רוצה לעוף אל אמא למרחק...

בת ה י ם

New member
למה מרקו על הבוקר ?

גם במלך האריות בכיתי לא עדיף שנשיר על הבוקר שירים עליזים ? הרוח (לא) נושבת קרירה רה רה נוסיפה קיסם למדורה רה רה קדימה תמשיכו .......

מאו יין

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo6.gif בוקר טוב אהוביי../images/Emo24.gif

בוקר טוב ונפלא למיקי
לסידי
לניקולי
לנופרי
ללירי
ולבת הים
מיקי אגב... קפה חזק עם 2 סוכר
....
!

מיקי 35

New member
בדרך אלייך מתוקה...

ואל תשכחי... הבטחת לי !!! סתאאאאאאאאאםםםם.... מתי שיבוא לך

מאו יין

New member
מתוק שלי לא שכחתי...

אין מצב...אני עוד מעט פורשת מהפורום ולאט לאט כותבת לך...מתישהו לקראת הצהריים תקבל את זה...

golem

New member
שמתם לב...

איזה מסכנים היינו בתור ילדים - תחשבו איזה סדרות: הלב.. נילס - נהיה גמד והשועל הגולם הזה רק רוצה לאכול אותו.. פינוקיו - אכלו אותו דגים.. ועכשיו לגביי אישית - תמיד הפרקים האחרונים הם בסוף החופש - ודווקא בימים האחרונים לא מצליחים לראות - אני לדוגמא חושב שראיתי את הלב אולי איזה 5 פעמים - אבל אפפעם לא את הפרק האחרון שהוא נפגש עם אמא שלו.... ואחרי זה מתפלאים שהמדינה במצב הזה..

golem

New member
בוקר בא בוקר בא ../images/Emo13.gif

בוקר טוב לכולם.. ולירי...כמו שהבטחתי....הנה הקפה של הבוקר...(לא נפתחים לי האייקונים...תסלחי לי...
יום מקסים ושקט לכולם!!!

למעלה