בוקר טוב!

מאו יין

New member
בוקר טוב!../images/Emo42.gif

לכולכם, נטשתם,נטשתם, הודעה וחצי ליומיים
.... מה קורה איתכם?

tiger

New member
יקירתי ככה זה בהיתמכרויות

מה לא ידעת? אם מישהוא פעם יבוא לישראל ויכנס לפורומים להיתמכרויות הוא יוכל בטעות לחשוב שאין כאן מכורים.ליפעמים אפשר ליספור על אצבעות יד אחת את כל ההודעות שהשאירו בפורומים השונים להיתמכרויות במשך שבוע. מידי פעם מיתלקח ויכוח או נולד שירשור עצבני ששוכח אחרי מעט זמן. בדרך כלל יש מיספר גולשים קבוע שניכנס כל יום ליקרא את ההודעות אבל לא תמיד משאיר הודעות חדשות...מה לעשות אנחנו חיים במדינה קטנה וסגורה ואוכלוסית המכורים ופתיחות או חשיפה זה שני דברים שהמרחק בינהם הוא רב. לאלה מאיתנו שכבר יש מחשב ואפילו חיבור לאינטרנט בדרך כלל חושבים פעמיים אם לא שלוש ליפני שמשאירים הודעות בפורומים שמזוהים עם סמים או היתמכרויות.מדינה קטנה אנחנו ואוזניים לה גדולות. המצב המצחיק שנוצר הוא שיש בארץ מיספר פורומים להיתמכרויות אבל התנועה בהם תמיד היתה מאוד דלילה ואם פעם חשבתי שלמנהל יש יכולת להשפיע על הדברים האלה היום אני יודע שלא.כל אחד ניכנס ויוצא בקצב שלו. יש תחלופה קבועה כימעט של גולשים כאשר ניתן רק לנחש איפה נימצאים היום מי שאתמול שילשום ניכנסו לספר על חודש וחצי ניקיון... אנשים ניכנסים ונעלמים כלעומת שבאו ואנחנו"הקבועים" יכולים רק לנסות ליצור איזה שהוא גרעין קטן אבל קשה של "מציצים מידי פעם על הפורום" באופן קבוע וכשיש מה לומר אנחנו מישתדלים לומר אותו. מיזמן הפסקתי לחשוב שפורום להיתמכרויות יכול למשל ליהיות פורום תוסס כמו הפורומים השונים לנושאים אקטואלים ואקטואליה.בהגדרה אנחנו והנושא שלנו שונה,קשה יותר,מסוגר יותר,פחות מזמין. לאכן מה שאפשר לעשות זה להשאיר ראש פתוח ועיין פקוחה על הנעשה ומידי פעם כשיש מה להגיד... תמיד יהיה מי שיקרא את זה וזה מה שחשוב. יום יבוא ולכל מכור יהיה מחשב.אמן t

doodidoo

New member
אפרופו קבועים..

אני נחשב קבוע? או שאני עדיין מועמד לקביעות? אולי טיגר יקירי, תפרסם את רשימת הקבועים אחת לחודש נגיד. מה דעתך? אולי זה יעורר את הקבועים לכתוב יותר (כאילו..אחריות?) ואולי מי שאינו קבוע יקבל מוטיבציה להשאיר הודעות על מנת לקבל את התואר הנחשק: "קבוע" שרק תואר סר משתווה אליו. ובכלל מי לעזזל באמת רצח את רוג´ר רביט?? ואיך יכול להיות שפצצה במשקל טון הורסת שכונה?? היא לא אמורה בסך הכל להרעיד מעט את זגוגיות החלון וזהוא? הפתעה מוחלטת!!

מאו יין

New member
אוקי...אתם קצת יורדים על הקטע...

אם "עברתי את הגבול" אז אני מצטערת.. אבל יקירי אני לא מחפשת פורום "תוסס" וקיצבי אבל אני חושבת שאולי אם היינו פה קצת יותר משקיעים במה עובר על מי שכותב פה ולא משנה בכלל אם הוא "קבוע" או לא אז היינו מוצאים ונותנים יותר תמיכה למי שכותב!.. תחשבו על זה...

tiger

New member
מי יורד על "הקטע"???מה פיתאום

אני חושב שהעלית נושא מאוד חשוב.

tiger

New member
אמן ואמן.

מהרגע שחזרת,הכל ניראה יותר קרוב
אפילו הרחוק הכי רחוק פיתאום ניראה קרוב. תודה. t

מאו יין

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo50.gif../images/Emo57.gif../images/Emo50.gif../images/Emo57.gif

אוקי ידעתי שלא תאהב לשתף אותי יותר מידי...
אבל רק עוד "הגיג" בושא...כולנו זקוקים לאנשים אחרים בחיינו אפילו אני שהייתי בטוחה שאני לא רוצה אפ´חד בחיים שלי ולא צריכה עזרה מאיש הבנתי שאני כן זקוקה.... לפעמים אנשים אחרים שמים את הבעיות בפרופורציה, ונותנים עוד זווית למחשבה...

קשכפית

New member
מאו יין, מה לעשות טייגר הוא אדם

סגור ומופנם - באמת אני לא צוחקת, להוציא ממנו משהוא אישי ואמיתי מבפנים זה לא פשוט. ואת צודקת לחלוטין שאנשים אחרים מהפרספקטיבה שלהם "מבחוץ" בהחלט יכולים "להאיר" פינות חשוכות. לטייגר זו אני האנשים "האחרים" וגם לי יש דברים ואין כניסה אליו, "כמו לדבר אל הקיר" עקשן מזל עקרב! אני מאוד שונה ופתוחה וגם יודעת שזה חשוב להיות פתוח לאחרים ולקבל עוד זויות, אבל טייגר לא במקום הזה, הוא לא יבקש עזרה, הוא לא יראה חולשה. כך שזה לא אישי...
מבינה ילדה סינית קטנה??

מאו יין

New member
קשכפית../images/Emo6.gif הנה את!.....

בוקר טוב ושבת קסומה! לרגע אחד קטנטו לא חשבתי שזה אישי!!!!!!!!! כמה "קטנה" כבר קלטתי אותו "מזמן".... אני שמחה בשבילו שיש מישהי נהדרת כמןך לצידו! ובשבילך שמישהו נהדר שכמוהו נמצא לצידך!!! גוד שבס מאו.

למעלה