בוקר טוב

DANAQ32

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

הבוקר מתחיל לי לא קל, נוסעת לבקר את סבא שלי, ביקור לא פשוט, עבורי. סבא שהיה איש מדהים, שביתו היה הבית השני שלי,שאהב אותי יותר מכל הנכדים, שהייתי בבת עינו, סבא שהיה איש מבריק, חכם, ומצחיק שזכרונות הילדות הטובים יותר שלי ,מלווים בחוויות אינספור במחיצתו ובזכותו. סבא שלי נמצא בבית אבות במחלקה סיעודית, הוא לא מזהה אותי, אני רואה אותו "נובל" וזה כואב לי.
מאחלת לעצמי שאח"כ יהיה לי יום נפלא . וגם לכם, יום שישי נפלא וסופ"ש נעים.

NoaModiin

New member
בוקר טוב דנה ../images/Emo24.gif

מאחלת לך ביקור קל ומהנה למרות מצבו של סבא. כשאת שם תנסי לראות ולדמיין אותו כמו שהיה בימיו הטובים. תתנהגי ודברי אליו כמו בימים הטובים, העניקי לו אהבה. זה יעשה לשניכם טוב. בוקר אור
וסופ"ש מהנה לכולם

snoopy36

New member
בוקר בריא וטוב לכולם!

איזה כיף להתעורר בבוקר ולראות שאתה חי!!! לא כ"כ מהר אני מתפגר כנראה...ולא לדאוג! אבוא להיפרד.... דנה'לה מלכתי, THATS LIFE!!!החיים טומנים לנו הרבה הפתעות...יש ההולכים מוקדם,יש החושבים שהם הולכים מוקדם,יש ההולכים צלולים ויש המאבדים את צלילותם...הבה ונישאר אופטימיים...ונקווה לטוב...

kleo patra

New member
בוקר טוב

ושיהיה ביקור קל עד כמה שאפשר...במצבים כאלה- הזמן הוא באמת ה"תרופה " הכי גרועה.. זה חלק מהחיים.. שיהיה סופש מהנה בכ"ז

calya

New member
בוקר נורא ../images/Emo7.gif

אני הולכת בצהרים ללוויה של ילד קטן. כמעט בדיוק בגילו של הבן שלי. ילד מתוק שלא עשה רע לאף אחד, רק בן רבע לארבע. שבחייו הקצרים הספיק להתמודד פעמיים עם מפלצת הסרטן. בפעם הקודמת הוא ניצח. אתמול בלילה הוא הפסיד. ואיך, איך עומדים בלוויה שהגופה בתכריכים כל כך קטנה ? ואיך מנחמים את ההורים ? ואיך נושמים אחר כך ? ואיך אחיו הגדול יבוא הביתה ולא יהיה עם מי לריב ולמי להציק ועם מי לשחק ? ואיזה אלוהים מרשה לעצמו לעשות את זה לילדים כל כך קטנים, תגידו ? ומתי נהיינו מבוגרים מספיק כדי שדברים כאלו יקרו לנו ?
לזכרו של דניאל האמיץ.
יום נורא, עצוב ומר.

NoaModiin

New member
../images/Emo201.gif כל כך עצוב לשמוע

כל המילים בעולם לא יוכלו לנחם.
אבל תוכלו לעזור קצת למשפחה, להורים, לאח... אל תשאירו אותם לבד - תהיו בשבילם גם אחרי שכל המנחמים יעלמו. יהיי זכרו ברוך

DANAQ32

New member
זה נורא../images/Emo7.gif אוף, איזה יום.

ולצערי המקרים האלה לא נגמרים. כשקראתי את זה אתמול הזדעדעתי, לא מפסיקה לחשוב על זה זה מזכיר לי מישהי שהכרתי פעם, לשמחתי אצלה זה נגמר יותר טוב

../images/Emo16.gif לפעמים נדמה שאין מילים שיכולות לחזק..

אז אולי הדרך היא לקדש את החיים, לנצל כל יום באמת עד תומו ולהגיד תודה על המתנה הנפלאה הזו שנתנה לנו - ושמה - חיים - עם האהובים שלנו, עם משפחתנו (כן, גם אנחנו כגרושים - בין אם המשפחה הביולוגית או המשפחה החדשה שתקום ..)

דנדוששש

עצוב לשמוע...מצער , תנסי לזכור אותו תמיד כמו שאהבת ועדיין..נשיקות. תייכף יוצאת לארוחת בוקר עם ה
ככה צריך להתחיל סופ"ש!!!!! נשיקות

בוקר טוב../images/Emo24.gif

דנה מתוקה, אני כל כך מבינה אותך.... גם סבא וסבתא שלי תמיד היו כמו "הורים שניים" שלי... היום הם במצב סיעודי... למרות שהם צלולים בראשם, זה מאד קשה לי לראות אותם ככה....
אוהבת אותך, יפה שלי
יום מקסים לכולם.....

למעלה