בוקר טוב

Gal 38

New member
נעיתה מקסימה אחת !!!../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כיף לקרוא את כברת הדרך הזו שעברת , התחושות , הרגשות , הלבד הזה שקיים אצל כולנו בשנה הראשונה ...אם לא יותר .. לפעמים צריך להיות קצת למטה בשביל להתרומם ולעלות ולהגיע למקום אליו הגעת .. שיהיה לך מזל טוב יקירתי
שתדעי רק ימים טובים ושמחים מלאי אושר ואהבה
ותתחדשי על הקעקוע ה-מ-ד-ה-י-ם הזה . ריגשת אותי

נעיתה

New member
מהממת../images/Emo23.gif

תודה על הברכות סדרי לנו שמש ואז גם נזכה לקפה בטיילת

Rtitan

New member
נעיתה מקסימה אחת ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif ../images/Emo77.gif../images/Emo28.gif../images/Emo213.gif

אני זוכר את הפעם הראשונה שדיברנו... ישבתי מול המחשב, ועל המסך רצו מילים של אישה כואבת מאד, מפוחדת ממצב שהיא לא מכירה ומאישה שהיא לא מכירה... אני מצידי, הייתי בשלב מאד קשה בחיים שלי ואני זוכר איך חשבתי לעצמי ששנינו במצב כל כך דומה ומאיפה בכלל אני חולם שיהיה לי את הכוח לתת למישהו אחר יד. אז זהו - שזה לא היה קשה... זה היה מאד מאד נעים - למדתי המון עלייך, על מוגלי, על עצמי ועל בני אדם
. במהלך הזמן הכרתי אישה עזה, חייכנית וחברותית שמקבלת את ה-"בוקר טוב
" שלי באותה צורה שהיא מקבלת את ה-"בוקר...
". הכרתי אישה חכמה שידעה להביט עמוק פנימה ולראות אותי דרך הקירות האטומים, ממש כמו שידעה לשבת ולהקשיב לי כשאני ישבתי וסיפרתי לה מה אני רואה דרך הקירות האטומים שלה... אני זוכר את היום שאמרת לי "יש שם הרבה יותר ממה שנדמה לך, אל תפחד לפרק לבנים" - אני לא מתחייב על הנוסח, אבל כן על התוכן. החוויות מהקעקועים
... כל ה-"חיים שכאלה" שכתבתי כאן הם אבני דרך בהכרות שלנו שאני לא אשכח לעולם, וחשבתי על התאריך הזה של יום ההולדת שלך בפעם הראשונה שאמרת לי אותו, כי ניסיון החיים שלי בשלבים הללו - גם כשהכאב היה אימתני עד כדי כך שלא הצלחתי לנשום - הראה ששנינו נרגיש מאד אחרת בתקופה הזו. ואני שמח לראות את הפרח שנפתח לאיטו ומגלה נעיתה שמגשימה כל דבר שאמרתי לה... את יודעת שקעקועים זה עסק ממכר...
, מתחילים מאחד קטן... ויום אחד נגמר העור הפנוי על הגוף
לי בהזדמנות דומה לשלך, ממתינות 4 שעות של קעקוע חדש של החלק העליון של החצי-שרוול... חכי ותראי. שיהיה לך יומולדת נפלא יקירתי, יומולדת הכי נפלא בעולם - יום הולדת של ממש, אמיתי, שבו נולדת נעיתה וחוזרת לחיות

נעיתה

New member
שנייה אני הולכת להסמיק בפינה../images/Emo9.gif

תשמע מר איש. כבר כתבתי לך בעבר, שהתקופה בה התגוררתי אי שם בערבות ניו גרזי היא התקופה של חיי. שם הגיעו כל התובונות, שם גם התחילו להתגלגל כל המחשבות על איך לעזעזל מפרקים משפחה עם ילד תקוע באמצע. זה בדיוק המצב בו אדם בונה חומות ומקיף את עצמו, שמה יפגע בדרך. אז התחלתי ללכת... הפורום הזה מכיל אוסף של אנשים, כל אחד נמצא בשלב זה או אחר בדרך הפתלתלה הזו של פירוק זוגיות, משפחה, שוב זוגיות, ילדים, מזונות, סיוט, שמחה, המון המון בלילים... זו לגמרי גדולותו של הפורום הזה, גם אני מרגישה היום שייש בי את האנרגיה להעניק לאחר, לשמוע לחזק וגם לתת בראש
אז כן הפאקינג פרח נפתח והוא גם תקוע לי למזכרת על הכתף - סימנתי
. תודה על הברכות, על החברות ועל תת המודע של הקעקוע וכן לגמרי חוזרת לחיות

NoaModiin

New member
../images/Emo65.gif מליאן מזל-טובים ../images/Emo65.gif

נעיתה יקירתי, מגיע לך מזל טוב כפול ומכופל
החופש והאושר שאת מרגישה עכשיו, בסך הכל שנה אחרי הגירושים, הם מתנה נפלאה ליום הולדתך
עברת כברת דרך רצינית ביותר, ובזמן קצר ביותר (סה"כ שנה...
)
שתזכי לחיים טובים ומאושרים, בריאות ואהבה חדשה

נעיתה

New member
תודה יקירה../images/Emo140.gif

חייבת לך תודה אישית, על זריקות אנרגיה ועל תמיכה בחודשים ההזויים של החצי שנה האחרונה.
למען האמת אני סופרת שלוש שנים. שנה שידעתי שזה נגמר ועוד שנה שלקח לי אומץ לקום ולהגיד שוברים את הכלים... אבל מי סופר
ועוד שנה שעברה מהיום בו הייה לי אומץ לצאת לדרך חדשה...

ליבליב1

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif המון מזלטוב!

שכל מה שתרצי יתגשם! שרק תיהי מאושרת! ושתחושת השלמות הזו.... תחושת החופש..... התחושה המיוחדת - לא תמוש ממך! הפוסט שכתבת.... אחד המוצלחים והמרגשים שקראתי! ימבה מזלטובים!

ye44

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

המון מזל טוב " גיסתנו " אשכרה חיים שכאלה המון אושר

נעיתה

New member
אתה מרגיש טוב../images/Emo12.gif

ממך ציפיתי ליותר
ואולי לאיזה אזכור של המילה טלנובלה... אתה הולך ומתרכח מיסטר YE. תודה על המזל טובים, זוכר את היום פיקניק בו אמרת לי שזה יותר מידי טוב בשביל להיות אמיתי... אז צדקת
מצד שני גישת הנבוט על הראש החזירה את השלווה והאושר למחוזותינו וטוב שכך.

../images/Emo141.gifהמון המון מזל טובב../images/Emo213.gif../images/Emo25.gif

כל הכבוד על התהליך, שיהיו לך חיים יפים ושקטים, את מקסימה!! והקעקוע-מהמםםםםםםםםםםםם!!! נתת לי רעיון

נעיתה

New member
את אש מקסימה בחזרה../images/Emo25.gif

אם כבר מדברים על רעיונות
... את חייבת לי רעיון לסוכרזית שעושה את הקפה בוקר שלי מויי טוב
גם אני חושבת שהוא מהמםםםםםםםם
רב תודות לך גברת סוכרזית זה הכי אחותי

למעלה