בוקר טוב

AYELET1

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

היום בערב לבן הצעיר שלי, הגור, שברוב "חוצפתו" כבר לא כל כך "גור", יש מסיבת סיום . הבן מסיים בי"ס יסודי , ואני נרגשת... ובכלל מה זה... כל כך שמחתי כשנולד, שיש עוד פצפון בבית, והפצפון כבר עובר אותי בגובה, נועל נעליים מס´ 44 ועכשיו מסיים כיתה ו´... נו , ולך תקים ככה מדינה, כשאי אפשר לסמוך על כלום

מיכל153

New member
גם אצלינו מסיבת סיום יסודי היום

היי לליאת יש היום מסיבת סיום לביה"ס היסודי. גם אצלי היא כבר גדולה ולא גורה. אני זוכרת את היום שנפגשנו עם המורה יומיים לפני הכניסה לכיתה א´. היא גדלה המון מאז.

דליה.ד

New member
גם שלי מסיים כיתה ו´

וגם הכיתה שלי! המסיבה היום ואני כבר מוצפת דמעות! אתמול הייתי בחזרה גנרלית וכבר התרגשתי...לראות את הצוציק שלי שלפני דקה הכנסתי לכיתה א´ עומד על הבמה כמסיים ו´! הקטע שהוא מופיע ב"פגישת מחזור" כספר הומו, והוא משכיב אותנו מצחוק!!!! ממש ארטיסט! ומחר מסיבת סיום הגן ומעבר לכיתה א´....אוי! התינוק שלי עולה לכיתה א´!!!!!!!!

AYELET1

New member
מיכל ודליה - תהנו

כל כך מרגש... ובדיוק דיברתי אתמול עם אבי ה"גור" על המהירות בה הוא הגיע מכיתה א ל-ו...

מיכל153

New member
מסיבת סיום כיתה ו´ היתה אתמול ו...

זה היה מדהים. זה היה מרגש. היו כמובן כל הברכות מהמורים, הורים, מנהלת, תלמידי כיתות ה´ ותלמידי כיתות א´. אח"כ היתה הופעה של הילדים שלנו. יחסי בנים בנות. יחסי מורים תלמידים. הם שרו, רקדו והציגו. שמחים אנחנו שילדינו עברו עוד שלב, אך חוששים לגבי השלב הבא (מחשבות ההורים).

AYELET1

New member
מיכל, שמחה לשמוע שנהניתם

כולם חוששים (צרת רבים- חצי נחמה, או צרת רבים- נחמת שוטים ?
עדיין מתלבטת....) אבל הרוב מסתגלים ואני מנסה להרגע (את עצמי לפחות), שכשנגיע לגשר נעבור אותו כרגע יש חודשיים הפסקה

למעלה