בוקר טוב

me123

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

אם אני צודק, השעה עכשיו 4:32 בארץ. או משהו בסביבות. אז מותר לי לפתוח שרשור בוקר טוב(למרות שאני עומד ללכת לישון עוד כמה דקות). אני מקווה שאתם נהנים שם בארץ הקודש. תשאירו אותה שלמה עד שאני חוזר! (ואז תהרסו אותה אם בא לכם
). יום טוב לכולם

me123

New member
בוקר טוב - יום רביעי../images/Emo42.gif**

מתחיל צום בסוף היום!
קוראים מגילת איכה?

Black Devil18

New member
בוקר טוב You123

מה אתה עושה פה ב 4.32 בבוקר
וממה כבר יש להנות בישראל ...

מנגוM

New member
הוא בחו"ל..

השעה שם לא 4 בבוקר, הוא רק תיזמן את זה בשלמות שיא ושיער בדיוק את השעה שהייתה בארץ כדי לפתוח שרשור בוקר טוב
סאחה.

limors2

Well-known member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

קניתי אתמול את הדיסק של הקרטל (עם השם הנחמד "זימה"
), ובזמן שקרעתי את הניילון ממנו כדי להפתוח ולהסתכל על החוברת התחלתי לשיר לעצמי "ה ה ה הקרטל" [מתוך לשים לך דיסק]. אחרי שסיימתי את ה"ה ה ה" פתחתי את הקופסה, וראיתי סטיקר שהיה כתוב עליו "ה ה ה"
זה הצחיק אותי מאד.

limors2

Well-known member
לאב גיים!

כל שיר של ליידי גאגא מזכיר לי שבעוד פחות מחודש אראה אותה בלייב/tapuzforum/images/emo99.gif

limors2

Well-known member
פלאג אין בייבי!

איך החיילים שבחרו שירים ידעו שבדיוק אתמול נזכרתי בשיר וממש רציתי לשמוע אותו?

מנגוM

New member
בוקר טוסט../images/Emo42.gif

אורי! מה אתה עושה? איך אתה מבלה?
חופש גדול זה כיף
אני חורש על כל מיני סדרות כל היום. זה יכול להיות ממש נחמד.

מנגוM

New member
ככה,

גם עוד לפני החופש הגדול ראיתי כמה עונות של הישרדות האמריקאי תוך שבוע סיימתי את כל העונות של איך פגשתי את אמא (!) עכשיו אני רואה אבודים. אני בהתחלה של העונה השנייה. יש לך המלצות לתכניות... מומלצות? XD כי זה די מדכא לראות רק אבודים חח

limors2

Well-known member
אני צריכה לראות כבר איך פגשתי את אמא.

ממ, מה אתה אוהב? קומדיות? דרמה? פעולה? פנטסיה? ריאליטי?

בוהדנוס

New member
לא בוקר טוב!

סתם רציתי להיות פרובוקטורית
היום חזרתי הבייתה מהשירות סופית :) אמנם יש לי תכנון לחזור עוד שבועיים לבר מצווה של חבר שלי אבל זה לא יהיה בתור בת שירות... וואי מטורף לחשוב שאני לא אראה את החבר'ה במשך שבועיים... נורא חם לי היום, האם זה כדי להזכיר שבית המקדש עומד לעלות בלהבות?! רחלי, שסובלת מרעב פסיכולוגי כבר מעכשיו.

בוהדנוס

New member
עכשיו ברגע זה

או עכשיו בחופש? כי אם הכונה ל"עכשיו בחופש" אז התכנון זה לעשות סדר רציני בחדר (מה שלא עשיתי לפני פסח כי לא היה לי זמן), לחדש את המנוי בסיפריה העירונית ו..לנוח! אה, וגם ללכת הרבה לים ולצאת בערבים. יש לי גם סימנריונים לשנה הבאה ואחד טיול יומי של הבש''ל ואחד חתונה של חברה שלי מהכיתה... ואולי גם טיול צוות?! לא ברור עדיין, בכל מקרה תוכניות יש, נראה מה יצא בפועל.

limors2

Well-known member
התכוונתי לעכשיו ברגע זה!

איפה את בסוף בשנה הבאה?

Black Devil18

New member
צום קל - לכל הצמים !

"בית המקדש עומד לעלות בלהבות " - לשון עתד ?! לדעתי בית המקדש חרב לפני כמה מאות שנים , ועדיין לא נבנה מחדש.

למעלה