בוקר טוב ...

הי מיכל

לא קיבלתי ולכן לא עניתי , טוב שאת מעדכנת אותי , אני אכתוב לך בקרוב חוץ מזה אני מקוה שאת מחזיקה מעמד למרות שבטח את שונאת שאומרים לך את זה, אבל אניחנו באמת מחזיקות מעמד ... השבוע מתחיל עבורי בהמון טקסים ליום הזיכרון , שבוע מאוד עמוס מחכה לי , מחכה שיעבור בשלום ,,, ואולי פשוט שיעבור כבר , שיהיה מאחורי... מקוה שיהיה שבוע ? כל אחד וההשלמות שלה... שרי

הי מיכל

שלחתי לכתובת שנתת , אבל הההודעה חזרה , ממש לא מבינה למה אולי תנסי שוב ? EFRATMEIR33@'WALLA.COM אני מרגישה ממש סתומה שלא מצליח לי , ממש מוזר בכל אופן מקוה שנצליח הפעם בי בי שרי

בוקר טוב ...../images/Emo42.gif

ושוב יום שישי הגיע ... השבוע מתארחת הערב אצל משפחה .. ומחר אצל חברה טובה ... אתמול היתי בתרשיחא ... קנתי מחצלת גדולה צבעונית לישבה בחצר .. וקנתי ערסל חמוד צבעוני ויפה לקראת החג יתלה בחצר .. והיום אלך לקנות שולחן ..במקום זה שנגנב ע"י השכנים שלי והמשטרה לא עושה כלום .. ואנוח ..ובערב אצא לארוחה משפחתית ונמשיך לערב רקודים בגן השקמים . טלי

../images/Emo141.gifבוקר טוב ושבת שלום../images/Emo20.gif

מסתמן שיהייה לך אחלה סופ"ש.. צר לי על הגניבה, אבל לצערי, על דברים כאלה המשטרה לא תתאמץ.... שיהייה לכולנו סופ"ש נעים

שוב הגיע יום שישי

השבוע עובר פשוט כמו טיל.....אני אצל ההורים בשבת מאוד עיפה מכל השבוע בלי סיבה מיוחדת ממש , בערב אני יושבת מול הטלויזיה במקום ללכת לישון יותר מוקדם ואחר כך בקושי יכולה לקום בבוקר , הטלויזיה היא החברה הכי טובה עבורי בימים האלה , מתנתקת קצת מהכל ומסתכלת אפילו בתוכניות שלא הייתי רואה קודם לכם, ואפשר לומר שנהנית וזה עושה לי טוב אז כל ערב אחרי שהשכבתי את הילדים אני מדליקה ורואה ... בקיצור אני מותשת היום מאוד ולא ברור לי למה ... מחכה לי שבוע מתיש בשבוע הבא ,,,, כל יום טקס אחר . מקוה שאחזיק מעמד . שיהיה לכולם סוף שבוע טוב ושבת שלום ... שרי

אני כמוך

נסחפת אחרי התוכניות אל תוך הלילה והבוקר קשה לקום לאחרונה יש כמה תוכניות טובות אז רואים במקביל אחת רואה ושניה מקליטה ואחר כך צופה בהקלטה כך שיוצא שלךפני 2 אני לא ישנה ובבוקר שמה שעון מכבה אותו ומממשיכה לישון מוצאתץ את הYV המקום שהכי מעסיק אוןתי כיום

לאחרונה אני מטפלת במחקר שורשים

בנסיון לבדוק האם המשפחה של אבי הונצחה ביד ושם ועם עוד שתי בנות דודה חוקרות את העבר של המשפחה שעות ו8ימים לעבודות השורדשים ע"פ הארכיונים והעיסוק באחותי זה גם חלק מהשורשים שלנו יוצא שאני עוסקת בחקר ההסטוריה

בוקר טוב ושבת שלום

אתמול היה יום עמוס, טלפונים ומבקרים בגללל יום הזכרון שבשבוע הבא שגעו אותי הטלפונים בלי סוף, תאומים מתי ואיך להגיע אלי ובמקביל חברה באה לנקות את הבית , ויכלה להתחיל רק שהנציג של היחידה יצא לדרכו את ילדי בית הספר שנשלחו עם נר ופרח קבלתי בכניסה לבית , מצב ממש לא נעים אבל הבוקר שהבית מסודר ונקי לשבת זו הרגשה נפלאה , הרבה זמן לא ניקינו ככה אני בשלתי משהו ליום הששי , היא ניקתה הזיזה ואני סדרתי מה שהיה צרי ך בשלב כלשהוא פשוט נרדמתי בישיבה , והתעוררתי שהיא ביקשה שאסגור את הדלת אחריה זו תקוןפת השנה שתמיד לחוצה בגלל יום הזכרון ואחרי יום העצמאות שקט יותר ועכשיו הולכת לקופת חולים לקבהל זריקה נגד כאבים ולקחת התחייבות לבדיקות ובדרך אני צריכה לעשות קניות לבית , גם היום יום עמוס למדיי שבת נהדרת לכולם למלוי המצברים ולמנוחת הגוף והנפש

באמת יום עמוס... מקווה שתהייה לך שבת רגועה...

גם אלי הגיעו לפני יומיים ילדים/נציגים עם נר זיכרון, פרח והזמנה לטכס יום הזיכרון, בבית יד לבנים....

לי היום היתה חופשה "מאונס" מהעבודה, בשל מרתון

תל-אביב שזסגר, כמעט את כל הרחובות והגישות לעיר, ניצלתי אותו בכייף.... בבוקר נסעתי להשקות את הפרחים החדשים ששמתי בקבר של בעלי, אח"כ נסעתי לשטוף את האוטו, ואז, למשתלה ועשיתי גם, אדניות פרחים, חדשות, לתלות על המרפסת שלי ואחרי זה נפגשתי עם אחותי ונסענו לצומת ירקונים, יש שם מרכז קניות נחמד, קניתי 2 חולצות לסיון (היו 4 ב100 אז 2 לסיון ו2 לבת של אחותי) ועוד 2 חולצות לגל, הבן הגדול וג'ינס אחד בשבילי. יש שם גם צומת ספרים, נכנסתי לרכוש את הספר "מכתבים לרותם", שיצא לאחרונה, אותו כתב עודד,אבא לילד מהפורום שלי, שנפטר לפני שנתיים
חזרתי הביתה לצהריים ועכשיו ירדתי למטה, עם המטפלת וניקינו את האוטו גם מבפנים (כשאני נותנת אותו לשטיפה אני מבקשת שטיפה חיצונית בלבד כי אני מפחדת שיפגעו בכל המכשירים שיש לי שם). זה הזמן למנוחת הצהריים עם העיתונים והשוקולד....
שתהייה לנו שבת נעימה ורגועה

../images/Emo119.gifבד"כ במיקרה של גניבה ללא אלימות

המישטרה טוענת לחוסר ענין לציבור.אם תתלונני על איום שנילווה לגניבה הנושא יטופל.

למעלה