בוקר טוב...

פאמקי

New member
בוקר טוב...../images/Emo42.gif

היכן את עושה את החג?
זה משמח אותך, או שזה "תיק" עבורך?
שתהא השנה הבאה עלינו לטובה, שנת מפנה, עשייה ושמחה, שנת בריאות התחדשות ואמונה.

אשה9

New member
זה קטע לא קל

בימים אלו לא שואלים, מה נשמע? איך המרגש? היום שואלים, איפה את עושה את החג? ונראה לי שזה נותן לחג משמעות קצת יותר גדולה ממה שהוא באמת, זה מה שקובע? זה באמת כל כך חשוב? מה משנה לי איפה היא עושה את החג? אם זה נכנס בתוך שיחה - ניחא, אבל כשזה הפתיח, אותי זה מרתיח
אז השנה יש למפגש המשפחתי משמעות של אמירה מסויימת עבורי, בנושא שחשוב לי, (לא מה שאת חושבת
) אז אני מאצילה מנוכחותי ומפרגנת להם, הפעם התיק הוא שלהם. עד היום עשיתי חגיגות כאלה עם חברות והיה הרבה יותר עדיף.
בוקר טוב

פאמקי

New member
יקירתי, סליחה אם הרתחתי אותך...../images/Emo5.gif

לא התכוונתי.
חושבת שיש בשאלה הזו של אנשים משהו מקסים. כאילו לא חושבים רק על עצמם, ואכפת להם היכן את נמצאת. וזה לא בא במקום "מה שלומך? ואיך את מרגישה?", זה בנוסף. גם אני כמוך, אוהבת לעשות עם חברות. לפני שבוע התכוונתי לשאול, כדי לדעת אם יש העושות לבד, להתארגן ולעשות אצלי יחד. בינתיים, השתנו דברים, לא מצאתי את הכוחות, הפנאי וכו'.. הגיעו הצעות אחרות, והשנה, ככל הנראה, אדבק במסורת ואעשה עם חברה, אך בחיפה, יחד עם המשפחה שלה
ולסליחות בירושלים, מישהי הולכת היום? נפגשות שם? אני אהיה בשלוש לפנות בוקר, בטוח תזהו אותי מבין ההמון
.

שומבללה

New member
אנחנו אצל

המשפחה הקרובה. ואנחנו - זה אני והילד :) נהיה אצל האחים, דודים דודות... אין סבא וסבתא וזה קצת כואב...אבל בחגים אנחנו רק עם המשפחה. יש משהו בחגים האלה שעושה למטה ולמעלה באותו הזמן. אז אני מבינה אותך - אישה 9. מאד מבינה. שנה טובה לכולכן.

אשה9

New member
יששש...

סופסוף מישי מבינה אותי, ולהשמטת ה - י' בניק יש המון משמעות, לא סתם הוא לא שם... חג שמייח

וכמה כיף שאני יכולה סתם להשאר בבית ולא להרגיש

שאני מפסידה משהו. כמה טוב שאני מרשה לעצמי לא לחגוג חג שאין לו משמעות עבורי אלא סיפוק רצונותיהם של אחרים. ואל תאמרו, יאאא, מסכנה.... זאת הבחירה שלי. להיות בבית. לבד. עם ספר טוב. ושתהיה שנה טובה של אושר בריאות פרנסה טובה ושלום. לכולם.

שומבללה

New member
אני למשל הייתי מוכנה

להחלף איתך! אבל יש מחוייבות משפחתית. בא לי חג אחד, אחד! להיות בבית שלי.כל הזמן אני נוסעת בחגים...ואין ספק שיש משהו בביחד שהוא כייפי אבל.... תגידי, חנוכה נחשב?

אשה9

New member
אני דווקא מעריכה

את הבחירה שלך, שלא לוותר ולהשאר נאמנה לעצמך, גם כשיש לחץ חברתי או משפחתי סביב. אני בטוחה שתהני, חג שמיח.

לינילי

New member
תקופת החגים

עבורי זו פעם ראשונה שאני לבד (בלי זוגיות) בתקופת החגים. קצת לחוצה מכך מצד שני, בשנה שעברה הייתי בזוגיות איומה שהתנפצה בתקופה זו, לכן אולי עדיף ככה. לבד ובשקט.

oshkoshi

New member
תקופת החגים

אישה זו תמיד תקופה שמסמלת משהו או תקופת ביחד,תקופת לבד, תקופת התרגשות, תקופת משבר. כל כך הרבה אנחנו מפילים על תקופת החג ורק צריכות להבין שהדברים היו מקבלים משמעות וקורים גם בלי החג אילו רק היינו נתנות להם מקום..... בכל מקרה בעיני עדיף הלבד והשקט מאשר זוגיות הורסת..... דרך אגב...ברוכה הבאה

למעלה