בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

איזה כייף להתעורר לקרירות הבוקר ... עברתי לילה של שינה שלווה ורגועה ,מזמן לא היה לי לילה כזה ... והבוקר קמתי השכם וכבר סדרתי את החצר עדרתי, גזמתי ושתלתי לימונית , הכנתי ערוגות לזריעת חסה ומלפפונים ..מעניין אם יצליח לי ... עוד מעט יוצאת לסיור בתים ..\ מקווה שיצלח לי ... יום נעים לכולם טלי

פשו שי ת

New member
בוקר טוב

אשת חיל. אם תצליחי לגדל מלפפונים אני יהיה בע"זה הקונה הראשונה

ערב טוב

לעבוד על הגינה נותן כוחות חדשים להכין גינה לסתיו אחרי הקיץ החם אולי תוסיפי גם לואיזה היא טעימה בתה מאד את אישה ממש קוסמת , יודעת להפעיל את האצבעות בכל הבית ושהחצר מסודרת אז כייף לשבת בה מה עם ספסל או ערסל בצל העיצים ? לנשום את ריחות הסתיו ?

החצר שלי

היא לוקה בהזנחה נפשעת ,אבל ממש נפשעת ...עשביה ...וחוסר טיפוח. יחד עם זאת יש בה שתי פינות ישיבה קסומות ... יש רחבה ובה נדנדה שולחן גדול וכסאות .. ויש פינה חדשה שלאחרונה נתגלתה לאחר נקוי עשביה, , נחבאת בין העצים התפוז ובה שולחן עגול על גזע עץ שנכרת , הוספתי ספה וכסאות . שפע צל, ובריזה נעימה בשעות היום .. יש לול קטן ,שהפך למטבח משחק לילדים ... וניקנו עוד לול קטנטן שאליו בקרוב נביא מס' תרנגולות ... יש שיחי לואיזה, מרווה, רוזמרין, פלפל חריף, בזליקום, נענע, גרניום לימוני (רפואי), ויש את עצי הפרי שלאחרונה נתבתי את מי מכונת הכביסה אליהם ,והפלא ופלא השנה היה שפע ענבים על הגפן, התאנה ועץ הרימון מניב פרי ,(בנתיים הציפורים נהנות מהפרי) ונראה שבהמשך יהיו שפע מנדרינות, תפוזים,פאקנים, אבוקדו וזיתים. למי שחיה כל השנים בעיר , אומנם עם גינה קטנה ,זה כייף לטייל בבוקר ולגלות כל פעם עוד פריחה ועוד ניצנים על שיחי השושנים ... פה כל יום יש תחושה של שבת ,שקט, ושלווה ... וכמו שכבר אמרתי לך ביתי תמיד פתוח בפנייך ואת מוזמנת לבוא להתארח ולנח .

זה נשמע כמו גן עדן קטן

בסביבה כזו כייף לגור , קראתי את התיאור והדמיון צייר ליחצר נפלאה עם פוטינציאל לחיות נהדר וזה שמי מכונת הכביסה מנותבים להשקיים זה מאד חכם , ומביא תוצרת מקסימה את יכולה לצרף את מי המקלחת , גם הם מתאימים להשקיית הגינה הקטנה מקשיבה להמון תוכניות בהם מציעים לאנשים לעבור לבית קרקע ועכשיו אני מבינה כמה זה מוסיף לאנשי העיר ומשנה את אופי החיים ואת יוצרת מציאות נעימה וזה מה שחשוב יקירה שלי את יצרת סביבך מציאות נפלאה כי את אשת חייל ויודעת לעשות קסמים של אהבה את זה אני מזמן יודעת, עכשיו רק חזקת את ההרגשה שלי שאת בונה לך חיים וזו הדרך הנכונה לחיות להיחות מאושרת ובריאה

גן העדן הקטן שלי

בכל מקום שבו חיתי ואחיה בונה לי גן עדן שלי ... בכל מקום בכל דבר מחפשת את היופי והטוב ... מספרת וחושבת רק על הטוב ... זה שנמצאת בישוב קטן וסנובי ,עם שכנים זעופי פנים שכל אחד מתעסק רק בענינו ,לי לא מפריע ,להפך מחיכת בפה מלא ושולחת ברכת יום טוב בכל עת ...ולאט לאט הם מפשרים ....אבל למדתי להנות ממה שיש .. ובעולמינו לכל אחד ואחת יש כל כך הרבה ... חיים פעם אחת אז שלא אנצל אותם?

למעלה